נישואין כמלכודת

עם כל הכבוד לכבוד ויש כבוד ... : )

זה לא רלוונטי. אני אמנם לא חושב שיש בעיה עם החוק. הוא לא מושלם אבל אני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב יותר (אגב, לא ראיתי שהועלתה הצעה אלטרנטיבית, הריי ידוע שלפסול את הקיים זה הכי קל). בכל מקרה, כבוד, חוסן, שיקול דעת אינטליגנציה וכו' לא קשורים לעניין. אם יש בעיה בחוק צריך לתקן אותו.

denur1

New member
ערס אתה מעט מקצין אבל צודק מאד

בכוון. כל עיניין המזונות הוא צביעות חוגגת של הממסד והחברה בישראל, לא פעם הסברתי באופן מפורט מדוע גם כאן בפורום, אין לי כוח לחזור לזה שוב, אבל אני חוזר, המזונות כפי שבאים לביטוי בישראל זו צביעות חברתית וממסדית ממעלה ראשונה

שלי 9

New member
שום צביעות ושום בטיח, המזונות

הם עבור הילדים והם צורך קיומי, פשוטו כמשמעו! ממה רצית שהם יחיו ,רק מהמשכורת של האישה שלא יכולה לעבוד כ"כ הרבה שעות בגלל שהיא צריכה "במקרה" גם לגדל אותם? מה זה ליקוי המאורות הזה? הדרישה ל"העלים" או להתחמק מתשלום המזונות היא החצופה!!! אם היית נשוי, לא היית נושא בעול הכלכלי של גידול ילדיך????

צביעות אמרת פעמיים

אותו משפט ואני (מסכנה קשת הבנה רחמנות) לא הבנתי עדיין מה אמרת! העיקר שצבעת את זה בשחור בולט ?!.

סליחה??????????.

יש לך הצעה אחרת איך לגבות את "פרנסת הילדים"? או שבגלל שהתגרשו מהאם ..הם גם התגרשו מהילדים? אל איזה צביעות אתה מדבר? במקום לזרוק מילים תן כיסוי לדברים שלך.

לא מכיר את הנושא לעומק...טפו טפו

אבל נשמע מפחיד...אני אומר את זה בתור גבר "מוצלח" :))

אני בריא..משמע אני שמח..כסף זה

לא הכל בחיים...ותודה לאל שזה כך.. אנשים לפעמים שוחכים להסתכל על חצי הכוס המלאה..ותמיד נמצא שם כה טיפות..אופטימיות :)

r o n35a

New member
ערס נגעת בנקודה כואבת

דמי המזונות שאנו (הגברים) משלמים לא תמיד מספקים. וזה נכון אם לוקחים את מרב דמי המזונות ומשלמים משכנתא עבור דירה. נשים עובדות, המקבלות מזונות, יכולות להרשות לעצמן רמת חיים טובה ,ואפילו טובה מאוד. ואילו הגבר, משלם המזונות , יכול רק בהגיעם (הילדים) לגיל 21 לנסות לדאוג לעתידו הכלכלי , בעוד שלאשה בד"רכ בשלב זה כבר יש דירה משלה. פסיקת מזונות גבוהים גורמת לזה, שקרוב ל-40% מהגברים לא משלמים מזונות!!!, ורובם של המשלמים חיים ברמת חיים נמוכה (אלא אם הכנסתם גבוה). התוצאה גברים,רווקים וגרושים,חוששים מלהתחייב.

Rinattt

New member
סמאללהההההההההה לאאאאאאאאא

מי-שוגעעעעעע יצאתי עם 2 רווקים [טוב נו אחד גרוש ללא ילדים] בחיים שלי אחי תקופה לשניהם התחשק בית וילדים משל עצמם
[מה יש לי לוק של אם פונדקאית? אם רחמניה?
] ומכיוון שאני פסולת חתונה ועקרה [מבחירה כמובן] נאלצתי ללכת...
אבל מתאים לי רצחחחחחחחחחח איזה רווק עקר

r o n35a

New member
את יודעת תמיד מתחשק להם

כשמגיעים לשלב המעשי נעלם להם החשק, הם לוקים בהתקפי חרדה ובורחים כל עוד נפשם בם. אז נשמה תמשיכי להנות, ותני להם לדבררררררררר

