סוף שבוע

hodown

New member
שבת שלום, שבוע טוב, יהיה סבבה.

משהו טוב שקרה השבוע: אני לא אגיד את הברור מאליו [יציאת הארי פוטר], אבל חוץ מזה שום דבר לא היה כל כך טוב. הכרתי אנשים חדשים :) משהו רע שקרה השבוע:אני לא אגיד את הברור מאליו [אין יותר הארי פוטר], ולא היו ממש דברים רעים. היה שבוע אחלה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בריכה- מזמן לא הייתי. אה וגם נראה איזה סרט חדש. סרט השבוע: ראיתי -The hot chick ולא הבנתי על מה המהומה. ספר השבוע[!]: "אחות קטנה" מאת רם אורן. נהההה, הארי פוטר כמובן. והרבה מכם ענו על התשובה לא נכון!! אני כועסת. בכל מקרה, ספר טוב- מבין הטובים, אם לא הכי טוב בסדרה. יומיים שלמים רק קראתי את הספר, גם בלילות עד שסיימתי אותו בדמעות ביום השני בשעה חמש בבוקר בערך. פרק בסדרה: תפסתי איזה פרק באנטומיה של גריי בסטאר וורלד. פרק בסקראבס: 313 :), התגעגתי לד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי. שיר השבוע: היהודים -אין לך מקום, וכל שאר הסנסציה הזו. תמונת השבוע: אני כל כך רוצה לשים תמונה יפה, אבל חבל לי להרוס לכם :)

alkai

New member
"חתיכה בהפתעה" דווקא מצחיק...

אבל לא התכוונו ליצור מהומה, סרט סביר. P: חחחחחח... "אחות קטנה" מאת רם אורן. היה צפוי שתפתיעי עם ספר שהוא לא הארי פוטר, אבל עדיין שנון
נ.ב המסנג'ר שלי התפגר. אני שולח לאנשים הודעות, והן פשוט לא מגיעות. יש לי הוכחות! אז ראיתי את ההודעה שלך וניסיתי לענות, אבל לא יכולת לראות.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif מלכת עולם שכמותך!

אחות קטנה חחחח תקשיבי אני לא מאמינה שאת אוהבת את השיר החדש של היהודים! הוא ממוסחר וחופר ומשעמם לעומת כל שאר השירים שלהם שיש בהם עומק. אין לך מקום אין לך מקום אין לך מקוםםםםם.. חפירה! חחח אה תקשיבי יקירתי, יש הופעה שלהם במסגרת פסטיבל של סלקום [ווליום כינרת] הזה של כוכב נולד בסוף אוגוסט בלונה גל. את רוצה לבוא?! ברור שכן!
בקיצור חיה, ברגע שאני אקבל את הדיסק החדש שלהם ליומולדת [זאת הסיבה היחידה שאני לא קונה אותו כדי שיהיה לדודים מה לקנות חח] אני אראה לך שיש שירים טובים יותר וכמה שחפרתי לך! ואי ואי ואי
חתיכה בהפתעה? זה לא סרט ישן? כאילו לפחות 6 7 שנים לא? שיהיה לך שבוע מעולה!

hodown

New member
אין מה לעשות, היהודים זה היהודים וכל מה שהם

נוגעים בו נהפך לזהב.. נו כמו המלך הזה- שכחתי את השם שלו. בקשר להופעה, אני צריכה עוד פרטים לפני שאני אצעד למלכודת השטן הממוסחרת של פסטיבל ווליום או סלקום או משהו. אה וד"א יש לי את הפלייליסט של השירים מהדיסק על המחשב, אז אם במקרה יתחשק לך תודיעי לי. ואללה אין לי מושג אם זה סרט ישן או לו, פשוט הוא קיבל תגובות בקבלת השבת הקודמת שחשבתי לנסות לראות וואט אול דה פאס איז אבאוט. גם לך שיהיה שבוע מעולה נשמה, כפרה, עיניים, לב, טחול, קורקבן!

Roncha87

New member
לא רוצה ספויילרים לשירים של היהודים

אם אני פריקית של משהו זה של היהודים ואני מחכה לדיסק זה כמו אמונה תפלה שאני חייבת לשמוע את השירים החדשים רק מהדיסק אלא אם כן הם יוצאים לרדיו. חח כן מוזרה.. בקיצור את חייבת לבוא, אני וחברה שלי נוסעות ואת תבואי גם אני אברר מחיר והכל. משוו עיניי מאור חיי!!!

steelwater

New member
הארי פוטר? מה זה?

