נעיצה

Bartal j

New member
הוא מרגיש כמו בגן ילדים

היא מתפרצת עליו, דיימן ודיקון רבים. ואל תשכחי שהוא עזב את מינה לשוחח עם ויקי והיא הגיבה כך כלפיו בהתפרצות.

קרניjack

New member
בואנה, זיו, איזה סרט אתה מייצר לנו../images/Emo6.gif

רציחות, פתקים, מזימות....

darthziv

New member
אמממ

אנג'לוס הוא פסיכופט מתוכנן.... ציפיתם שהוא לא יחשוב על דברים מראש? :)

קרניjack

New member
רוצים להתחיל מהתחלה את השירשור הנוכחי?

ממש חבל לי על המשחק אבל זה גם לא נעים להשתתף (ואני בטוחה שזאת תחושה פה של עוד כמה אנשים) שההיענות היא נמוכה....

darthziv

New member
פשוט שימשיכו מהנוכחי

הוא גם ככה ריק (ואנג'ל מחכה שקלאודיה תכנס לחדר לשיחה)

larisa125

New member
ברטל, ויקי כבר התערבה בשיחה של לאסטט

עם דיקון, אז תדברי משם

Berethor

New member
הערות בנוגע לדרוסילה ודיקון

גם אם יש לדרוסילה כוחות היפנוט גבוהים, אני בטוח שזה קשה מאוד להפנט ערפדה(אבל לא בלתי אפשרי). ערפדים ידועים בדרך כלל בחסינות המאוד גבוהה שלהם לדברים על בסיס שליטה מוחית וקריאת מחשבות, בכל אופן אם קלאודיה קבלה את זה בכניעות, אני מניח שזה אפשרי. בקשר לדיקון, טוב דיקון יצא מיסטר בין, אחרי השיחה שלו עם דיימון..

קרניjack

New member
נו זיון, עכשיו קלאודיה תושפל לדרגת בובה?

זרמתי עם ההיפנוזה אבל חשבתי שזה למטרה לבוציא מידע מהמוח של קלאודיה לא לשחק בברבי וקן.

darthziv

New member
חחח

הם שיקרו לה... זו הייתה התוכנית, להוריד את ההגנות כדי להפנט אותה בקלות מהבחינה הזו היא כמו ילדה שוב (מה שדרוסילה רצתה), פשוט אחת שתציית להם (מה שהיה חשוב לאנג'לוס), זה יכול להוביל לדברים מעניינים, תחשבי על הדמות שלה בשלבים המאוד התחלתיים אחרי הערפוד

קרניjack

New member
זה ממש מעצבן

תיהיהטוח שבאיזשהוא שלב קלאודיה תתעורר מההיפנוט....וכן, כן אתה יכול להגיד כמהשאתה רוצה שדרוסילה היא מאוד חזקה ועוצמתית אבל זה לא רק הצד שלך בסיפור שמשחק

Berethor

New member
היא לא תושפל

אגב זה לא זיון, זה דארת' זיב. קרנקולה מה עובר עליך לאחרונה?

Berethor

New member
כן ויקטור כבר ראה את זה בדרך לחצר

ןיקטור חשב שכנראה זה "אופנה חדשה", בכל אופן הוא ראה כבר דברים ביזארים יותר, כמו אנשי זאב עירומים..

למעלה