משחק

wissenly

New member
להמשיך מפה../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

סוכריות רחף! מה עדיף- להיות מודי או להיות לוקהרט?

G e o r g i a

New member
אוי...../images/Emo58.gif(<-מצטערת על הס')

זה קשה. לא הייתי רוצה להיות אף אחד מהם. אבל אם כבר מודי. כן, מודי. ועכשיו שאלה רק למי שקרא את הספר השישי (מצטערת). יש לכם אפשרות להחזיר מישהו אחד לחיים. מי זה יהיה: סיריוס או דמבלדור?

Legato

New member
אני (אין כאן ספוילר)../images/Emo135.gif

סיריוס!!! והשאלה שלי: מה הייתם מעדיפים שיקרה לכם- שהיריבים שלכם בהוגוורטס יהפכו אתכם באוויר לפני כולם, יפשיטו אתכם וילעגו לכם, או... שקללת קרושיו תגרום לכם להשתגע (לא תמידית, נגיד לשנה ככה)?

mjlk

New member
בהחלט לא קרושיו!../images/Emo118.gif../images/Emo128.gif

מה עדיף? לכתוב על קלף עם עט נוצה? או על דף פוליו עם עיפרון שפיצים?

Roonil Wazlib

New member
לא יודעת איך זה לכתוב על קלף...

אבל זה נשמע מגניב. מה עדיף? לצאת עם ג'יימס לפגישה רומנטית בהוגסמיד בוואלנטיינס דיי או שהרמיוני תכין לכם את כל שיעורי הבית במשך יום?

mjlk

New member
שהרמיוני תכין ש.ב../images/Emo118.gif

אני לא ממש מתה על ג'יימס
מה עדיף? להסתובב בהגוורטס עם גלימת היעלמות ומפת הקונדסאים.? או להיות בסימטת דיאגו עם 20 אוניות?

lironlondon

New member
סימטאת דיאגון

כי אז את יכולה לקנות כל מה שבא לך (כמעט)!!! אגב זה, שאלה: אפשר להמיר כסף של מוגלגים לכסף של קוסמים (דולרים לאוניות)? מה עדיף: להיות התלמיד המועדף של סנייפ או להיות התלמיד המועדף של מקגונגל?

mjlk

New member
המועדף של סנייפ../images/Emo118.gif

כי למקגונגל אין מועדפים.. וגם זה לא ישנה הרבה. מה עדיף? להיות לופין או להיות סיריוס?

lironlondon

New member
לופין, אוף קורס

בגלל כמה סיבות: 1. אם הייתי בן, הייתי רוצה להיות עם טונקס. 2. בגלל שאני בת, אני אסתפק בעובדה שמשהו קרה לסיריוס בספר החמישי, למי ששכח... קצת קשה לי לרצות להיות מה שהוא עכשיו. 3. לא ממש בא לי לבלות שנים על שנים באזקבן, תודה. מה עדיף: שמאלפוי ישבור לך את האף פעם אחת או שדאדלי יהפוך אותך לשק איגרוף במשך 11 שנים?

D o o S h a

New member
להיות שק האגרוף של דאדלי

כי ככה לפחות אפ אחד לא רואה...
מה עדיף? פארוואטי פאטיל או פדמה פאטיל? (ככה קוראים להן נכון?)

Roonil Wazlib

New member
באמת יש הבדל ידוע (חוץ מהבית)?

פדמה כי היא לא מצחקקת כל הזמן (לפי מה שאנחנו יודעים) והיא בריבינקלו. מה עדיף? להיות התמונה של האישה השמנה או של סר קדוגאן?

G e o r g i a

New member
האישה השמנה.

לפחות מישהו מתייחס אליך... מה עדיף, להיות אשתו של לוציוס מאלפוי או להיות אשתו של מקנייר?

Mrs Amber Bloom

New member
לוציוס../images/Emo41.gif

הוא נשמע יותר סקסיXDD מה עדיף להיות בעלה של פלר או להיות בעלה של הרמיוני?

mjlk

New member
הרמיוני../images/Emo118.gif

לפחות אין לה מבטא מעצבן!! מה עדיף? להיות קדרת השיקווים של נוויל? או יומן החלומות של רון?

ybenor

New member
לוציוס..לפחות יש

הטבות ממשרד הקמסמים חחח מה עדיף להיות קראב או דאדלי?

למעלה