נעיצה

darthziv

New member
*אנג'לוס

מחייך "פנדורה הודחה בגלל שרציתי שהיא תודח. לא מאף סיבה אחרת יקירה... לולא כך היה המצב יקירה, מי שהייתה מסתלקת הייתה את, בפור גדול למדיי. ולפני שתשאלי איך אני יודע את זה... אני אכיר לך את האישה שאפשרה את הכל" הדלת נפתחת ודרוסילה נכנסת

darthziv

New member
*דרוסילה

"אני רואה שהכרת את אבא'לה הוא שובב מאוד, אבא רע......." מנסה לתת לו ביס קטן

darthziv

New member
*אנג'לוס

"את מבינה יקירה, דרוסילה שלנו כאן, היא סוג של קמע מזל שלי, וויליאם אפילו לא חשב עם איזה אוצר הוא נכנס לבית. לשמחתי דרוסילה נהנית מהמשחק שלנו. היא השיגה עבורי מידע מעניין שבבוא הזמן יאפשר לנו להשיג לא מעט. כמובן שלצורך העניין אשמח לעוד מגוייסת, השאלה היא האם ניתן יהיה לסמוך עלייך..."

קרניjack

New member
*קלאודיה*

"אל תחמיא לעצמך. אני פה בזכות עצמי ולא בזכותך, אל תטפס על עצים גבוהים." אני מסתכלת אל דרוסילה...נדמה שהיא חושבת שאני ילדת הצעצוע שלה. זה יכול לשחק לידיים שלי, אבל ההפך, אני בודאי בגילה ועולה בחוכמתי על המוזרות שלה. "על מה חשבת?" אני אומרת.

darthziv

New member
*אנג'לוס

מחייך "תגלי בהמשך מה בדיוק דאגתי לעשות כדי שתשארי בבית ופנדורה תעזוב במקומך. על כל מקרה לדרו יש יכולת מסויימת שמסוגלת לעזור לנו לברר אם את אכן ראויה לאמון. במידה וכן, אני חושב שנוכל לעזור לך להפטר ממספר אישויות בבית שהנוכחות שלהם מפריע לך. אל תדאגי זה לא כואב. פשוט תפתחי את הראש מעט ותני לה לעשות את הגישוש"

קרניjack

New member
*קלאודיה*

אם היא רוצה להיכנס לי לראש ובתמורה להעיף את לסטאט ואולי גם את ספייק? אין יל בעיה. אני לא בטוחה שהיא תמצא עניין בזוועות שעברתי כדי לחזור מהגיהנום לפה....אבל היא בודאי תגלה את סיפור עברי והקשר שלי ללסטאט ולואיס... "אני רוצה שתבטיח לי שתעזרו לי להיפטר. עצם זה שאני חושפת בפניכם את הקרוב לי הוא זה שראוי לאמונכם. תבטיח לי, אחרת העיסקה מבוטלת."

darthziv

New member
*אנג'לוס

"מבטיח לך, לסטאט נכנס לרשימת החיסול... דרוסילה, את זוכרת על מה דיברנו? אבא צריך שתכנסי לראש שלה, לא לדאוג היא לא תתנגד"

darthziv

New member
*דרוסילה

מסתכלת לקלאודיה עמוק בעיניים, "תפתחי את הדלת, תני לדודה דרו להכנס"

darthziv

New member
*דרוסילה

"הדלת עדיין סגורה... אני לא רוצה לשבור אותה... לא רוצה להכאיב למיס קלאודיה... את רוצה להפתח כמו נחל, לתת למים לזרום למוחך כמו אגם שמצפה להתמלא, גועש ומחכה..."

darthziv

New member
*דרוסילה

חולפת בקלות על פני ההגנות הפתוחות, קלאודיה מרגישה מסוחררת... היא מרגישה את המוח של דרוסילה זורם לתוכה... ואז זה כבר מאוחר מדיי.... "קלאודיה הקטנה תעשה הכל למען הדודה האהובה עליה דרו, היא תקשיב יפה לדוד אנג'לוס, כי הם היחידים שאוהבים אותה... היא לא תספר על כך דבר לאיש..." כשקלאודיה יוצאת מהטרנס, היא מרגישה שוב כילדה קטנה, יש לה צורך עז לעשות מה שהדודה האהובה שלה דרוסילה ואנג'לוס יבקשו ממנה "זה עבד דדי, מיס קלאודיה הקטנה רוצה שאסרק אותה?" מזכיר שאחת היכולות הכי חזקות של דרוסילה היא היפנוזה... היא גרמה לג'יילס לחשוב שהיא ג'ני והוא סיפר לה כל מה שהיא ביקשה. היא גם גרמה לקוטלת לקפוא במקום רק ממבט ואז הרגה אותה

larisa125

New member
*רוזלי*

אני רואה את דרוסילה ואנג'לוס רוכנים מעל הערפדית הקטנה קלאודיה והסתקרנתי לראות מה קורה שם. התקרבתי וראיתי את מבטיהם המרושעים והערמומיים, ואת קלאודיה מסוחררת וחשתי צורך עז לגונן על הילדה הקטנה והמסכנה... רצתי אליהם,משכתי בעדינות אך בתקיפות את קלאודיה אליי ואמרתי לשני הערפדים: " מספיק! אתם לא רואים שאתם פוגעים בה?!"

larisa125

New member
*רוזלי*

התכופפתי על ברכיי, החזקתי את הילדה בכתפיה וניערתי אותה קלות : " קלאודיה, את בסדר? מה הם עשו לך?"

darthziv

New member
הדלת הייתה סגורה ואנג'לוס שמר עליה..

ככה שאם היא הייתה מנסה לפתוח אותה, הוא מיד היה מחזיק אותה לא סתם הוא הוביל אותה למקום שבו הם יהיו לבד פלוס אי אפשר לבוא יום אחרי שכבר סיימו את התהליך והיא כבר הספיקה "לחזור לעצמה" ולהגיד שהיית שם כל הזמן הזה...

larisa125

New member
באמת? ../images/Emo9.gif לא שמתי לב..בכל אופן,

היא לא הייתה שם כל הזמן , היא נכנסה לחדר וראתה אותם

darthziv

New member
בשלב שבו היא כבר בסדר...

ההפנוט כבר הסתיים מזמן, כל מה שהיא רואה בשלב הזה זה את דרוסילה מסרקת בחיבה את קלאודיה...

larisa125

New member
זה לא משנה כבר, הרי לא ידעתי שהדלת הייתה

סגורה, תכננתי שהיא תיכנס באמצע

darthziv

New member
*אנג'לוס

צופה בחיוך בדרוסילה המברישה את התלתלים של קלאודיה "קלאודיה, תוכלי לעשות לדודך היקר טובה? מצאתי פתק על הרצפה, כתוב עליו את השם של ויקטור, אז הוא כנראה שלו, תוכלי לתת לו את זה? דרוסילה, תזכירי לה שהיא הייתה פה לבד כשהפתק נמצא...." דרוסילה מהנהנת ומסתכלת לקלאודיה בעיניים... אנג'לוס יוצא על הפתק כתוב "אני יודע שרצחת את המשפחה של סלין, אם אתה רוצה שזה ישמר בסוד, חכה להוראות נוספות"

למעלה