סוף שבוע

Ch3nf3l

New member
לא השביעי ספציפית.

כל סדרת הארי פוטר. פשוט עושים מהספרים האלה יותר ממה שהם. נקודה.

alkai

New member
../images/Emo45.gif

ואני לא סתם אומר את זה, אני אומר את זה בתור אחד שלא קרא אף ספר.

alkai

New member
(אף ספר של הארי פוטר כמובן)

ניסיתי להיות ציני, ויצאתי בור. אולי עדיף שאני לא אכתוב הודעות בלילה.

Roncha87

New member
כן כן אביעד, אתה ברגע זה

איבדת את הסיכוי להיכנס לרשימת האנשים המצחיקים שלי. ברגע שאמרת משהו רע על הארי פוטר [למרות הבדיחה הענקית על השיהוקים של איציק
גדול] זהו נמחקת. חבל יש לאנשים כאלה פריבילגיות- תשאל את איציק

hodown

New member
עם קצת מזל הבחורה תקרא לעובר שלה על שמך...

בגלל שהיא כמעט זרמה איתך והכל . בכל מקרה הדבר עם השיהוקים זה פרק מהסדרה "האנטומיה של גריי". חייבים לדון על הספר!

steelwater

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!../images/Emo6.gif

אוי איציק, אתה הבנדאם הכי גדול בעולם! ואתה לגמרי חנון ובגלל זה כל-כך, כל-כך מגניב חחחחחחחחחחחחחחחחח! We're not worthy! מילא שביקשת אפלטיני, אבל באמת אמרת לה Easy on the Tini? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! ואני לא מאמינה שזהיא נתנה לך קיוויטיני חחחח! זה היה טעים? אתה סופר קאנון פריקניג עולמי!!!

creepy creep

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה השבוע: אחותי נסעה עם בעלה לצימר לכמה ימים, ואני הפכתי לבייביסיטר של הילדה הכי מתוקה בעולם! ( אז מה אם אני דודה שלה ואני משוחדת?!) פגשתי חברה טובה שלי שלא ראיתי כמעט שבועיים. לא היה שבוע יותר מדי טוב... משהו רע שקרה השבוע: התיישבנו כל המשפחה לצפות בקלטות מהילדות, והתוצאה היתה מזעזעת
. אחותי הנחמדה הציעה לי להשתמש בקלטת בשביל לגרום לחבר (שיהיה בעתיד) שלי להיפרד ממני... כזאת מתוקה. החלק הלא נחמד בלשמור על אחיינית שלי היה לקום באמצע הלילה כי היא בוכה, לא להירדם אח"כ כי היא מקוררת ועושה קולות כשהיא נושמת, לקום ב6 בבוקר כי היא החליטה שנמאס לה לישון, והטופ שבטופ- לחטוף מכה בזרת מהלול שלה. זה אולי נשמע משהו שגרתי ופעוט, אבל זה כאב, אוי כמה שזה כאב! לא הלכתי בסוף לים
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני משתדלת לא לתכנן כלום, כי תמיד התכנונים שלי נהרסים. סרט השבוע: "שודדי הקאריביים 2" - אמא הצטרפה לצפייה מתוך שיעמום חחח. בהתחלה היא התלוננה שהסרט דפוק ושהוא לא שווה הליכה לקולנוע, אבל בהמשך היא היתה דבוקה למסך. ספר השבוע[!]: "בנעליה" של ג'ניפר ויינר. אני לא אכתוב פה את הארי פוטר ה7 כי עוד לא קראתי אותו וזה לא הולך לקרות בקרוב. מצטערת חיה
פרק בסדרה: 201 של באפי (והם עדיין מתלבשים מזוויע!). שיר השבוע: Dashboard Prophets - Ballad For Dead Friends - מהעונה הראשונה של באפי Red House Painters - Have You Forgotten - חן, אחלה המלצה! Red House Painters - Katy Song Josh Rouse - Sad Eyes

hodown

New member
בנעליה מבוסס על הסרט או שהסרט מבוסס על הספר?

בכל מקרה, השבוע קיבלתי הרבה התנצלויות, ובגלל שאני כזאת אחלה אני סולחת לכולכם. אני מרגישה חשובה. בכל מקרה.. התגעגעתי!

creepy creep

New member
הסרט מבוסס על הספר..יותר הגיוני חחח

למרות שראיתי את הספר הזה בפעם הראשונה רק אחרי שיצא הסרט... גם אני!

Angelus

New member
לא מתכוון להשמע כסיל,

אבל מה זה 'בנעליה'? אני יודע שזה סרט כלשהו, אבל חשבתי שזה סתם פליקצי'ק או משהו בסגנון. זה הגיע מספר?

Roncha87

New member
זה מבוסס על ספר כן.

וזה סרט חמוד ממש אגב. קמרון דיאז מגניבה שם.

למעלה