משעמם

Painted Fairy

New member
משעמם../images/Emo11.gif../images/Emo126.gif

אבל ממש
. שאלון בנושא "שנה הבאה"
.
איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה?
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך?
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..
]
ממה את חוששת?
תוסיפי כל דבר שבא לך><. [התכוונתי בעיקר לענייני ביצפר, אבל תענו איך שבא לכן
].

זה כאילו שיש מחר בצפר ../images/Emo7.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? הייתי רוצה שיהיו לי יותר ידידים. האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? לא -.-' מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] בטח באמצע/סוף אוגוסט
ממה את חוששת? מהמון דברים
תוסיפי כל דבר שבא לך><. אממ.. נדע.

^^.../images/Emo29.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? טובה. האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? מיוחדת מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] לאדעת. ממה את חוששת? שלא יהיה לי טוב.

broken winges

New member
גאד בהחלט משעמם

משום מה אני דיי מתרגשת לחזור לביצפר איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה?טובה..ציונים טובים ושאני אכיר יותר חברות וידידים האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך?כן...כי אני עולה לחטיבה וביצפר חדש ותלמידים ומורים חדשים ומקצועות חדשים מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..]ממ אין לי מושג אבל אני אוהבת את הקניות האלה
ממה את חוששת?מזה שאני לא אכיר חברות ובעיקרון מהרושם על המורות והעומס... תוסיפי כל דבר שבא לך><. מממ כרגע אין לי הרבה להוסיף.... בעצם אין לי כלום להוסיף...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifזה יהיה משעשע.

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה?רעה! סתם נו..אממ..מעניינת? מלאת תגליות, שמחות ואירועים, הולך?
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? ללא ספק. צבא!
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..]לא מתחילה! אבל מתישהו נתחיל בקניות של דברים לצבא, לא ברור מתי..היום הודיעו לי שנדחה הגיוס שלי! [פעם שנייה..
הצבא לא רוצה אותי..
] ממה את חוששת? מהמקלחות המשותפות ולהיות קרוב לבית..
[בסיס סגור! פעם בשבועיים! לבד בעולם!
] אה כן ומפרוטקציות של אחרים ומלהשאר ביישנית לנצח..
תוסיפי כל דבר שבא לך><. הו, זה ממש עזר להסיר קצת לחצים וזה..
תודה!
אעאעאע צבא.:S*מפוחדת*

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלאאאאאאאאאא ביצ'

מה צבא?
את תעזבי אותנו!
אעאעעא לאאאאאאאאאאא
בת דודה שלי התגייסה ביום חמישי.. זה הוקדם לה או משו.. חע אותה הצבא רוצה! נענענע!! טוב נו השעה! באמת!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif

גם חברה שלי התגייסה בחמישי..חזרה בשישי!
היא הלכה לקורס חובשות במקרה?
וגם אני לא רוצה לעזוב..אני מפחדת!
מה צבא עכשיו?:S
טוב נו, הוא באמת לא מראה סימנים שהוא רוצה אותי..היית צריכה לראות את המנילה שלי!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|עושה כאילו היא יודעת מה

זה מנילה| לא, היא היא משו הפסיכולוגית של הצבא.. משו עם סוציולוגיה.. כי היא הייתה בתיכון במגמת פסיכולוגיה וסיוציאלוגיה [אוך זאת מילה קשה :|] צבא זה נשמע מפחיד..:S אבל אני רוצה לעשות צבא..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

קודם כל, ברור שאת רוצה לעשות צבא!
אני פשוט מרגישה שנורא לא הכינו אותי לזה..בלה. כאילו חברה שלי לא אירגנה לעצמה מסיבת גיוס בכלל, יש לנו את הרשימה העלובה של מה שצריך להכין לטירונות..[למרות שיש עוד 20 אלף דברים שצריך שלא רשומים שם!
], מתגייסים בלי לדעת לאן..כולנו לבד וזה..בלה. מפחיד!
אני מרגישה מוזר..כל פעם להפרד מחברה אחרת..זה, זה..מוזר!
לא משנה, מנילה זה רשימת תפקידים שאת מתאימה להם לצבא, את מסמנת מה את רוצה ומקבלת מיונים בהתאם[או לפי איך שמתחשק לצבא
] התפקידים מותאמים לפי הנתונים שהצבא איסף לגביך בצו ראשון, אני לא רוצה להדריך ובגלל זה קיבלתי מנילה גרועה.
[כן, אני לא יכולה לעמוד מול כיתה ולהשמיע קול אז הצבא מתנקם בי..
*שותקת כדי לא להסתבך בצרות או משו*
] ואממ..אולי היא מאבחנת פסיכוטכנית?
זה הכי קרוב לפסיכולוגית שהיא יכולה להיות..נראה לי..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifממ לאיודעת../images/Emo12.gif

אני הבכורה בבית ואני רק בת 14 כמעט אז לא מבינה כלום בצבא.. טוב יש לי 4 שנים..
ואני מבינה את מה שאת מתכוונת.. בת דודה של התגייסה ממש ממש בין הראשונים והחברים שלה בכלל לא קלטו שהיא הולכת עכשי וושנתיים הם יראו אותה רק פעם בשבועיים.. אבל בעיקרון הצבא זה פרק חשוב בחיים וזה מבגר ומכירים אנשים ויש המוני אנשים שהחברים הכי טובים שלהם הם מהצבא!
ולמה את לא רוצה להדריך? מה רע? ומה הכוונה להדריך? מה את אמורה להדריך?

