משעמם

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

נמנ. כי יש לי שתי אחיות גדולות. שתיהן כבר עזבו את הבית. אבא עובד עד שמונה תשע ככה ואמא בבית, מטיילת וכל מיני..אין לי למה לחזור כל יום.. אני רוצה להיות לבד, עצמאית, לחוות את הצבא עד הסוף..רחוק מהבית יעשה את זה.

tamaguchi girl

New member
לא יודעת.

היו המון כתבות וכל מיני דברים ששמעתי מאנשים שפקידת קפה לא יעזור לך בחיים, וחוץ מזה שסתם מכינים קפה כל היום, הפקידות שמגישות קפה יש להם תנאים גרועים, ואין להן כמעט זכויות.. ואם כבר להסתלבט במשך שנתים ולא לעשות כלום- אז ללכת לטיול לאילת/סיני/חו"ל או סתם להישאר בבית...זה עדיף [לדעתי >.<] מאשר לקום כל יום בשש בבוקר ככה וכל היום להכין קפה לאנשים ולשאול אותם "כמה סוכר?"[
] ואז ללכת הביתה/להישאר בבסיס.. אבל זו רק דעתי, וכמו שאמרת על כל תפקיד אפשר להסתכל מכמה זוויות וכל אחד/ת עם ההעדפות שלו...
תפקיד פקידותי זה לא בהכרח רע- תפקיד פקידותי בהגשת קפה הוא בדר"כ לא ממש טוב. בכל מקרה תהני מהזמן שנשאר לך עד הגיוס [אלא אם כן ישנו לך שוב, והצבא הזה מסוגל...חח..לאחותי שינו 5 פעמים], ושתקבלי תפקיד שאת תהיי מרוצה ושלמה איתו :) וכמובן- בהצלחה או משהו בצבא

©big smile©

New member
לא רוצה ביצפר! ../images/Emo10.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה?שתהיה טובה יותר מהשנה הזו, הרבה יותר טובה - אם אפשר לבקש. שהמורים יהיו מתחשבים יותר, אם זה אפשרי. שהחברים יהיו מגובשים יותר, ושיהיה לי עם מי להיות בבית ספר. שתהיה אווירה טובה יותר בין כולם, ושכולם יעזרו ויתנו יחס הוגן. בקיצור, שיהיה הרבה יותר טוב מהשנה.
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך?אני חושבת שכן. זה י"א, בכל זאת זו צריכה להיות שנה מיוחדת. שנת אמצע כזו, שכל החוויות צריכות להיות שם. כמו כיתה ח', שהיתה השנה הכי טובה שלי.
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] כמה שיותר מאוחר. זה רק כדי לא להרגיש שהסוף קרוב.
ממה את חוששת?שיהיה לי קשה מידי בלימודים. ובעיקר במגמה. שלא אמצא את מקומי כמו שצריך. ובכלל - שתחזור על עצמה השנה הזו. קראת? שרשרי משהו.

o0Invisible0o

New member
אה, מגניב!

אצלנו אין חיה כזאת.
יותר נכון לא הייתה..
גם לא מוזיקה..כזה בציפר גרוע.

PinK inK

New member
גמני../images/Emo3.gif..זה כייף../images/Emo9.gif

וזה כייף להגיד את זה בכל פעם שאת אומרת משו על המגמה.. מאיפה את בארץ?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מסכימה עם כל מה שאמרת

בשאלה הראשונה
^^ ובאמת כיתה ח' הכי כיףP: ואין לך מה לדאוג! כנראה שתמיד כיתות אמצע הן הכי כיפיות..^^ ובהצלחה במגמת המחול, וואי זה נשמע מזה כיף:]

chompi2

New member
אייכס בצפר.

