משמורת על הילדים

בעיני בית המפשט..גם המחוזי

זונה לא ראויה להיות אמא..אם זה נכון או לא..קטונתי..אך נידמה לי שזה נכון. אם אב יבוא ויוכיח שהםא משמרונית זונה במקצוע הרישמי...המשמורת תעבור אליו... לגבי התגובה מלמעלה.. משהיא ניזכרת בנועמי? עוד מתוסכל?

deena

New member
לפעמים

נורא ברור למה השופט בחר לתת את המשמורת לאם במקרה מסויים.

deena

New member
ראית למי הגבתי?

ועל מה? האבא לא פחות הורה. לפעמים, הוא פחות אדם.

deena

New member
כן בבקשה.

בזמן האחרון אני צריכה מתרגמים קבועים. העבודה כנראה משפיעה עליי.

ברור לך ש...

זו את שלא ברורה... זה לא שאחרים לא מבינים,כן?! ברוכה הבאה לכת

° זואי °

New member
תרגום עבור aviavram

היא כתבה את מה שכתבה בגלל שאותו אחד כתב בצורה מגעילה ודוחה גם יחד. סביר להניח שזה גם מה שהוא חושב על אם ילדיו. ואם ככה הוא חושב על אם ילדיו, סביר להניח שזאת התחושה שהוא מעביר גם לילדיו. ואם זאת התחושה, באמת עדיף שילדיו לא יהיו תחת משמרתו. ~התרגום לדעתי בלבד~ קפיש?

ערסlight

New member
תרגיע

תלוי בך בעיקר. אם תרצה להיות אבא ותהיה מוכן לשים ת'תחת בשביל זה... שום דבר לא ימנע ממך.

aviavram

New member
ממש לא נכון אם

היא תחליט לשים לו רגליים אוך איזה קש הוא יאכל שלי משתמשת במשטרה סתם תלונות סרק גם הם מבינים את זה כבר אבל אתה חושב שהם עושים לה משהוא ? לא והיא יכולה לטרטר אותך מפה ועד שתישבר ועל הסרק לא יעשו לה כלום אז מה לרדת לרמה שלה להתלונן גם? לא תודה

קפצתי מהסוף ישיר לשורה הזו.

אין מצב. אל תתאמץ.. {חולה על החוקים שעומדים לנו האמהות בתחום הזה}

כברלא

New member
הגדרת גבולות גזרה

גבר הנכנס לחיי האקסית אכן יהיה משמעותי ברמת הילדים. עם זאת,הוא יכול להיות חבר טוב,אך לעולם לא יתפוס את מקום האב.. בוודאי לא כאשר האב ממלא תפקידו במאה אחוז, והמסר ברור על ידי האם והאב לילדים. בכל מקרה,קשה לי להאמין שמסר של ניתוק בין ההורים -הוא המסר הבריא לילדים, וילדים לא רק קולטים, אלא אפילו משכפלים את התנהגות ההורים,בין אם במודע,ובין אם בתת-מודע. אי לכך,להערכתי, עדיף להציב את הילדים בראש סדר העדיפויות, ולבנות משפחה מסוג שונה,בה מנהלים חיים בנפרד, אך משדרים,ולו בפרק ב',זוגיות בריאה, תוך הגדרה ועשייה ברמת מיקום ברור של האב בחייהם.. כל זאת,בהנחה שאין דרך וחייבים להתגרש. בהצלחה

למעלה