T h e Little Mermaid
New member
פרה הודית. ../images/Emo121.gif
איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? מבחינה לימודית אני רוצה יותר להשקיע, למרות שאומרים שז' זה חזרה על ו' אני רוצה באמת יותר להשקיע, כי אם אני אמשיך בתכנית של המחוננים יום אחד בשבוע אני לא אהיה בבי"ס וזה קשה להשלים את החומר. מבחינה חברתית הייתי רוצה שהשנה הבאה תהיה הרבה יותר טובה מזאת- שכל אוביי [נו, זה כייף לקרוא להם ככה. סתם אנשים ששונאים אותי] *אהם*נועה[לא מהפורום]*אהם* שהילדים בשכבתי יתבגרו סוף כל סוף! [הם ילדותיים, זה מעצבן] ואני מקווה למצוא חברים חדשים.
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? נראה לי שכן. עולים לחטיבה. וזאת גם שנת הבר מצווה. ז"א בקיבוץ אנחנו חוגגים "בר מצווה" ביחד- לבנים ולבנות אז כתה ז' היא שנת הבר מצווה שבה עושים כלמיני פרוייקטים. ושנת הבר מצווה בשבילי היא מאוד חשובה.
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] בסוף אוגוסט. אין לי מושג מה אני צריכה לקנות לשנה הבאה..
ממה את חוששת? מהגדולים שיציקו לנו. בלעכס. מהחומר. מהחברתיות הדפוקה שתהיה לשכבה שלי [אני בטוחה בזה]
תוסיפי כל דבר שבא לך><. אל תתלוננו! אני צריכה ללכת לפגישה עם המחנכת/כתה לפני שנת הלימודים. זה ממש מקרב את בי"ס!!