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? טובה-_-' האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? לא, זאת תיהיה שנה שצריכה להיגמר מהר.!! גגרר אני מעדיפה כבר תיכון מתי את מתחילה בקניות לביצפר? מתי שיהיה אוטו ממה את חוששת? שבגלל ששירה עוזבת יציקו לי המתלהבים תוסיפי כל דבר שבא לך><. למי יש כוח לט'

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלהללהה

בדיוק דירתי הוים עם אמא על זה שעוד מעט שנה הבאה וצריך להתחיל חשוב על לקנות דברים..
איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? ממ.. טובה? "ששנה טובה.. שנה טובה.." להללה. ממ כן
לאיודעת.. שלא יהיה לי קשה בלימודים ואני אחליט איזה נושא אני רוצה להתמקד בו [אני עולה ל-ט'] ואעאע "שיהיו לי הרבה חברות פקאצות קטנות ו.." ממ
אופיר להתאפס. כן. אז ממ שיהיה לי חביב מבחינה חברתית ^^
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? יא, כיתה ט.. אחרי זה יהיה י.. עוברים לתיכון וצריך לבחור כיוון ופאק זה מפחיד! עוד 4 שנים צבא אעאע
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] בטח בשבוע שלפני תחילת הלימודים..
נו עזבו אותי, באמשלכם.
ממה את חוששת? מהרמת לימודים
אומרים שט' הכי קשה..
תוסיפי כל דבר שבא לך><. אני רוצה לעשות את המסיבת סיום^^ לשתי הבנות דודות שלי היה במסיבת סיום תפקיד ראשי. ממ בלי עין הרע
ואני רוצה בצפר! לא בשביל ללמוד, בשביל להיפגש עם האנשים והאנושות.. גם החופש אבל מוי כיף^__^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif*דיברתי היום../images/Emo122.gif

וכשרמשתי שאני רוצה לעשות את המסיבת סיום, זה הרי החלק הכי כיף בכיתה ט, לא? ^__^

tamaguchi girl

New member
עונה...עוד חודש בי"ס..../images/Emo7.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה?
הרבה יותר טוב השנה, לפחות מבחינה חברתית.
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך?
לא -_-' זו רק כיתה ח'..אני לא רואה בה משהו מיוחד מדי או משמעותי מבחינתי ><
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..]
שתהיה לי מוזה לקנות דברים ואיזה שבועיים לפני סוף החופש...זה בדר"כ הזמן בו אני רוצה לקנות דברים לבי"ס..
ממה את חוששת?
אמממ..מזה שלא יהיו לי חברים וחברות. ומזה שה"חברות" שלי יהיו יותר מגעילות ורעות מהשנה שנגמרה..
תוסיפי כל דבר שבא לך><.
הלוואי והלימודים לא יהיו קשים...ושלא נקבל שיעורי בית בהפגזות כמו השנה שנגמרה...כנ"ל לגבי עבודות הגשה...ושהתיק שלי לא ישקול 9 וחצי קילו
זה הורס לי את הגבבב
ואני מקווה לשנה טובה ומאגניבה, עד כמה שאפשר, לכולנו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifחכי חכי.

חברה שלי שמה את התיק של כתה ח' על משקל-7 וחצי קילו. וזה עוד לא היה ביום הכי עמוס.
.

tamaguchi girl

New member
אצלי התיק היה ביום הכי עמוס,

וזה ככה היה כל שבוע ביום שני וזה הורס ת'גב. הגעתי למצב שפשוט גררתי את התיק על הרצפה מרוב יאוש, לא יכולתי לסחוב אותו על הגב
בואי נחזיק אצבעות ביחד ששנה הבאה התיקים לא ישקלו יותר מ5 קילו |אמן|

