נישואין כמלכודת

מסכים באופן עקרוני ונדמה ש-לייט...

נפל באשה שמררה את חייו, ובמקרה כגון זה אין לנו לקבול כנגדו,כמו שאומרים, אין רעה כאשה רעה. אבל בשאר נשים , שכמותך,אין לי ספק שהיה משנה את דבריו, לא כן ???? וודאי !!!!

ערסlight

New member
וברמה האישית...

יש לי גרושה נפלאה. מאז שאנחנו גרושים, חזרנו להיות חברים. אנחנו צוות טוב בנושא הילדים. אנחנו מתחלפים בהסדרי הראיה כל הזמן ולפי הצורך האישי ועוזרים אחד לשני גם בלי קשר. היו תקופות שלא היה לי כסף והיא חיכתה עם המזונות [בהתנדבות] עד שהיה לי. [אני עדיין חייב לה חלק] עד היום אני מסיע אותה לאן שהיא רוצה ואני יכול [אין לה אוטו] ועושה לה תיקונים קטנים בדירה. ואנחנו משתפים מדי פעם אחד את השניה בחיינו בכלל כולל בני זוג והכל. צר לי לקלקל לך את התיאוריה.

כל הכבוד לך !!! אז איך אתה מסביר?

את ביצת הנשואין, כלשונך ?! אולי ישנו צורך נפשי,מטאפיסי, להיות נשוי ? זו באמת סברת האסכולה היהודית, ונראה לדבריך לחיות,בדיעבד,לפי איזו שיטה ,שאיני יודע להגדירה,אולם כורח המציאות הביא אותך לחשוב כך . מבין אבל קשה להסכים לזה כשיטה.

פברואר68

New member
חושבת כמו אדמונית

אוהבת אותך אדמונית כמה טוב שיש נשים חכמות עצמאיות כלכלית שמנהלות שנים חשבון נפרד בעלות ביטחון עצמי שיכולות בעידן הזה (להבדיל מהעידן של סבתא שלי ) להרשות לעצמן לומר ביי ביי לגבר שמתנהג גועל נפש......... כי כשאין כבוד חברות אמון ויושר מי צריך גבר כזה ? אני מודעת שיש איכות של גברים ונשים שעדיין מאמינים ביחסי אנוש הדדיים ושיויונים ביחסי פתיחות יושר ואמון ועם המיעוט האיכותי הזה אפשר לבנות זוגיות מקסימה ואיכותית ממני פברואר

יצא מהקשרו

דברייך יצאו מהקשרם.... הפרשנות כאן לקויה ומעוותת. מרכיב משקפיים?

קטי30

New member
נישואים כמלכולדת, נשואים בכלל ../images/Emo11.gif

הכי "ספוקי" בכל הקטע לפי דעתי, שבכל ה"תורה" שכתבת כתובה המילה נישואים. ואחרי זה, את כל המרעין בישין שאנחנו חוינו בה כל אחד בדרכו ובצורתו. ונראה כי שכחנו, מה הוא היה השימוש הראשון בה ולמה היא נועדה. ואני סתם ככה, נשארת להתחבט בשאלה איך נשואים ערך מקודש עליון הפך לכזה ביזיון
.

אא ניר

New member
חיזוק שלילי.

חיזוק: אם המצב היה הפוך, דהיינו: הגבר היה מקבל באופן סמי-אוטומטי את המשמורת על הילדים, ואיתה ההטבות מצד משרד השיכון, ביטוח לאומי, העיריות, ומוסדות אחרים. והאישה היא היא אשר היתה נדרשת לעזוב את הבית והילדים, והיא היתה מקבלת את הילדים {בכפוף לרצונו הטוב של הגבר} לפעמיים בשבוע עם או בלי לינה, {כשהיא אמורה לבוא לאסוף אותם ולהחזירם, ולא משנה להיכן יעברו לגור הגבר והילדים }והיא היתה משלמת מזונות לילדים {דרך הגבר ובכפוף לסידרי העדיפויות שלו} בנוסף להוצאות שלה עליהם. אזי, היו הרבה פחות יוזמות של גירושין מצד האשה, והרבה יותר מצד הגבר. וזו ההוכחה לכך שדיני המשפחה, ופסיקותיו של בית המשפט לעינייני משפחה הינם פרו-נשיים במוצהר, ובאופן קיצוני. שאלה והערה אישית לערסלייט : אתה שם לב שאתה חוזר, כמעט על בסיס קבוע, על דברים שאני כותב, בדיליי של כשבוע מהיום שאני כותב אותם ? או שאתה לא שם לב ? אני חושב שדינה התכוונה אלי.

ערסlight

New member
ניר יקירי

לא חשבתי על זה, אבל כעת... כשאתה כותב את זה... אתה אבי הרוחני.

אא ניר

New member
לא נראה לי...

נראה לי שזה יותר בקטע של קינאת סופר. {מודעת או מודחקת} סבבה. לבריאות. האמת ? זה הפתיע אותי. אשכרה חזרתי אחורה בעזרת קפסולת הזמן של החיפוש המתקדם שתפוז מאפשרים, והופתעתי לגלות איך שבוע מזמן שאני מעלה רעיון ואו תת-רעיון, הוא משוכתב על ידך, ונכתב שוב. קצת אחרת, בשינויים קלים או גסים. לבריאות.

אא ניר

New member
.

אז מה, דינה ? את לא מפספסת שום הודעה {או בלשון המתקדמים והמתוחכמים "פוסט"} שלי. הא ? סחתיין. חיפשתי אותך ביום שישי, לא מצאתי.. חבל.

sellavi

New member
ערסlight

אתה כותב: זה מצב שבו האישה צריכה להיות "פסיכית" בכדי לעבוד בכלל הסבר,נמק,ופרט בבקשה

למעלה