נעיצה

קרניjack

New member
*דיקון*

תראו את המפגר הזה. "מה קרה?! קשה לך להתחלק עם אחרים?! אז השאלתי ממך את הבגד ים...לך תתלהב במקום אחר כמו ילד קטן שיש לך ריבועים כמו איזה דוגמן שער...ובטח הפכו אותך לאחד מאיתנו רק כי אתה כזה כוסית. תחזור לאחותך החמודה שתלטף אותך, ואולי תרגיע" אני צוחק. שהבן זונה הזה לא יתחיל איתי.

Bartal j

New member
*דיימן*

אני פורץ בצחוק לגלגני, יש אומץ לערפד הזה אני רואה. "אולי תנסה להשאיל ביקיני מאחת הערפדיות כאן אני בטוח שזה יתאים לך" אני משיב בגיחוך. "לא אשמתי שיש כאלה שנולדים יפים כמוני וקשה לעמוד בפניינו, לעומת ערפדים אחרים כמוך.." אני אומר ובוחן אותו מלעלה למטה בזלזול מופגן. אני מזכיר לעצמי את חוקי המשחק ומנסה לשכך את זעמי בחוץ הערפד הזה כבר מזמן היה מקבל יתד בלב, אני חושב לעצמי, לטובתו כדאי לו שלא להתעסק איתי.

קרניjack

New member
*דיקון*

"בנות בחוץ מתות עליי, אני נראה טוב עם או בלי תאמין לי." ואני תולש ממני את בגד הים קטן וזורק אותו לעבר דיימן.

Bartal j

New member
*דיימן*

הערפד הזה חוצפן אבל לפחות לפחות הוא ישיר לא כמו רוב הערפדים בבית הזה. "עזוב את זה כבר לא בא לי עליו" אני אומר ומשליך את הבגד ים על הרצפה.. "בכל אופן תהנו לכם במסיבת הבריכה שלכם אני זז לחפש את ספייק, האח הגדול בטח הכניס כבר את שולחן הביליארד שביקשנו, אני משיב.

קרניjack

New member
*דיקון*

מסתכל סביבי. כל החבר'ה שהיו בבריכה יצאו...ואני נשארתי כאן ערום, סעמק!!! אני מסתיר את החלקים החשופים בידיים ומנסה להתחמק בשקט אל חדר השינה.

Bartal j

New member
*מריק*

אני מגיעה עם לואיס לבריכה לאחר שאני מבחינה בקבוצת הערפדים שמתקבצת שמה ומחליטה לבדוק על מה המהומה. אני רואה את לאסטט מתרחק עם ויקי ומבחינה בדיימן שנראה מתווכח עם הערפד ההוא מקודם שהפריע אז לשיחה שלי עם ויקי בחדר. אני מחליטה להתערב על מנת שלא תיווצר מהומה. "בנים אפשר לשמוע את הוויכוח שלכם עד הסלון, למה להקים מהומה אחרי הכל כולנו הולכים להכלא יחד באותו בית אז לפחות ננסה לחיות בשלום" אני אומרת, אין לי חשק המשקום הזה יהפוך לגן ילדים מספיק יש כאן ילדה אחת שעושה לי כאב ראש אני לא צריכה עוד ילדים קטנים איתי בבית הזה אני חושבת לעצמי.

Bartal j

New member
*מריק*

אני רואה שהמצב כאן נרגע, אני מבחינה בלאסטט שמתרחק מהבחורה החדשה ופונה לחצר לשוחח עם ויקי,אני תוהה לעצמי על מה יש לשני אלה לשוחח. "נעים להכיר את מריק" אני אומרת למינה ופונה ללואיס. "אני רואה שמצב כאן נרגע לואיס שניגש לסלון?" אני שואלת אותו. "או שאתה רוצה לחפש את קלאודיה ולברך אותה על הישארותה בבית" אני מוסיפה ומשתדלת להראות שלא אכפת לי ולקיים את הבטחתי ללואיס לא לריב עם קלאודיה, החלטתי שנמאס לי ממריבות כבר. ואם הילדה הזו תרצה לריב, אני לא אהיה זו שתריב איתה ראשונה.

Fairy24

New member
*מינה*

אני מתבוננת בגברים מדברים באגרסיה זה עם זה ותוהה אם כדאי לי לומר משהו.

larisa125

New member
*ויקי*

יצאתי מהפינה השקטה שלי במטבח, לאחר שנרגעתי והחלטתי לשמור על פרופיל נמוך, הרי אני לא רוצה להיות המודחת הבאה, אני כבר רואה ערפדים אחרים מסתכלים עליי במבטים ספקניים, ואפילו תקרית הדם עדיין לא נודעה לכולם... אני רואה את לאסטט ונזכרת בכך שרציתי לדבר איתו... "לאסטט?" אמרתי עם המבט המפתה שלי, " אני יכולה לדבר איתך? בפרטיות?"

Bartal j

New member
*לאסטט*

אני מעיף מבט בויקי ששולחת כלפי מבטים מפתים ומסתקרן לדעת מה יש לה לומר לי . אנימסתכל על מינה, "ברשותך אני מיד אחזור מון שרי ונמשיך את שיחתנו מאותו מקום שהופסקה" , אני פונה למינה בג'ינטלמניות וניגש לדבר עם ויקי. "מה את רוצה להגיד לי?" אני שואל אותה, מעניין אם זה משהו שיוכל לשמש אותי אני תוהה לי.

Fairy24

New member
*מינה*

כולם כאן עסוקים בלריב... אני קמה, מנגבת את הרגליים, נועלת נעליים ויוצאת להליכה בחצר.

Berethor

New member
אירוני שדיימון ודיקון רבים

דווקא חשבתי שהם באותו ראש. חוץ מזה ממתיי ערפדים רבים על בגד ים ומראה, רק חכו שנספרטו יגיע לבית..

Bartal j

New member
חחחח זה מה שקורה ששני טרבלמייקרים

נפגשים חוץ מזה דיקון התעסק עם החפצים של דיימן ודיימן רגיש לדברים שלו חחח ואף אחד לא התנדב לקחת אחריות על הבגד ים שדיקון לקח מהחדר "בהשאלה" אז נידבתי את דיימן חח כאילו מה אני אנדב את מריק? זה לא היה נראה ממש טוב. ולאסטט מתוחכם מידי בשביל לעורר מהומות לפחות ברבים. כך שרק דיימן נשאר לי חחחח

Bartal j

New member
חח אני מדברת מנקודת מבט של דיימן

אחרי הכל אם דיימן היה חושב שדיקון חתיך.. אהמ זה היה יכול להגיע למצבם אחרים חחח כמו שדיקוו היה לוקח ביקיני חחח

למעלה