בצפר ../images/Emo2.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? טובה, בעיקר יותר מבחינה חברתית. וגם כדאי שאני אתחיל להשקיע באימוני שמיעה ודיבור, זה בהחלט יעזור מבחינה חברתית. נמאס לי שכולם צועקים אלי בהפסקות כי קשה לי לשמוע. האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? אני מניחה שכן, זו תהיה י"א. |התחלתחנוןחרשן| יש לי 15 בגרויות בשנה הבאה, בין היתר פיסיקה ואנגלית (5 יח' כל אחד
ואנגלית זה המקצוע הכי פחות חזק שלי. |סוףחנוןחרשן| מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] כבר קניתי בערך 40 עטים מהפשוטות האלה
ה"בק טו סקול" התחיל פה מוקדם והיה 20 עטים בחמישה ש"ח ("תרגום" מדולרים). איך שאני שורפת את העטים האלה
ממה את חוששת? לא חוששת, אבל מקווה שיהיה טוב (מה הקשר?
) תוסיפי כל דבר שבא לך><. ממ... אני מקווה שלכולנו תהיה שנה נהדרת

עונה ../images/Emo11.gif ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

למה להזכיר כאלו דברים רעים{בצפר}? אה מי הסכים לכם?
איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה? טובה ומוצלחת הרבה מבחינת לימודים ,בחינה חברתית לא תשתנה, אז אני אדאג להליח בלימודים.
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך? אני חושבת שכיתה יא משמעותית במיוחד בכיתה שאני נמצאת { פרוייקט אקדמיה} ואסור לי לרדת ברמה הלימודית, אלא רק לעלות.
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..] אממ שבועיים לפני 8* זה מרגש כל פעם מחדש
ממה את חוששת? מהבגרויות, מהרמה הלימודית ובכלל מפחידה אותי כיתה יא' תוסיפי כל דבר שבא לך><. שתהיה לכולנושנה טובה, מוצלחת ומיוחדת

לי לא../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה
שאני אצליח לקבל את התעודה הכי גבוהה ושאני ארכוש לי המון חברים - אבל חברי אמת
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך
כן
אני עולה לתיכון
מתי את מתחילה בקניות לביצפר
[מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..]אין לי שמץ של חצי מושג
אבל אני פשוט אוהבת את הקניות
לביה"ס
זו מן התחלה חדשה בשבילי
...
ממה את חוששת
בבגרויות לבחירה לקחתי את המקצועות היכ קשים אחרי שכנוע של מנהלת התיכון- פיזיקה ומכטרוניקה. בהתחלה לקחתי ביולוגיה- שאני לא ממש אוהבת אבל זה לטכניון... וערבית- זה קל לי וזה נותן עתיד במודיעין..אבל המנהלת אמרה לי שאם אני באמת רוצה את ההכי טוב אז שאני אקח את המקצועות הכי קשים והיא עוד אמרה שהיא חושבת שאני אצליח להוציא ציונים של 90 ואפילו 100 אם אני ארצה..ומה... שאני לא ארצה
מה שבתוך פילספתי לכם כאן..
תוסיפי כל דבר שבא לך><.ואחרי שפילספתי יש עוד הזדמנות לדבר

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

איך היית רוצה שהשנה הבאה שלך תיראה?
שלא תהיה קשה כמו שאומרים>< שיעבור מהר...ושיהיה בסדר בכתה למרות שהכתה חרא
האם זו תהיה שנה משמעותית/מיוחדת בשבילך?
יא. י><מגמות, בגרויות בלגנים><
מתי את מתחילה בקניות לביצפר? [מחברות, קלמרים, עטים, בלהבלה..]
ברגע שאני אסיים לאסוף את הסודוקו-קש הזה
זה תמיד כיף הקניות האלו
ממה את חוששת?
שפיזיקה זה קשה מידי>< ושהכתה תעצבן במיוחד. וגם מהעבודה של ה-26 עמודים שצריך לעשות במתמטיקה ועוד לא התחלתי
תוסיפי כל דבר שבא לך><.
מה?
הממ...אני *אוסיף* שבחרתי מגמות פיזיקה ומחשבים...ואולי זה קשה מידי

זה לא קשה מדי:) את תסתדרי:)

אני לקחתי ביולוגיה וכימיה. זה כבר קשה. מחשבים זה ממש פיס אוף קייק. לפחות אצלנו.

למעלה