שבוע טוב,
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי שבוע מצוין - נתחיל במוצ"ש האחרון: התחלתי לקרוא הארי פוטר 7 (וחן, למה אתה אומר שהספר אובררייטד?), היה שבוע די קל במשרד, אדם החליט לדבר איתי קצת, בר-מצווה של בן דוד משוויץ. שם, מסתבר, התחלתי עם שוויצרית בת 19 שדי נענתה לחיזורים ואז סיפרה לי שהיא בהריון והיא מתחתנת בעוד כמה חודשים - השפלה קלה. ביום שישי ישבתי עד כניסת השבת וסיימתי את הארי פוטר. אחח.. משהו רע שקרה השבוע: כמה ויכוחים מיותרים עם חברים, סיימתי את הספר האחרון בסדרה, הייתי בחיפה, וכן - שיהקתי במשך 15 שעות ואביעד היה נחמד מספיק בשביל לספר לי שהוא ראה פרק בסדרה שם דמות כלשהי שיהקה כל הזמן ובסוף מתה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: למכונית ולחזור לשגרה (השבוע לא היה שגרתי מבחינתי) סרט השבוע: קיוויתי ללכת לראות את הסימפסונז, אבל אחי שיכנע אותי לחכות לחזרתו של בן-דוד שלי מאילת. ספר השבוע[!]: אז כן, רשמתי את זה רק בשביל שתהיה היענות וכולם ירשמו הארי פוטר 7. חיה, סיימת אותו לפני.
ישר כח! ספר מעולה, כמעט הכי טוב או אולי הכי טוב בסדרה, אני עדין לא סגור על זה. סיום מעולה.. וחבל שזה הסוף. מבאס להפרד מדברים.. דה ז'ה וו לסיום של באפי ואנג'ל. פרק בסדרה: הישרדות. למרות שהעונה החדשה גרועה.. פרק בסקראבס:הבושה. שיר השבוע: Something Wicked this Way Comes
תמונת השבוע: התמונה תעלה עם הסבר: כשהייתי בחתונה ולאחר שהשפילו אותי, הלכתי לברמנית והחלטתי שזה יהיה ממש מצחיק לבקש ממנה "אפל-טיני, איזי און דה טיני", ואיכשהו סגרנו על קיוי-טיני.
זה היה רק בשבילכם! החלטתי לפצות על כך שלא הייתי פה כל השבוע, אז השפלתי את עצמי עוד קצת. אני אעלה את התמונה בקרוב, כי כרגע הפלאפון שלי לא מתחבר למחשב.