נעיצה

larisa125

New member
*ויקי*

"אתה מכיר את הערפד אדוארד, קורא המחשבות, נכון? ושמעתי אותך אומר שאתה יכול לחסום את המחשבות שלך בפניו... תוכל אולי ללמד אותי איך לעשות זאת?"

Bartal j

New member
*ויקי*

אני מסתכל על ויקי ומתאפק שלא לצחוק. היא נראית לי ערפדית שלא מלאו לה אפילו 100 שנים! אפילו לא 50! "את רוצה שאלמד אותך לחסום מחשבות?" אני שואל אותה בשעשוע קל. "אובכן חבל מאוד יקירתי הצעירה אבל אולי אם תהיי באיזור עוד 100 200 שנים נוכל לעבוד על זה ביחד, היכולת הזו נרכשת עם השנים והניסיון, בכל אופן חבל שאקשה מתה היא בוודאי הייתה יכולה לעזור לך יותר ממני, הדם שלה הוא אחד הדברים הטעימים ביותר שיצא לי לטעום אבל נאלצנו להרוגו אותה אז זה לא רלוונטי לצערי, אם כי אני יכול לנדב לך טיפ אם את מעוניינת לשמוע" אני משיב לה.

Bartal j

New member
חח במקום ויקי *לאסטט*

סורי התבלבלתי בשמות בטעות חחחח ככה זה שעובדים 10 שעות מהבוקר .....

larisa125

New member
*ויקי*

ראיתי את הזלזול והלעג שלו ואמרתי בכעס: " לא, אני לא רוצה לשמוע את הטיפים שלך!" הסתובבתי והלכתי משם ומלמלתי בשקט " נראה אם אני בכלל אתקרב אליו בעוד 200 שנים..." וקיוויתי שלא ישמע.

Bartal j

New member
*לאסטט*

"אחת החולשות שלך היא שאת נותנת לרגשותייך לשלוט בך, את יכולה לכעוס ובכך את רק מוכיחה את דבריי, הצעד הראשון בלשמור על איפוק מחשבות הוא קודם כל לשלוט על רגשות,כי רגש יוצר מחשבה לפחות בהתחלה" אני משיב לה, אדיש נוכח ההתפרצות הילדותית שלה. "בכל אופן השיחה הזו מתחילה לשעמם אותי" אני משיב ופונה ללכת אליה תוהה לי אם אני צריך לחפש את מינה את מריק.

Fairy24

New member
*מינה*

אני רואה את לאסטט לאחר שהתרחק מהבחורה שהייתה בבריכה. משהו בו מקסים אותי, אני מקווה שאין לו איתה משהו. "שלום לאסטט" אני אומרת לו. "בוא והצטרף אליי להליכה בחצר אם אתה לא עסוק מדי"

Bartal j

New member
*לאסטט*

"לעולם איני עסוק בשבילך מינה יקירה" אני אומר לה בחיוך וניגש אל מינה.

Bartal j

New member
*דיימן*

נכנס לחצר לאחר שמנסה להרגיע את עצמו מהוויכוח עם דיקון, ומשחק את ספייק במטרה לשחק איתו ביליארד.

larisa125

New member
*ויקי*

היא המומה מהתגובה של לאסטט, עומדת בפה פעור במשך כמה שניות, לבסוף מתעשתת ופונה לצאת מהחצר, אך מתנגשת בדיימן. "שוב אתה?!" היא דוחפת אותו הצידה וממשיכה ללכת

Bartal j

New member
*דיימן*

אני מנסה להרגע מהוויכוח עם דיקון ואיך שאני נכנס לחצר אני נתקל בויקי. "אנחנו צריכים לדבר עכשיו שאנחנו לבד אנחנו נדבר ואין שום הפרעות בסביבה " אני אומר לה ומחזיק בזרועה עוצר בעדה מללכת.

larisa125

New member
*ויקי*

מנסה להירגע, נושמת נשימה עמוקה ואמרת לדיימן בקול רגוע אך תקיף : "מה אתה רוצה ממני הפעם?"

Bartal j

New member
*דיימן*

"מה נראה לך ברור שאני רוצה אותך ויקי" אני אומר ומגחך לעצמי משועשע ואז החיוך נמחק מפני. "עכשיו ברצינות, וכדאי לך להגיד את האמת כי המסכנות שלך אולי נוגעת באחי המתחסד אבל לא עושה עלי רושם, מה המניע שלך להכנס לבית הזה? את מתכוונת להתנקם בסטפן על ששיפד אותך?" אני שואל אותה.

Bartal j

New member
*דיימן*

אני מנתק את אחיזתי בויקי, ומביט בספייק בחיוך. בידיוק חיפשתי אותך" אני אומר לו ואז פונה אל ויקי, "אז מה ויקי בא לך לשחק קצת ביליארד, להשתעשע כמו בימים הטובים שלנו?" אני שואל משועשע.

Bartal j

New member
*דיימן*

אני צוחק ומשיב לו "פעם ויקי הייתה הרבה יותר כייפית, מסיבות מטורפות וכאלה, גם בתור ערפד לפחות אני ניסיתי בהתחלה ללמד אותה את הבייסיק אבל אז אחי היקר החליט לשפד אותה כי היא ניסתה לרצוח את החברה שלו שהייתה במקרה גם אחות של האקס שלה והתוצאה לפניך" אני אומר משועשע.

darthziv

New member
*ספייק

"אז מה את אומרת ויק, מוכנה להחזיר לעצמך את הכיף?"

למעלה