משעמם

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifיקירתי. פיזיקה זה אחד

המקצועות היותר קשים. ומחשבים זה די קל אבל דורש הרבה השקעה. כימיה זה קל..
מעבדות זה כזה שכונה!
ביולוגיה- חומר קל, המון המון השקעה. אבל אין ספק שפיזיקה מחשבים יותר קשה..

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif

פיזיקה זה בסדר. וביולוגיה זה משעמם
כל מי שאין לו מה לקחת הולך לביולוגיה כי אז יש לו שלוש שעות חופשיות בשבוע(כי כולם בכל מקרה לומדים 3 ש"ש ביולוגיה עד י"א><) אמרו לי שמחשבים זה קל..כי אין שיעורים וכאלו. אבל בכל מקרה רציתי את זה מהתחלה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo11.gifלא לכלך על ביולוגיה.

צורך השקעה אבל דווקא די מעניין.

3 שעות ביולוגיה? |מתעלפת||

בט' ובי' למדתי 4 שעות (או פחות, תלוי במורה
) בי"א נלמד הרבה יותר שעות
ופיסיקה זה אכן בסדר
כמה יחידות ביולוגיה ופיסיקה עושים בי"א? אנחנו עושים 3 פיסיקה (ככה המורה אמר
) וביולוגיה אין לי מושג.. איילת, כמה עשית בכל שנה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

אצלנו יש שתי כיתות פיזיקה. אחת עושה יחידה אחת בי"א וכל השאר בי"ב. השנייה עושה את כל החמש בי"ב. בביולוגיה כולם עושים את כל החמש בי"ב. פיזיקה- אי אפשר לחלק ל3 ו2..
כאילו..מבחינת טפסים!
טוב אולי שינו את זה..כי עכשיו משנים הכל..
אבל בעיקרון אני יודעת שממש אי אפשר. טופס ראשון, יחידה אחת, בי"א..וגם אותו מספיקים בלחץ ללמוד..
אה ובי"ב למדתי 9 שעות ביולוגיה בשבוע, מי מביס את זה?

Girl From Mars

New member
../images/Emo2.gif!!

גמני לקחתי פיזיקה מחשבים.
את אחת הבנות היחידות שאני מכירה שלקחו את זה ונשארו בזה.
לא, רגע, את היחידה.
אממ. מחשבים בכיתה י"א זה ממש קל. לפי מה שהבנתי י"ב זה הרבה יותר קשה. ופיזיקה זה איכסה.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אני עוד לא נשארתי בזה
עוד לא התחלתי
אני עולה ל-י
אני היחידה בשכבה שלקחה מחשבים, כל השאר בנים

my presious

New member
../images/Emo42.gifלהלהלהלהלה.

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? אממ...שהחומר הלימודי לא יהיה קשה מדי, שיהיה קל יחסית ושלא יהיה הרבה לחץ בלימודים, אמממ מה עוד, שאני אכיר אנשים חדשים ואתחבר איתם ושהחברות הטובות ישארו כאלה:| ושאני אמצע אהבה
(למרות שאין מצב)
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? אני חושבת שכן, אני עולה לכיתה ט', ונראה לי שזאת כיתה די קשה.
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] הוווו אני מתה על הקניות האלה
אני מניחה שלקראת סוף אוגוסט אני אקנה:)
ממה את חוששת? שיהיה לי רע כמו שהשנה הזאת הייתה לי, ושהאויבים שלי (נו מה, באמת יש><) יצליחו להזיק לי.
תוסיפי כל דבר שבא לך><. אני מאחלת לכולכן שנת לימודים שמחה, כיפית ושיהיה טוב
אוהבת אתכן

Stinki Winki

New member
הומממממממממממממממ

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? נחמדהOo האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? אממ כיתה י', לויודעת כמה זה משמעותי.. מתחילים בגרויות וכאלה ויש ילדים חדשים מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] סוף החופש ממה את חוששת? די רבתי עם הרבה חברים שלי אז לא בא לי להתקע לבד]]: תוסיפי כל דבר שבא לך><. קוקי פו.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגיהנום ../images/Emo7.gif.

