סוף שבוע

alkai

New member
גם אני מת לראות את הסרט.

יש מצב שאני אלך לקולנוע השבוע בשבילו, השאלה עם מי. איזה יום הזוי היה לך, מה הקטע עם כל המים והאנשים? איפה היית?
והתקשרת לאמא בשביל להגיד לה שהגיעה עונה רביעית? אני מבין מהסיכומים השבועיים שאמא שלך אישה מגניבה, אז כיף לך.

steelwater

New member
אמא אישה מגניבה!

היא מתלהבת בשבילי על כל הדברים שאני מתלהבת ואובססיבית בשבילם. התקשרתי לאמא להגיד לה שלא שנגמר הסרט ואני בדרך לעיר, כדי שלא תתאגד, ואז היא אמרה לי שהעונה הרביעית הגיע. "העיר" זה כאילו אזור בירושלים שיש שמה המון מסעדות, בתי קפה, פאבים, חנויות וכ"ו. פשוט מין מקום של סידורים ובילויים ואוכל ושתייה וזה. זה מרכז הבילוי שלנו והוא גדול וקוראים לו "העיר". אז היינו בסרט ואז נסענו לשם ובאחד הרחובות (דורות ראשונים) הייתה מסיבת רחוב מטורפת שכל הזמן השפריצו עלינו מים כי היה ממש חם.

jess r

New member
גם אנחנו לא

אבל זה בהחלט היה מקצר את ההסבר הארוך

hodown

New member
snow patrol- chasing cars?

כי אם כן, אז אני חולה עליו והוא הרינגטון שלי כרגע, ואם לא, אני עדיין חולה עלייו ותשיגי אותו כי טוב!

steelwater

New member
שיר מדהים

אבל זה לא היה השיר הזה. יש לי את הדיסק הראשון ועוד כמה שירים מהדיסק השני וזו אחת הלהקות שאני הכי אוהבת. זה שיר מהדיסק הראשון וקוראים לו Spitting Games.

creepy creep

New member
חחח גם לי זה נמחק בפעם הראשונה..

וואי, אם פה "בצפון" כל כך חם, אני לא רוצה לדמיין איך זה בירושלים... אבל פה יש גם לחות מגעילה. אני צריכה גם ללכת מתי שהוא לראות את הסרט של הסימפסונים. שיהיה לך שבוע טוב

Angelus

New member
שבוע טוב,

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי שבוע מצוין - נתחיל במוצ"ש האחרון: התחלתי לקרוא הארי פוטר 7 (וחן, למה אתה אומר שהספר אובררייטד?), היה שבוע די קל במשרד, אדם החליט לדבר איתי קצת, בר-מצווה של בן דוד משוויץ. שם, מסתבר, התחלתי עם שוויצרית בת 19 שדי נענתה לחיזורים ואז סיפרה לי שהיא בהריון והיא מתחתנת בעוד כמה חודשים - השפלה קלה. ביום שישי ישבתי עד כניסת השבת וסיימתי את הארי פוטר. אחח.. משהו רע שקרה השבוע: כמה ויכוחים מיותרים עם חברים, סיימתי את הספר האחרון בסדרה, הייתי בחיפה, וכן - שיהקתי במשך 15 שעות ואביעד היה נחמד מספיק בשביל לספר לי שהוא ראה פרק בסדרה שם דמות כלשהי שיהקה כל הזמן ובסוף מתה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: למכונית ולחזור לשגרה (השבוע לא היה שגרתי מבחינתי) סרט השבוע: קיוויתי ללכת לראות את הסימפסונז, אבל אחי שיכנע אותי לחכות לחזרתו של בן-דוד שלי מאילת. ספר השבוע[!]: אז כן, רשמתי את זה רק בשביל שתהיה היענות וכולם ירשמו הארי פוטר 7. חיה, סיימת אותו לפני.
ישר כח! ספר מעולה, כמעט הכי טוב או אולי הכי טוב בסדרה, אני עדין לא סגור על זה. סיום מעולה.. וחבל שזה הסוף. מבאס להפרד מדברים.. דה ז'ה וו לסיום של באפי ואנג'ל. פרק בסדרה: הישרדות. למרות שהעונה החדשה גרועה.. פרק בסקראבס:הבושה. שיר השבוע: Something Wicked this Way Comes
תמונת השבוע: התמונה תעלה עם הסבר: כשהייתי בחתונה ולאחר שהשפילו אותי, הלכתי לברמנית והחלטתי שזה יהיה ממש מצחיק לבקש ממנה "אפל-טיני, איזי און דה טיני", ואיכשהו סגרנו על קיוי-טיני.
זה היה רק בשבילכם! החלטתי לפצות על כך שלא הייתי פה כל השבוע, אז השפלתי את עצמי עוד קצת. אני אעלה את התמונה בקרוב, כי כרגע הפלאפון שלי לא מתחבר למחשב.

alkai

New member
../images/Emo6.gif

אפל-טיני! ואתה איש בר מזל, בסוף השיהוקים לא הרגו אותך

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תדע לך. שכבר שתיתי לפני כן אפלטיני, לפני שידעתי על ג'יי די. טעים. גדול אתה איש דגול איציק. [נכון אתה מחכה שמישהו יגיד את זה כבר מלא זמן]. ובקשר לספר, חסר לך לספיילר לי. חחחח אביעד גאון! אני חושבת שהוא בקרוב יכנס לרשימה שלי. חחחח

Roncha87

New member
אה ואיציק---

אולי אתה בתור המנהל של הפורום הזה, תוכל להסביר לאן לעזאזל [סליחה על הביטוי] נעלם השרשור של הסרט של הארי פוטר?! אני לא דיברתי מתוך שינה עם עצמי כשכתבתי את כל הדברים האלו...

Angelus

New member
בתור המנהל היחיד

אין סיכוי שההודעות נמחקו, אלא אם כן ארורים פרצו לי לאדמין. אני אחפש את זה בכל מקרה. ויפה שהתחברת למסנג'ר לשלוש דקות.

Roncha87

New member
../images/Emo2.gif בנדוד שלי קפץ על ההזדמנות שאני לא

על המחשב ולקח לי אותו, אחותי בפולין- יש לה תחליף יפה. וכן כנראה שמישהו פרץ לך לאדמין.

Roncha87

New member
חחח כי המליצו לחברה שלי פעם

בפאב שלנו. וזה היה קוקטייל השבוע. טעים!

למעלה