מתלבטת

snoopytush

New member
אין לי כוח לשכנע ואין לשכנע את המשוכנעים

אין לי כוחות לאנשים עכשיו סורי

דיבבלעס

New member
ווואי איזה יועץ אתה!

קומי,תתקלחי תעשי קדימה ילדה זה כל כך פשוט וקל! למה את מחכה? מקסים!

Nightmare18

New member
זה נקרא עידוד ...

תכניס את הציניות שלך למקום בו לא זורחת השמש...

דיבבלעס

New member
את זה אני משאיר בשבילך...../images/Emo8.gif

וכמובן משאיר לך להכניס לשם גם דברים אחרים...

snoopytush

New member
היי מזדהה

אני לא מכירה אותך ולכן קשה לי לשפוט אבל מצבים הם לפעמים מורכבים ולפעמים לא לתימד אנחנו מודעים. במודע אנחנו רוצים את הטוב עבורינו אבל לפעמים יש מחסומים בתת מודע שמשפיעים עלינו רגשית והתנהגותית. אצל פסיכולגים מדברים על דברים ומנסים להעלות אותם למודע כדי להתמודד איתם להסיק מסקנות ולשנות דפוסי מחשבה. טיפול פסיכולוגי זה לא הטיפול היחיד. זה כלי אדיר אבל לכל אחד מתאים טיפול אחר ולעפימם הטיפול משתנה בהתאם למצב. אני גם הייתי אצל פסיכולוגים בעבר והיום זה כבר לא עוזר לי :) אבל מלבד הטיפולים זה גם תלוי הרבה בך. כמה את רוצה להשתנות מה את עושה בשביל זה. אפשר להלתנות ב-180 מעלות אם רוצים אבל זה לא תהליך קל ועשויות להיות לך רגרסיות. את יכולה לנסות טיפולים אחרים אבל את גם צריכה לרצות ולהשקיע בזה את עצמך. נוח לך עם הבטלה כי זה מוכר וזה הרגל שקשה להחליף. לפעמים כדי להרויח משהו צריך לותר על משהו אחר. אולי הבטלה הזאת לא מפריעה לך עכשיו כי את צעירה עוד ילדונת אבל האם תחשבי ככה עוד שנתיים מהיום? חמש שנים מהיום? תחשבי על זה

snoopytush

New member
להלתנות=להשתנות

תוספת ומומלץ כמובן להתחיל בקטן כי כשלא רגילים שינוי גדול מפחיד ומצריך יותר מאמץ

אמרת

שלפעמים בשביל להרוויח משהו צריך לותר על משהו אחר - מה אני ארויח מלצאת מהמיטה שכ"כ טוב לי בה. - הרי לא סתם נכנסתי אליה, היה לי רע בחוץ. למה שאני שוב אחזור לחוץ הזה - בשביל לקלוט עד כמה הוא דפוק - ושוב להכינס למיטה?

snoopytush

New member
כי גם להיות במיטה זה דפוק

את שורפת ככה את הזמן. בחוץ לא הכל דפוק ושם את צריכה למצוא את הדרך שלך זה יותר קשה אבל לדעתי זה שווה את זה. מה רע במיטה? את בטח לא עושה ספורט למשל זה פוגע בגוף את רוצה להיות כל החיים לבד עם המחשב? את לא רוצה למצוא אנשים בחוץ לחוות חויות בחוץ? מחשב לדעתי זה לא תחליף לבנאדם

לא משכנע

לפי הסדר: שורפת את הזמן - לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות בחוץ כן הכל דפוק, לפחות במקרה שלי - במיטה זו הדרך הכי קלה לברוח, לשכוח ספורט - לא איכפת לי (למרות שבפועל יוצר באני עושה הליכות יומיוודש כן חודש לא* ולגבי הלחיות את החיים לבד - אני אוהבת חברה ואנשים, אבל מנסיון זה כרגע לא רלוונטי ולא מעשי עבורי, אין לי את הכלים להתמודד עם זה עכשיו. לגבי הפרטיים האישים והספציפיים - כעיקרון לא איכפת לי לפרט, אבל זה נראה לי מיותר - כי ככה נכנסים לפרטים לא מדוייקים וכל אחד מבין ורואה את זה בדרך אחרת, וזה סתם נהיה מעצבן --ולא יעיל. כך שיותר נוח לי דבר על זה בכללי - לי בכל אופן הדברים --מאוד-- מועילים במיוחד כשהם באים בדרך הזאת.

snoopytush

New member
שתי מילים על עשייה

את צריכה לעבוד על עצמך בשני מישורים פנימי וחיוני. התעלמות ממישור אחד תביא רק עד להתקדמות מסויימת האופטימלי שילוב שני המישורים. עד עכשיו עבדת על הפנימי ( עם הפסיכולוגים ), והשגת אני מניחה תובנות מסויימות. אבל הזנחת את המישור של העשייה. עשייה משאירה אותך פעילה ואקטיבית אי עשייה תגרום לך ליפול למלכודת של פאסיביות ועצלנות. חסרה לך אקטיביות. ואת צריכה לעבוד על זה בינתיים. אם תמצאי עבודה ותצליחי להתפרנס טוב יהיו לך יותר אמצעים לעבוד על הבעיות הפנימיות ויש כל מיני טיפולים שעובדים על התת מודע למשל ( ריברסינג, תטא הילינג), וגם שיטות פסיכולוגיות כמו קואוצ'ינג , טיפול התנהגותי. שוב אני לא יכולה להמליץ לך מה לעשות כי אני לא מכירה אותך ולא מטפלת אבל בינתיים משתמע שאת הכי צריכה כרגע לעבוד על העשייה. כי עשייה גוררת עשייה אי עשייה גוררת אי עשייה וככה כלום לא יזוז. בהצלחה

דיבבלעס

New member
אהבתי../images/Emo45.gif

ומעניין שכתבת בטעות חיוני במקום חיצוני, והשינוי החיצוני הוא אכן חיוני לא פחות מהפנימי!

למעלה