סוף שבוע

jess r

New member
תודה ../images/Emo9.gif

לא מכירה. רציתי להגיד שאני אחפש אותו, אבל אז נזכרתי שאי אפשר להוריד משלים באינטרנט
(אפשר?... ) אגב מלחה וכל זה, אם יהיה מפגש בירושלים אולי אני אבוא, כי אם הוא בירושלים אוכל לברוח הביתה אם לא תחבבו אותי, או אם תהיו מפחידים או משהו כזה...

steelwater

New member

hodown

New member
אני במקומך הייתי שוכרת חדר במלון אם לא היה

לי מזגן [וכן היה לי כסף]. חם יותר מדי!

mikmik000

New member
אם כבר יש לך כסף, ואין לך מזגן..

לא יותר הגיוני לקנות מזגן, מאשר ללכת לבית מלון? חח

alkai

New member
גוד שבס...

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בקולנוע עם כמה חברים, שאחד מהם התגייס השבוע. זה היה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: מכריחים אותי לארוז, אבל אין לי כח. (עוברים דירה בקרוב) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לא יודע. :| סרט השבוע: נקודת מפגש. הוא היה בטלוויזיה, אז צפיתי בו שוב. ספר השבוע[!]: המרכיבים של המטהר אוויר בשירותים נחשב? האמת שרציתי להשיג את הספר "דקסטר" ולקרוא, אבל לא יצא לי. אולי שבוע הבא. פרק בסדרה: דקסטר כמובן, דלפו שני הפרקים הראשונים של העונה השניה. פרק בסקראבס: לא יצא לי לראות. שיר השבוע: Comfortably Numb - Pink Floyd. לא יודע מה לי ולפינק פלויד, אבל יצא לי לשמוע את זה הרבה. שיר לסטלנים. תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש משהו שנון. :|

steelwater

New member
איזה סרט

ראית בקולנוע? "נקודת מפגש" זה אחלה סרט. סוף גאוני.
The SHins - Weird Divid

alkai

New member
רובוטריקים.

זה לא שרציתי ללכת לסרט הזה, אבל לא היה משהו אחר נורמלי. בהתחלה זה נחמד, יש קטעים מצחיקים, אבל אח"כ זה נמאס. יותר מידי אקשן שמתאים יותר לילדים קטנים. אבל היה כיף בכל זאת. :}

Angelus

New member
אין על רובוטריקים, סרחת!

ומי צריך עלילה כאשר יש את ההיא שם?

alkai

New member
מייגן פוקס....

באמת סיבה מספיק טובה ללכת לסרט.

Angelus

New member
יש לך תמונות וויד-סקרין שלה?

כמה שיותר עור, בבקשה?

AdamINC

New member
ששששששאאאללללללווווווםםםם

וואי כמה זמן לא כתבתי פה! משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי קורס בבה"ד 7 (תקשוב) וגם התקבלתי למסלול פיקוד והדרכה בבה"ד. אין מאושר ממני כרגע.. משהו רע שקרה השבוע: שנגמר הקורס. היה כיף. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אממ.. כניראה לסיפוח שיקחו אותי אליו. בשיזפון כניראה.. עד שיתחיל הקורס מפקדים. קצת לשנות אווירה. יהיה כיף! סרט השבוע: מקווה להגיד עוד כמה שעות ש... הארי פוטר. ספר השבוע[!]: קניתי היום את הארי פוטר השביעי!! באנגלית! וזה ספר השבוע! אחרי שאני אקרא אותו
פרק בסדרה: לא ראיתי כלום
צבא.. פרק בסקראבס:
שיר השבוע: Queen - Don't Stop Me Now. פשוט שמעתי אותו כל בוקר בבסיס וזה עשה לי יום טוב כל הזמן. תמונת השבוע: נגמ"שים. לא יכול להסביר
שיהיה לכם שבוע טוב

steelwater

New member
מזל טוב!

שמחה שהיה לך טוב. וואו! אתה הולך להיות מפקד? סופר מאגניב! בהצלחה. אתה תהיה חתיך וקול חחח
אני מקווה שתהנה מהאיר פוטר הסרט והספר. השיר של קווין זה שיר ממש טוב.
The Shins - New Slang

AdamINC

New member
קיבלתי בדיוק השבוע את האלבום של השינז!

הגעתי הביתה והוא חיכה במעטפה.. בדיוק לפני כמה דקות העברתי לאמפיארבע ואני אשמע אותו מתישהו באוטובוס :) ותודה כמובן על הברכות ;)

steelwater

New member
איזה מגניב לך!!

יש לי את שלושתם. שניים מקוריים ואחד הורדתי וצרבתי. איזה קיבלת?

Angelus

New member
אדם!

כמה שאני אוהב אותך, יאללה. יא צעיר, מה החליט שאתה הולך להיות מדריך? עם השרוך הירוק והמדי ב'?
סתם, כל הכבוד! רואה איך הכל מסתדר בסוף? שיחקת אותה..

Roncha87

New member
הו שלום לך חיל צעיר שנהיה מורעל|חיל|

מפקד בבה"ד 7? יפה לך! ברוכעס והצלוחס

למעלה