מתלבטת

snoopytush

New member
איך אפשר ללמוד

במחשב? ( סורי על הבורות אני לא כל כך מבינה במחשבים). תודה

snoopytush

New member
אני שואלת כי גם אני הייתי

מעוניינת אם הייתה לי אפשרות ללמוד תחומים מסויימים דרך המחשב

דיבבלעס

New member
ללמוד כל דבר?

דרך האינטרנט... יש כל מיני אתרים... ויקיפדיה,מט"ח,דעת,אימגו... או שהתכוונת ללימודים מקצועיים?

snoopytush

New member
אי אפשר ללמוד בחינם כל דבר

חלק זה בתשלום. לאו דווקא למקצוע אבל אולי ברמה מקצועית

כל העניין

שצריך או ללמוד או לעבוד - זה הרגל חברתי, אני לא חושבת שזה הכרחי. אמרת לי ללמוד/לעבוד כי אני רוצה.. - ואם אני לא רוצה? למה זה טוב להתקדם בחיים? ללמוד לעבוד להקים משפחה? מה רע בלבזבז ת'חיים בלי להתמודד? הרבה יותר קל, הרבה יותר נוח.

snoopytush

New member
זאת החלטה שלך

לעבוד זאת לא חובה אבל זה אמצעי בשבילך להרויח כסף ובכסף לעשות מה שאת רוצה. כשאין לך כסף את תלויה בגורמים אחרים. זה הכל ואם את כל כך מאושרת במיטה למה את טורחת לשנות את המצב? אם זה לא היה מפריע לך לא היית כותבת את ההודעה הזו פה

אמרת שעובדים

בשביל כסף - בשביל לעשות מה שרוצים - הסיבוב הזה לעולם לא נגמר. ואם כבר אני רוצה עכשיו לבלות ואח"כ אולי לעבוד בשביל להרוויח את זה, ולא להנות בפנסיה מכלום וחצי. ולקנות תרופות בכסף שהרווחתי. כל העניין של הכסף זה לא בשביל לעבוד ואז להנות אלא זה אורח חיים. שבעיני הוא חסר טעם. והסיבה שכתבתי את ההודעה פה היא בגלל שרע לי באופן כללי במחשבה קדימה - על כלום. מעדיפה למות - מבינה שזה לא אפשרי, מחפשת שינוי - לא רואה אותו קורה. חסרת אונים.

אממ

יש משהו במה שאת כותבת .. שגורם לך לחשוב על דברים שנראים מובנים מאליהם - והם לא כאלה , אולי הם בכלל בחירה. לעבוד / ללמוד ..משפחה.. לא מאוד ברור לי איך אפשר לא לעבוד?? צריך פרנסה

ועוד שאלה:

בחתימה שלך כתבת "האהבה היא געגוע". האם אתה רוצה לספר לנו לאיזו אהבה התכוונת? האם את מתגעגעת למישהו מסוים? * אני מקווה שלא מפריע לך ש"פלשתי" לדיון ככה באמצע. פשוט, אני לא נמצאת בפורום הזה כל היום...

ברור שכן,

ההורים שלי מאוד דואגים לי ורוצים אותי בקירבתם, אני לא יודעת אם את אמא בעצמך, אבל בעיקרון זה דבר ברור. - ומהצד שלי - זה הכי נוח לי וממש לא מזיז לי כל מיני מוסכמות חברתיות של לא לגור עם ההורים וכו' - יותר נוח לי ככה וככה אני יכולה להתנתק קצת יותר בקלות מהעולם, בקיצור זה לא נושא בכלל. אהבה היא געגוע זה משפט מאוד נכון בעיני, וכן הכוונה למשהו ספציפי. ולא מפריע לי ש'פלשת'..

א-הה

כן, אני אמא בעצמי. אבל הבן שלי בן 4. ואני בהחלט מרגישה את הקונפליקט שבין לרצות אותו לידי לבין לרצות שיהיה עצמאי. למרות זאת, אני משתדלת לשחרר, ואכן הוא הולך ונעשה עצמאי יותר
דרך אגב, לא שאלתי אם זה נוח לך. שאלתי אם זה נעים לך. זה לא אותו דבר.

זה לא כזה ברור

ומובן מאליו . אולי זה רק נראה לך ככה בגילך עכשיו.... חוץ מזה..זה לא צורם להם שאת לא עושה דבר עם עצמך ?

למעלה