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה?נחמדה
.אם כי בביצפר החולני שלנו זה בלתי אפשרי >< אבל ילדה אחת ממש מגעילה עוזבת,אז אולי תצא שנה סבירה
.
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך?כנראה,נו ט',שנה לפני תיכון
.יבואו אלינו בטח מורות כאלה:"אתם תיכשלו בתיכון"כמו שאמרו לנו שעלינו לחטיבה....בע.
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..]לקראת סוף אוגוסט בטח.זה מדכא,זה אומר שבצר קרוב ><
ממה את חוששת?מבחנים
.שיביאו לו את רות גל חזרה
.אז אני באמת אתאבד.
תוסיפי כל דבר שבא לך><.אני לא רוצה ביצפררררררררררררררררר

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifגיליתי שאת בפורום כריס

+טינה
איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? יותר השקעה בלימודים ובשיעורי המחול, בעיקר בלט..שלא ייסתכלו עליי כאחת חרשנית, שדניאל הקובבה תרד ממני עם החברה הנגררת שלה. וזהו ניראלי
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? כן, כיתה ט' צריך לעבוד קשה כי זו הכיתה שמחליטים באיזו כיתה אני אהיה (מוגברת,אומץ,מבר..וכל זה)
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] בחודש הבא.
ממה את חוששת? מכלום.
תוסיפי כל דבר שבא לך><. כל דבר שבא לך><.

Nagboom

New member
ביצפר=בית ספר (סתם כי אין לי כותרת)

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? עם תעודת הצטיינות
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? כן, ט'! שנה אחרי זה - תיכון!
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] אין לי מושג, בטח שבועיים לפני.
ממה את חוששת? לקבל ציון רע בתעודה ושמישהו ירצח אותי לפני הבגרויות (הרמיוני ><)
תוסיפי כל דבר שבא לך><. ואעאעעע...... איילת, תהני!

Science Fiction

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? שונה.
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? כן, בצפר חדש.
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] אין לי מושג. אני מניחה שבסביבות אוגוסט.
ממה את חוששת? שהשנה לא תהיה שונה :X
תוסיפי כל דבר שבא לך><. הוסיפי*!
נו, זה די קשור לבצפר. זה אומר שאת צריכה להקשיב בשיעורי לשון!

8ar8ie

New member
רררר למה להזכיר../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? קצרה:] האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? לא נראה לי... מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] ספרים קניתי (דודה שלי עובדת בחנות ספרים אז היא הביאה לי) והשאר... לא יודעת...:] בסוף החופש אני מניחה... ממה את חוששת? שאיכשהו אני אפגוש שוב את מי__ ס__גל תוסיפי כל דבר שבא לך><. זהו... שיהיה סביר ושלא יגיע מהר...

Shusho

New member
לא רק על בית ספר.

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? לימודים - אני רוצה להתחיל להשקיע... לקבל את הלימודים וגם ללמוד באמת ולא לזרוק הכל. בכל השאר - אני צריכה קשר נורמלי חדש... בעיקרלהשתקם מכל מה שעובר עלי עכשיו. למצוא את המקום שלי בעיקר. האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? לימודים - היא הולכת להיות הכי קשה, זה י"א ומליון בגרויות. אני מקווהלטוב. בכל השאר - אני מקווה שתהיה מיוחדת. שאגשים את עצמי. מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] מחברותאמא קנתה קצת, ספרים מחר אני מביאהלה רשימה ושתקנה היא בעצמהמתישהו, אין לי עצבים ואני לא בבית. ממה את חוששת? לימודים - לא להשקיע כמו השנה. יעיפו אותי מהבית ספר. כל השאר - לאבד את עצמי... כואב לי הראש.

למעלה