Rinattt

New member
../images/Emo46.gif

לא נכון, כי אני מודיעה מראש שאין באפשרותי לבייץ שוב. ודווקא לא הם שברחו
מה שכן כשיתחתנו הם ידעו איך עושים ילדים
החלטתי שלבן אני לובשת רק בשבועות אם בכלל כי לבן משמין

שלי 9

New member
גיבוב של שטויות שזה לא יאומן

רונן,כל טענה שלך מופרכת מיסודה.. רוב הנשים הגרושות לא מחזיקות בבעלותן דירה,הן רק יכולות לחלום על דירה. כתבת "נשים עובדות המקבלות מזונות יכולות להרשות לעצמן רמת חיים טובה ואפילו טובה מאוד"...זו העובדה הכי שגויה ולא נכונה ששמעתי בהקשר זה, אין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר, 90% מהנשים הגרושות כורעות תחת הנטל הכלכלי ובקושי גומרות את החודש.. זאת ועוד..מצבם של הגברים הגרושים בדר"כ טוב יותר כלכלית מזה של הנשים הגרושות,נטל המזונות הוא קטן יותר מהנטל שהיה מוטל עליהם אילולא התגרשו(בהקשר הכלכלי).

r o n35a

New member
שלי 9 תאמיני לי

נשים גרושות גומרות גם גומרות .......את החודש
לא יודע מאיפה לקחת את ה-90% (מנתני הלמ"ס?)אבל ממה שאני מכיר: אם היא עובדת ומקבלת מזונות אזי מצבה לא רע. ויש לי מושג כחול ,סגול וירוק על כל מה שאני אומר. ולגבי המשפט האחרון שלך , תקראי אותו שוב ,ושוב ,ושוב ,ושוב , ותסבירי לי למה לעזאזל 40% מהגרושים לא משלמים מזונות ורובם במצב כלכלי קשה??

r o n35a

New member
ולגיבוב שלך לא קראתי שטויות

למרות שהיה מבוסס על "מחקרים מעמיקים ותיזות שנכתבו". גלטמן, או בעל תרבות שיחה - תבחרי

galia1962

New member
נשים מתגרשות כי כדאי להן כלכלית?

במציאות של כיום, עדיין רוב הגברים משתכרים הרבה יותר מהנשים ונכון, שני המינים חווים ירידה כלכלית עם הגרושים אבל דווקא לגברים, שבד"כ לא מגדלים את הילדים, וגם כשהמזונות הוגנים, עדיין משלמים פחות מכפי צרכי הילדים ( עם הכנסות האישה) יש סיכוי ואפשרות גדולים יותר להתאושש כלכלית. והנשים, שחוות את גידול הילדים, והנפילה הכלכלית מתקשות יותר לצמוח מבחינה כלכלית ( הכללה - יודעת ) והסטטיסטיקה מצביעה על כך שבין מיעוטי היכולת גרושות עם ילדים "מככבות" הרבה יותר מעבר לאחוזים שלהן באוכלוסיה הכללית כל הנשים שאני מכירה התגרשו למרות התנאים הכלכליים ולא בגללם ולהפך, מכירה כמה נשים, שלא מתגרשות למרות שחרא להן ברמות בבית, בגלל ההיבטים הכלכליים..

לא הייתי מגדירה נשואים כמלכודת

בטח לא נשואים ראשונים ואפילו לא שניים אל הראשונים צועדים יחד עם המון חלומות ותקוות ואהבה (כשהנשואים מהסיבות הנכונות)-אפ אחד לא חושב על המסגרת הזו כמלכודת. אלא, להיפך , בניית משפחה ועתיד משותף. אם קורה ויש גירושים..שוב תלוי איך בני הזוג. האם יהפכו את המסגרת למלכודת, או יהיו חכמים מספיק לפרק בצורה נאותה? נשואים שניים כבר צריך לדעת איך להגדיר ומה להביא אל תוך המסגרת. לא מחוייב המציאות שזו תהייה מלכודת...נא..נא נא..ללללאלללאלאלא

למעלה