שבת שלום, שבוע טוב, יהיה סבבה.
משהו טוב שקרה השבוע: אני לא אגיד את הברור מאליו [יציאת הארי פוטר], אבל חוץ מזה שום דבר לא היה כל כך טוב. הכרתי אנשים חדשים
משהו רע שקרה השבוע:אני לא אגיד את הברור מאליו [אין יותר הארי פוטר], ולא היו ממש דברים רעים. היה שבוע אחלה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בריכה- מזמן לא הייתי. אה וגם נראה איזה סרט חדש. סרט השבוע: ראיתי -The hot chick ולא הבנתי על מה המהומה. ספר השבוע[!]: "אחות קטנה" מאת רם אורן. נהההה, הארי פוטר כמובן. והרבה מכם ענו על התשובה לא נכון!! אני כועסת. בכל מקרה, ספר טוב- מבין הטובים, אם לא הכי טוב בסדרה. יומיים שלמים רק קראתי את הספר, גם בלילות עד שסיימתי אותו בדמעות ביום השני בשעה חמש בבוקר בערך. פרק בסדרה: תפסתי איזה פרק באנטומיה של גריי בסטאר וורלד. פרק בסקראבס: 313
, התגעגתי לד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי, ד"ר קווין קייסי. שיר השבוע: היהודים -אין לך מקום, וכל שאר הסנסציה הזו. תמונת השבוע: אני כל כך רוצה לשים תמונה יפה, אבל חבל לי להרוס לכם 
משהו טוב שקרה השבוע: אני לא אגיד את הברור מאליו [יציאת הארי פוטר], אבל חוץ מזה שום דבר לא היה כל כך טוב. הכרתי אנשים חדשים