נעיצה

קרניjack

New member
../images/Emo44.gifהאח הגדול שבוע 2#2../images/Emo44.gif

החלטתי שכל פעם שיפתח שירשור חדש, כדי שתדעו קצת מה קורה בבית עם הדמויות שהן לא שלכן אני אכתוב מן עידכון קצרצר: -קלאודיה תוהה אם כדאי לעזוב את הבית בגלל ההדחה של פנדורה. - מינה מתחברת עם דיירי הבית, נדמה שבעיקר עם לסטאט, דיימן וספייק. -דיקון מצטרף למסיבת הבריכה של מינה ולסטאט. הוא "השאיל" בגד ים של מישהו שהיה זרוק בחדר. ביינתיים לא ידוע של מי הוא. -ספייק מתחיל להנות משולחן הביליארד. -אנג'ל מחפש את קלאודיה. -ויקי ורוזלי פסיביות. -אדוארד נעלם(?) -מריק ולואיס עוסקים בשיחה על ההדחה. מריק מאוד מאוכזבת שקלאודיה נשארה ופנדורה הודחה.

קרניjack

New member
*סטפן* (לדיימן)

"נורא בוגר. אני מציע שתלך לבדוק מה שלום היצירה הקטנה שלך, ויקי. קח קצת אחריות על המעשים שלך. בפעם האחרונה שראיתי אותה היא נראתה לי ממש אומללה." ואני כבר מתגעגע למיסטיק פאלס ואלנה.

Bartal j

New member
*דיימן*

אני שומע את סטפן כשאני בדרכי אל הבריכה ועונה לו בחזרה מבלי להסתכל עליו. "וכי למה שויקי תעניין אותי? אני לא אמרתי לה לבוא לפה, חוץ מזה אם אתה כל כך דואג לויקי האומללה אז אולי תבדוק אתה בעצמך מה איתה אני בטוח שהיא לא תתנגד, ככה שניכם תוכלו להיות אומללים ביחד" אני משיב ומתרחק לכיוון הבריכה.

Berethor

New member
*ויקטור*

שומע את סיום השיחה בעודי מחכה שתשוב 'מהכבר באה שלה' ואומר לסטפן "אני חושב שכדאי שתלך לראות את הויקי הזאת, היא כבר מתחילה לעשות צרות" בנוסף אני כבר יודע מנסיון כואב עד לאן אומללות מדרדרת ערפדים. "נראה שהערפד הזה חסר אחריות לחלוטין, מהסיבה הזאת יש גם ערפדים כמוך. תאמין לי שיש גם אחים יותר גרועים ממנו" כמו ויליאם, שמרקוס האמוציונלי הזה רוצה למצוא. לא לכולם יש את תכוח לטפל בבני משפחה כשצריך.

darthziv

New member
*אנג'ל

"אני משער שהיה מדובר במשהו יחסית סודי, משהו שקשור בפנדורה, על כל מקרה לא לחינם עזרתי לך להשאר בבית. אבל אולי כדאי שנדבר על כך במקום שבו אין זוגות אוזניים בעלות שמיעה כה מחודדת..." מסמן לכיוון חדר השינה (שכרגע ריק מאנשים)

קרניjack

New member
*קלאודיה*

"עזרת לי? מזימה? אל מה אתה מדבר?" אני תוהה האם באמת הוא יודע על מה מדובר....מקווה שלא!

darthziv

New member
*אנג'ל

"אספר לך, אבל לא כאן, אנשים עוברים פה אז עדיף בתוך החדר..."

*סלין*

בעודי מדברת עם ויקטור אני שמה לב לערפדים נוספים שנראים כמתווכחים ביניהם. אחד מהם נראה כערפד רציני שאפשר לבטוח בו. אני מחליטה לגשת אליו. אחרי הכול לא יזיקו לי ידידים בסביבה. "ויקטור,אני כבר באה" אני אומרת לו ומתחילה ללכת לקראת הערפד. "שלום אני סלין." אני אומרת בחיוך ומושיטה את ידי. הוא לא נראה כמו אחד הערפדים המתנשאים והאנוכיים שהיו באחוזה.

Berethor

New member
*ויקטור*

אני חושב שמקום הזה משפיע על סלין לרעה, למה אצלנו באונגריה 'כבר באה זה כבר באה'..

Berethor

New member
*ויקטור*

טוב אני בטוח שעד שסלין תחזור, נספיק לעשות שישה סיבובי אלדרים לפחות, אוליי כדאי שהלך לראות מה קורה במקומות האחרים 'בבית', הערפדים שאני רגיל עליהם כמעט תמיד בסלון, עם חליפות וגביע דם ביד, אבל הערפדים שכאן מתפזרים בחצר ובבריכה. כדאי שהלך לחצר, הלילה עוד צעיר ובמלא אין לערפד כמוני מה לחפש בבריכה עם מים. הולך לחצר.

Bartal j

New member
*מריק*

אני עוזבת את לואיס ונכנסת לסלון במטרה לחזור לחדר השינה. נראה לי שהערפדית החדשה מתעניינת בלאסטט. אני מבחינ ה בערפד הזה שנהנה לריב עם כולם רץ עירום בבית כמו נודיסט, אני פולטת צעקת תדהמה ומפנה את מבטי במבוכה. מה נסגר עם הערפדים פה בבית הזה? מספיק יש פה מלא מצלמות עכשיו גם נהיו לי חשפנים פה רק זה היה חסר!

Bartal j

New member
*דיימן*

נכנס לחדר השינה ומחפש את הבגד ים שלי אך לא מוצא אותו. מוזר אני זוכר שארזתי אותו! מי חיטט לי בדברים ונגע לי בבגד ים? זה בטח לא סטפן זה לא הטעם שלו אני חושב לעצמי ומחליט לצאת לכיוון הבריכה לשאול את כל מי שבמסיבת הבריכה.

darthziv

New member
*אנג'ל

רואה את דיימן יוצא ומחזיק את הדלת פתוחה אחריו, כשהוא מתרחק אומר לקלאודיה "אוקיי עכשיו לא יפריעו לנו לדבר, אחרייך"

darthziv

New member
*אנג'ל

סוגר את הדלת ומסתובב לעברה "נקטתי במספר אמצעים כדי לדאוג שתשארי בבית, לצורך כך נעזרתי בידידה ותיקה, ידידה שאני יודע שניסית לדאוג לסלק מפה בעזרת שותפה לעברה. שימי לב שאותה שותפה לא נשארה. מן הראוי שתקחי את זה לתשומת ליבך. אני מאמין שניתן ליצור פה סוג מסויים של שיתוף פעולה. כזה שיעזור לך יותר מאשר לנסות לריב עם ספייק..."

קרניjack

New member
*קלאודיה*

"יקירי, פנדורה הודחה מכיוון שהיו לה קנאים רבים ומעט אוייבים מעברה הרבה לפני שנכנסו לבית. על איזו ידידה מן העבר אתה מדבר שהייתה קשורה לפנדורה?"

למעלה