משעמם

פרה הודית. ../images/Emo121.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? מבחינה לימודית אני רוצה יותר להשקיע, למרות שאומרים שז' זה חזרה על ו' אני רוצה באמת יותר להשקיע, כי אם אני אמשיך בתכנית של המחוננים יום אחד בשבוע אני לא אהיה בבי"ס וזה קשה להשלים את החומר. מבחינה חברתית הייתי רוצה שהשנה הבאה תהיה הרבה יותר טובה מזאת- שכל אוביי [נו, זה כייף לקרוא להם ככה. סתם אנשים ששונאים אותי] *אהם*נועה[לא מהפורום]*אהם* שהילדים בשכבתי יתבגרו סוף כל סוף! [הם ילדותיים, זה מעצבן] ואני מקווה למצוא חברים חדשים.
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? נראה לי שכן. עולים לחטיבה. וזאת גם שנת הבר מצווה. ז"א בקיבוץ אנחנו חוגגים "בר מצווה" ביחד- לבנים ולבנות אז כתה ז' היא שנת הבר מצווה שבה עושים כלמיני פרוייקטים. ושנת הבר מצווה בשבילי היא מאוד חשובה.
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] בסוף אוגוסט. אין לי מושג מה אני צריכה לקנות לשנה הבאה..
ממה את חוששת? מהגדולים שיציקו לנו. בלעכס. מהחומר. מהחברתיות הדפוקה שתהיה לשכבה שלי [אני בטוחה בזה]
תוסיפי כל דבר שבא לך><. אל תתלוננו! אני צריכה ללכת לפגישה עם המחנכת/כתה לפני שנת הלימודים. זה ממש מקרב את בי"ס!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנראה לך שהם יתבגרו?

אני סיימתי ח' והבנים עדיין מתנהגים כמו ילדים בגנון
.

../images/Emo121.gifאצלך זה לפחות קרה..

חלקית לפחות. אצלי עוד הבנות ילדותיות. וזה באמת מגיע לרמות שזה מעצבן, זה נחמד שקצת ילדותיים לפעמים, זה בסדר, אבל יש גבול!

Dirtbag

New member
ארטישוק מטוגן. ../images/Emo12.gif. ../images/Emo62.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? נחמדה עם ממוצע ציונים גבוה P: האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? ממ פחות או יותר, השנה האחרונה שלי בחטיבה. מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] באוגוסט. ממה את חוששת? שאני לא אתקבל לתיכון שבו תמיד רציתי ללמוד. ]; תוסיפי כל דבר שבא לך><. לא בא לי.

e f r o a c h

New member
../images/Emo19.gif סיוט../images/Emo70.gif חטיבה../images/Emo70.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? כייפית, שנהיה מגובשים והבנים לא יהיו תינוקיים.... שאני יהיה איתו בכיתה
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? כן
אני עולה לחטיבה
אבל נראה לי שאני יתרגל מהר.....
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] בשנה הבאה
סתמממ.... אבל למי יש כוח לזה
ממה את חוששת? מהארסים שיש לנו בחטיבה, אני מקווה שיהיו לי חברות מכיתות יותר גבוהות.....
תוסיפי כל דבר שבא לך><. כל דבר שבא לי...

tamaguchi girl

New member
ארסים..מה הם נחשים? *ערסים

הייתי חייבת לתקן...זה קרץ לי
אל תעלבי,אני לא מנסה לפגוע, אניח פשוט סתם מנסה לשעשע את עצמי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gifאוי, אני גם ככה עייפה

והצחקת אותי עכשיו נורא טוב טוב סותמת, בסדר

../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? כמו השנה, בלי לחצים מיותרים והרבה כיף האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? כן כי הבגרויות מתחילים מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..]- אה באוגוסט כי אני כבר לא צריכה כל כך דברים לבצפר רק כמה קלסרים דפדפות ועטים. ממה את חוששת? הבגרויות >< תוסיפי כל דבר שבא לך><.- אלווי שאני יצליח בבגרויות

Mary00

New member
מיאו^^

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? המממ... מעניינת, בלי שאני ארדם בשיעורים, ו.... שלא ילחיצו אותי יותר מדיי? האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? יאפ, לצערי, תיכון, כיתה י', בגרויות מסריחות, אבל ניחא. מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] אמממ...תנו לי לחזור אליכם לגבי זה. ממה את חוששת? להתקע עם חבורת פקצות בכיתה, לא חוששת, סתם חוטפת בחילה מהמחשבה. תוסיפי כל דבר שבא לך><. אלוהים, אני עולה לכיתה י'?!?!!?!?!?

Wandering Star

New member
תגובה

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? מהירה האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? השנה האחרונה שלי בבצפר. מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] ברגע האחרון
ממה את חוששת? שאני אבריז ואפריז ואאבד גבולות. זה יעלה לי ביוקר השנה.

עונה ../images/Emo41.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? הרבה חברות, ציונים טובים ומורות נחמדות...
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? כן, כי זאת שנה ראשונה שלי בחטיבה...
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] כבר התחלתי, אבל קניתי רק כמה דברים קטנים...
ממה את חוששת? ממה שכל אחת בטח חוששת...
תוסיפי כל דבר שבא לך. אין לי מה להוסיף...

למעלה