חחחח! "התגעגתי לד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי." חחחחחחחחחחחחחחחחחח!

hodown

New member
אני חולה על השחקן הזה.

יש לו סרט ענק, קומדיה כזאת משנות ה-70 או השמונים או התשעים המוקדמות, שהוא מתחיל כעובד זוטר בחברה מסוימת ואז מרמה את דרכו למעלה. סרט טוב. מאוד מצחיק כי הוא נורא אנרגטי וקומפקטי כזה.

steelwater

New member
אני חושבת

שאני יודעת על מה את מדברת, אבל לא ראיתי את הסרט.

hodown

New member
תמונה מגניבה של fanart על אחד מהקטעים של סניי

פ איפ יו נואו וואט איי מין.

creepy creep

New member
אני גאה בך!

שאת לא הורסת לאנשים את הספר השביעי חחח. :) אחח שיר טוב. אני צריכה לקנות את הדיסק של היהודים בהזדמנות.. שבוע טוב:)

creepy creep

New member
אההה וכמעט שכחתי!

את צריכה לפתוח שרשור חוקר חדש! (רון, אני מצטערת, אבל סיכמנו שאני אהיה היומן של היומן של הפורום חחח)

hodown

New member
וואו! נכון... אני אפתח.

במי לבחור במי לבחור, וואו יש לי המון כח בידיים.

mikmik000

New member
סופ"ש :)

משהו טוב שקרה השבוע: סופסוף צבעתי את החדר כמו שתכננתי כבר הרבה זמן :) [3 קירות בבורדו, ואחד בבז']. זה לקח 5 ימים, והיה מפרך, אבל יצא ממש יפה. D: משהו רע שקרה השבוע: מתברר שהמיטה [הזוגית (:)] החדשה שקניתי תגיע רק עוד שבועיים.. ככה שבשבועיים הקרובים אני ישנה על הספה בסלון ><" משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מקווה ללכת לראות את הסרט של הסימפסונס והארי פוטר. :] סרט השבוע: לא יצא לי לראות השבוע.. ספר השבוע[!]: קומיקס נחשב כספר? P: בכל מקרה, את הספר של הארי פוטר החלטתי לקנות כבר בעברית. גם כי זה יותר קל לי, וגם כי אני מרוששת כרגע. חח פרק בסדרה: פרקים 3X01-3 של ווידס שהודלפו. 3> פרק בסקראבס: אווווו המון. בזמן הצביעה שמתי מרתון של סקראבס ברקע. ככה שראיתי השבוע את עונות 1-3 השבוע. שיר השבוע: unknown-lifehouse
וד"א, אם מדברים כבר על מוזיקה, פתחתי אתמול [סופסוף] חשבון בLastFM, אז תוסיפו אותי לרשימת חברים אם יש לכם: http://www.last.fm/user/mikmik000/ תמונת השבוע: סתם תמונה שממש הצחיקה אותי XD

steelwater

New member
יייי עשית last.fm!!!

זה אחד הדברים הכי גאוניים ואני לא מצליחה לגרום לאנשים להבין את זה חחח! בכל מקהר אני שמחה שאת עשית, וכולם פה צריכים לעשות, ואני אצרף אותך כחברה שלי. Lifehouse שולטים בכל! תתחדשי על הצביעה ועל המיטה הזוגית! תשימי בבקשה תמונות של החדר.

mikmik000

New member
חחח מי שמדברת על טעם טוב במוזיקה..

בזכותך הכרתי את לייף האוס. 3> אני תמיד מורידה את השירים שאת ממליצה עליהם.. יש לך טעם מעולה במוזיקה. D: ותודה
כרגע החדר עדיין די מבולגן מהצביעה [הזזתי את כל הרהיטים לאמצע החדר, ושמתי את כל הדברים מהמדפים בארגזים וכאלה], אבל אחרי שאני אסיים לסדר אותו אני אשים תמונות. :]

steelwater

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ע-ש-י-ת ל-י א-ת ה-י-ו-ם! תודה!!!!!!!!!!

למעלה