קראתי כל מה שכתבת והאמת
שממש כאב לי לקרא את זה... השנה עשיתי שירות לאומי, שלימד אותי הרבה על החיים.. בין היתר, ראיתי איך אנשים מסויימים יודעים להכיר טובה, לבטא את זה, ואפילו לתת בחזרה.. ולעומתם אחרים, שמקבלים כל מה שתתני להם כמובן מאליו, וכאילו כל העולם חייב לעזור להם תמיד. אני מגיבה אומנם ישירות להודעה שלך, אבל קראתי חלק לא קטן מהשרשור ואני רוצה פה להגיב על הכל יחד... אני לא חושבת שזה נכון לומר שככה אנחנו ה"ישראלים". יש בנו כאלה ויש בנו כאלה. העם שלנו עבר כל כך הרבה זמנים קשים, כל כך הרבה משברים, אם זה עם האויבים מבחוץ, ואם זה בינינו בתוך עצמנו... ולא, לא רואים עדין את הסוף. אבל אסור לנו לשכוח שכמו שיש לנו את המקרים המכוערים האלו, יש לנו אנשים כל כך טובים בעם שלנו, שלא נמצא בהרבה מקומות אחרים. כשהעם שלנו רוצה - הוא יודע לתת בלי סוף. אותם אנשים שתיארת, וההתנהגות הזו שלהם - הם לצערנו אלה שבולטים. אך הם בשום אופן לא לא מייצגים אותנו.. הם רק אלה שמתבלטים. זה לא שאין דברים שליליים לומר עלינו, יש ויש. אבל בואו לא נתחיל להתעסק בדברים המפלגים, עליהם נדבר אחר כך! עכשיו אנחנו צריכים להיות כמה מאוחדים שאפשר, כי בזה הכוח שלנו - באחדות. בואו נשתדל להשאיר את הדברים המכוערים בצד - לפחות עד שהכל יירגע. בואו נגייס עכשיו את כל הכוחות שלנו כדי לעבור את התקופה הזאת בצורה הכי טובה שאפשר.... ושבעזרת ה' נזכה לגאולה שלמה במהרה!