../images/Emo3.gif

הייתי בטיול קצר ב"נאות קדומים" (מי מכיר?
) לפני חודשיים, ויש שם מדריכים שאת המילואים שלהם הם עושים בלהדריך תיירים שבאו לאותו מקום
אולי זה משהו בסגנון, בעע גמאני לא מבינה בזה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמהה?../images/Emo12.gifאני רושמת דברים

בלי לשים לב.. הכותרת הייתה אמורה להיות ככה: שמעתי עלזה..

o0Invisible0o

New member
יש מלא דברים להדריך..../images/Emo3.gif

יש כזה שאלון בצו ראשון שכל הזמן חוזרים על שאלות, לראות אם את אמינה ושיט..וחוזרים איזה 10 פעמים בניסוחים שונים על "האם את רוצה להיות מדריכה?" כי מה לעשות, רוב הבנות לא הולכות לקרבי, אז אפשר להדריך..אממ..כל דבר בערך! יש לי חברה שתהיה מדריכת פיזיקה לפרחי טייס יקרים [חיילים בקורס טייס
], יש מדריכת חובשים, אפילו מדריכת צניחה..
, משו בחיל השיריון, נוער בעייתי..יש הדרכה בכל תחום בערך. אבל איילת לא יכולה לעמוד ולדבר מול אנשים..הו.
איילת תמות או משו..><
איילת מאוד ביישנית/שקטה/מופנמת/נלחצתמקהל/מהשבאלכם. אז איילת דחתה הדרכה.
צה"ל חושב שאיילת לא אוהבת אותם אז הם מתנקמים.
איילת מקבלת חרא מנילה. ואיילת אולי תפסיק, יום אחד, לדבר על עצמה בגוף שלישי.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

הו, אבל את לא נשמעת לי מופנמת וביישנית!
ואם לא הולכים לא לקרבי ולא להדרכה, מה עושים?

tamaguchi girl

New member
|נדחפת|

מנסיון של אחותי [כולה ארבע חודשים ומשהו בצבא ><] יש יותר מ68687287287 תפקידים אחרים.. יש אפילו תפקידים ממש דפוקים, לדעתי לפחות...למשל חיילים שהתפיק שלהם זה לחלק לקבוצות את המתגייסים החדשים ולהעביר אותם באוטובוסים עד הבסיס. כמה שזה תפקיד חשוב *צינית* זה תפקיד ממש דפוק לדעתי..>< ויש עוד מלא תפקידים שבחיים לא חשבת עליהם. ויש גם מלא חילות וגדודים. יש חיל קשר, חיל הרגלים,חיל השריון,חיל התותחנים,חיל ההנדסה,חיל החימוש,חיל החינוך והנוער,חיל הרפואה,חיל התחזוקה.. וגם מלא גדודים ומלא דברים >< ובכל גדוד/חיל יש מלא תפקידים. ובכל תפקיד יש מלא אנשים שעושים את אותו התפקיד. ובמקרה הכי גרוע [ובאמת הכי גרוע] שולחים אותך להיות מגישת קפה, שזה פקידות שמכינות קפה למפקד שלהן- ואת לא רוצה להיות אחת כזאת..באמת שלא...זה סתם לבזבז בהכנת קפה שנתיםם מהחיים שלך, חבל..אפשר בצבא להיות קצת יותר ממגישת קפה. ואל תשאלו אותי למה אני יודעת כ"כ הרבה דברים על הצבא, ואני כולה בת 13 ויש לי עוד 5 שנים ואולי יותר עד שאני אתגייס.. אבל זה מה שקורה שאני שומעת את אחותי מדברת על הצבא בטלפונים ושהיא מגיעה הביתה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

לא אכפת לי להעביר שנתיים בהגשת קפה, כל עוד זה לא קרוב לבית..
ואפשר להסתכל על זה שזה רק שנתיים מהחיים שלך, למה לא להעביר אותם בסבבה שלי יותר מאמץ? גם ככה אח"כ את הולכת ללמוד משהו רציני ולבנות לעצמך את החיים..למה לא בשנתיים צבא לעשות את התפקיד הפשוט ולהיות כלומניקית שכביכול מבזבזת את זמנה..אבל בסה"כ קצת לנוח ולקחת חופש מהכל?
יש הרבה דרכים להסתכל על כל דבר..ותפקיד פקידותי הוא לא בהכרח רע.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמממ אבל בעיקרון.. להכין

קפה? לעצמי אני לא מכינה קפה
ואממ למה את לא רוצה קרוב לבית? ראיתי אותך כמה פעמים רושמת את זה..

למעלה