משמורת על הילדים

° זואי °

New member
כן

יש ילדים שסבבה להם לגמרי לגדול במשפחה של משמורת משותפת ומעבר לדוגמה האישית שלי יש לי עוד כמה דוגמאות כאלו. ומנגד, אתה חושב שיהיה לך כל כך קל למצוא אחת שתסכים לקחת אותך כשאתה נשוי? שלא תהיה לגמרי שלה? אולי אחת נשואה בעצמה ואז תוסיף לזה את מערכת הפחדים שיתפסו אותכם. איך אתה חושב ירגישו הילדים שלך בכל גיל שלא יהיה אם אי פעם יגלו שאבא שלהם בוגד באמא שלהם במשפחה שחשבו שהכל בה מושלם? הדברים האלו יש להם נטיה להתגלות...

שלי 9

New member
מתחברת לגמרי למה שכתב טוטל

לא יכולת לנסח את זה טוב יותר..כמה אינטלגנציה רגשית והבנה עמוקה של החיים יש במה שכתבת..שאפו טוטל

חושבת שיישרנו קו

כן...100 אחוז... ולקטנים האלו יש אנטנות.... אז כדאי לעשות הכל בנועם...[ובגידות לא נכנסות למשוואה..בגידה היא שבירת אמון ..כל בגידה..לא חושבת שמי שנבגד יהיה בסבבה איתך]

להיפך הבנתי אותך טוב מאוד

ואתן לך דוגמא: מצד אחד אתה מצדד בבחירה של הבגידה על מנת לא לשבור תא משפחתי שעל פניו ניראה יופי. אתה לא רואה בזה "בעייה כל כך גדולה" אם זה אפשרי. זה נקודת מבט שלך. וזה לגיטימי. מאידך אתה גם אומר: רגע..אם אתה לא מאושר לגמרי עם בת זוגתך..אז למה להשאר וקבל פירורים..לך על כל הקופה. וגם זה נקודת מבט שלך..שדווקא איתה אני מסכימה הרבה יותר. כי מנקודת מבט הראשונה שלך... בסופו של דבר ..כולם יפגעו בטווח הארוך. מצד שלישי אני לא מחמיאה לעצמי. אני הבנתי שהבנתי אותך יפה מאוד..ובסופו של דבר אולי אמרתי את הדברים אחרת ...אבל יישרנו קו. לדעתי לפחות.. סוף שבוע ניפלא...

aviavram

New member
נשמה לסעיף 3 נדרש פרטנר - אם יש אפש

אפשר אפילו להשאר נשואים אבל כשמתגרשים זה בדרך כלל כי אין פרטנר

aviavram

New member
זה נחמד אבל לא תמיד מעשי

כלכלית מבחינת מקום העבודה מבחינת החברה החדשה אם תהיה מבחינת האקסית אם תסכים - שלי דרך אגב התנגדה על הרגליים האחוריות היא דרך אגב התנגדה לדעתי משיקול כלכלי שיפסקו לה פחות מזונותולא מעניין טובת הילד

aviavram

New member
מתיחס למשמורת המשותפת -בתגובה הקודמ

ובפועל דרך אגב זה מה שיש ללא ההצהרה כי הוא אצלי לפחות פעמיים בשבוע וכל שבת שניה ובכלל מתי שבא לו ולמרות שהוא בן 11 פקידת הסעד היא אישה וזה אומר הכל

nadavgg

New member
זה המצב

אני ניצב בפני אחדות דעים, אני רואה היום את המגרש באופן שונה לחלוטין זה כמו מנצ'סטר יונייטד נגד הפועל מרמורק, אם האנגלים ישחקו רק 5עם שחקנים ורק עם רגל אחת ורק עם עין אחת אז יש סיכוי לתיקו, הווה אומר שהסיכוי במקרה שלי לקבל משמורת פשוט לא קיים ואין מה להתרעם כרגע על רוע הגזירה אלא לחפש את המוצא הטוב ביותר שניתן ובשלב זה - זה נראה כמו לעבוד קשה יותר על להישאר ביחד, למרות שחייבים (מה לעשות ואין ברירה) 2 לטנגו. חג שמח.

nadavgg

New member
לפחות כאן יש סיכוי :)

אם היא עובדת בלילה אז יש סיכוי מצוין עכשיו לך תשכנע אותה שזה אחלה מקצוע

שאני אבין

זונה לא ראויה להיות אמא? היא לא בן אדם? אם היא זונה אז זה בסדר שאונסים אותה (מקורבי קצב) וזה נ ורא אם היא אמא (אתה)

מה הקשר לתשובה שלי

מה אכפת לי העיסוק של אימא כל שהיא. שאלו שאלה בפורום אז עניתי. היא בין אדם אבל האם בהגדרת הורה היא טובה או לא... לא לי התשובות. מה אכפת לי מקצב והזונה שלו. התשובה שלי הייתה תשובה בלבד ולא ביקורת

aviavram

New member
לדעתי לא כי-

איך שהוא זה יגיע לבת לבן... וזה ישפיע על כל חייהם בהמשך אז אם היא רוצה להיות זונה זה עניינה אבל לא ניתן למנוע נזה להגיע לילד אז התשובה לטעמי -לא

למעלה