נעיצה

larisa125

New member
*ויקי*

לא התחשק לי להרוס לעצמי את כל השהות בבית רק בגלל דיימן אז החלטתי להצטרף למשחק שלהם. "אוקיי, בואו נשחק" אמרתי ולקחתי מקל ביליארד. "אוי, חבל, הם מפלסטיק" אמרתי והסתכלתי על דיימן.

darthziv

New member
*ספייק

מוציא סגריות ומציע להם, "אז מה דעתכם על שאר הדיירים?"

Bartal j

New member
*דיימן*

מחייך בציניות אל ויקי ואז לוקח מקל ביליארד ומתחיל לשחק ותוך כדי משיב לספייק. "בוא נגיד שיש כאן כאלה יבשים שאם התוכנית הייתה מתמקדת בהם אז היה לנו כיבוי אורות ב8 בערב". אני משיב וחובט בעוד כדור בעזרת המקל. "חוץ מזה יש כאן נוף לשטוף קצת עיניים להפיג את השעמום, כמה ערפדיות כאן כמו מינה למשל נראות ממש טוב, גם סלין לא רעה בכלל יש לה גוף, ויש כאלה שהן לא הטעם שלי" אני פוזל לעבר ויקי משועשע.

darthziv

New member
*ספייק

"כן... לולא דרו הייתי בשמחה שמח להכיר כמה מהבנות פה יותר מקרוב..." מעיף מבט קל אל ויקי "present company included. אז מי לדעתכם יהיה הבא בתור להתחפף?"

larisa125

New member
*ויקי*

" אני חושבת שהטמבל ההוא שקורא מחשבות יעוף...הרבה דיירים מרגישים לא נוח עם זה שהוא בראש שלהם"

darthziv

New member
*ספייק

מושך בכתפיים "סתם ילד, לא נראה שהוא מצליח להכנס לראש שלי, אז לא ממש איכפת לי, מי עוד?"

Bartal j

New member
*דיימן*

"הייתי מעדיף שהילדה הזו הערפדית תעוף היא נראית לי לא שייכת לנוף, אני מעדיף שישארו כמה שיותר בחורות בבית כדי שיהיה על מה להסתכל"

darthziv

New member
*ספייק

"אם כבר אז עדיף לצמצם במשחק הזכרי אלפא, להפטר מהתחרות כמו שאומרים, חוץ מזה שדרו החליטה לאמץ אותה... לא שזה סימן טוב עבורה, כי בדרך כלל החיות שאני נותן לה לא מחזיקות מעמד הרבה. עדיין יהיה נחמד אם יהיה לה הצעצוע שלה בוא נאמר שכל עוד היא תשחק עם דרו יפה, מצידי היא יכולה להשאר, לא כך?"

Berethor

New member
*ויקטור*

נכנס לחצר ורואה שאין אנשי זאב כאן, הכל נקיא, מה שיש כאן זה מעט ערפדים שמשוחחים.

קרניjack

New member
*דיקון*(ללסטאט)

"כי אחי, כל החיים האלה דפוקים. כל האלמוות הזה פעם היה טוב. פעם היית יכול להרוג בן אדם ואף אחד לא היה פותח את הפה או יודע על זה. הם רק שמעו את המילה 'ומפיר' והסתגרו בבתים שלהם עם צלבים וקצת שום. היום בעולם הדפוק הזה שיש להם את המז"פ והם בקלות יודעים אם זה היה ערפד או לא, עם כל החוקים המפגרים שאסור לנשוך אנשים ואפשר לשתות רק דם משקיות. חשבתי שלפחות פה יפנקו אותנו בקצת דם אדם טרי בשביל התוכנית אבל האח הגדול בן שפן קטן....איזו הפקה מחורבנת זאת, יאללה".

Bartal j

New member
*לאסטט*

"אבל זה לא רק האח הגדול והשטויות שלו ,תראה פה חצי מהערפדים בבית "צמחוניים" בעצמם או מה שזה לא יהיה השד יודע, חלקם נראה לי מתנזרים מדם והחלק השני חי על דם חיות כחלק מהתפריט היומי" אני מוסיף דיקון הזה נראה לי טיפש וחוצפן אבל לפחות הוא לא מתחסד כמו חצי מערפדי הבית האלה שהם שכפול גרוע של לואיס יפה הנפש. אם רק יכולנו איכשהו להכניס בן אנוש לבית הזה אנשים היו רואים מה זה באמת אקשן... אני חושב לעצמי כל השיחות האלה על דם אדם טרי עושות אותי רעב יותר. . מרחוק אני מבחין בדיימן שמתקרב.

קרניjack

New member
*דיקון*

"אוח, אני שונא את הרכרוכיים הדוחים האלה ששותים דם קר או רודפים אחריי חיות...עלובי נפש."

larisa125

New member
*ויקי*

ראיתי את לאסטט מדבר עם מישהו אחר, ניגשתי אליהם והתערבתי בשיחתם: " אתה תצטרך להיות אחד מהם, בהתחשב בזה שלא נקבל פה דם אנושי" אמרתי לערפד שלאסטט דיבר איתו.

קרניjack

New member
*דיקון*

"רק לזמן מוגבל חמודה, בפרס של הגמר אני יכול להשכיר הרבה זונות שיתנו לשתות מהן. בעצם כבר עכשיו אני בטוח שיש לי מעריצות בחוץ שיעשו את זה בלי תמורה."

Bartal j

New member
*לאסטט*

אני מעיף מבט בויקי ששולחת כלפי מבטים מפתים ומסתקרן לדעת מה יש לה לומר לי . אנימסתכל על מינה, "ברשותך אני מיד אחזור מון שרי ונמשיך את שיחתנו מאותו מקום שהופסקה" , אני פונה למינה בג'ינטלמניות וניגש לדבר עם ויקי. "מה את רוצה להגיד לי?" אני שואל אותה, מעניין אם זה משהו שיוכל לשמש אותי אני תוהה לי.

larisa125

New member
*ויקי*

נוכל לדבר בפרטיות? אני פשוט לא רוצה שכולם ישמעו...זה לא עניין כזה גדול, אל תדאג"

Bartal j

New member
לאסטט

אני מחייך אל ויקי "אוקיי אחרייך מון שרי" אני אומר לה.

Bartal j

New member
*דיימן*

"תגידו חבר'ה מישהו ראה אולי במקרה את הבגד ים שהנחתי בחדר? הוא נעלם לי ובא לי לשחות קצת " אני שואל ולפתע מבחין בדיקן שלובש את הבגד ים שלי. החיוך שלי נמחק מפני. "לא משנה אני חושב שמישהו כבר מצא אותו" אני אומר וחושף את ניבי בכעס. "לא לימדו אותך לא לחטט בחפצים של אחרים? " אני פונה אל דיקון. "חוץ מזה שהבגד ים שלי נראה נורא עליך, מילא אם היה לך מה לחשוף" אני מוסיף בעוקצנות.

למעלה