לקחת את פלאפי לטיול... מה עדיף- העטיפות האמריקאיות של הספר או העטיפות הבריטיות של הספר?
W wissenly New member 20/10/05 #24 לקחת את פלאפי לטיול... מה עדיף- העטיפות האמריקאיות של הספר או העטיפות הבריטיות של הספר?
P phetxu New member 20/10/05 #26 האמריקאיות!!!!!!!!!!!!!!! ברור.. מה עדיף - לרכוב (לעוף..) על תסטארול (ככה כותבים?) - בלי לראות אותו כמובן - או ללכת ברגל?....
האמריקאיות!!!!!!!!!!!!!!! ברור.. מה עדיף - לרכוב (לעוף..) על תסטארול (ככה כותבים?) - בלי לראות אותו כמובן - או ללכת ברגל?....
B black robe New member 20/10/05 #28 לעוף על ת'סטראל*../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif מה עדיף? להתנשק עם הארי? או להתנשק עם מאלפוי?
P phetxu New member 20/10/05 #30 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifמאלפוי!!!!!!! מה עדיף - להתנשק עם אימברידג' או להתנשק עם דודה מארג'?
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifמאלפוי!!!!!!! מה עדיף - להתנשק עם אימברידג' או להתנשק עם דודה מארג'?
א אלרוס New member 20/10/05 #65 דודה מארג' מה עדיף- לעשות שיחת נפש עם ריטה סקריטר או עם העט צטט אותה שלה?
B black robe New member 20/10/05 #14 מוגל...(סקיב זה מתסכל../images/Emo122.gif)../images/Emo63.gif מה עדיף? לקבל עונש עם אמברדיג'? או ריתוק מסנייפ?
מוגל...(סקיב זה מתסכל../images/Emo122.gif)../images/Emo63.gif מה עדיף? לקבל עונש עם אמברדיג'? או ריתוק מסנייפ?
P phetxu New member 20/10/05 #17 מוגל... ממ מה עדיף - לעשות טעות בשיעור של סנייפ או בשיעור של האגריד...?..
S sun girl f New member 20/10/05 #31 לעשות טעות בשיעור של סנייפ מממ מה עדיף להתנשק עם קנטאור או עם גרעפ?!
S sun girl f New member 20/10/05 #15 להיכנס ליער האסור.. מה עדיף ללמוד עם ספשבוע מרתק עם הרמיוני בלמידה או להרצות עונש עם לוקהרט?!
L lironlondon New member 20/10/05 #25 לבלות עם הרמי מה עדיף- לדקור מימבלוס מימבלטוניה או להינשך על ידי דודא?
S sun girl f New member 20/10/05 #27 להינשך על ידי דודא../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif מה עדיף להילחם נגד בסילסק או להילחם נגד וולדמורט אחרי שהוא חוזר למלוא כוחותיו
להינשך על ידי דודא../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif מה עדיף להילחם נגד בסילסק או להילחם נגד וולדמורט אחרי שהוא חוזר למלוא כוחותיו
B black robe New member 20/10/05 #29 וולדמורט../images/Emo70.gif,לפחות המוות שלו מהיר../images/Emo4.gif + מה עדיף?(השאלה שלמעלה ) להתנשק עם הארי? או להתנשק עם מאלפוי?
וולדמורט../images/Emo70.gif,לפחות המוות שלו מהיר../images/Emo4.gif + מה עדיף?(השאלה שלמעלה ) להתנשק עם הארי? או להתנשק עם מאלפוי?
P phetxu New member 20/10/05 #32 והנה גם התשובה והשאלה שלי מלמעלה - מאלפוי מה עדיף - להתנשק עם אימברידג' או להתנשק עם דודה מארג'?
M mjlk New member 20/10/05 #33 עדיף להישחט על ידי גרעפ!../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif עדיף להתנשק עם מארג'!< אני לא מאמינה שאמרתי את זה! > מה עדיף? להיות בדובשנרייה עם 20 אוניות? או להיות בחנות הפעלולים של זונקו עם 20 אוניות?
עדיף להישחט על ידי גרעפ!../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif עדיף להתנשק עם מארג'!< אני לא מאמינה שאמרתי את זה! > מה עדיף? להיות בדובשנרייה עם 20 אוניות? או להיות בחנות הפעלולים של זונקו עם 20 אוניות?
T The original one New member 20/10/05 #34 זונקו! לפחות זה לא משמין מה עדיף להיות הבעלים החדשים של ווינקי או של קריצ'ר?
M mjlk New member 20/10/05 #36 קריצ'ר ברור! ווינקי בכיינית!../images/Emo118.gif מה עדיף להיות כלוא בארון כלי הניקוי המעלים? או לכתוב עבודה של מטר על מלחמות הענקים בשביל בינס?
קריצ'ר ברור! ווינקי בכיינית!../images/Emo118.gif מה עדיף להיות כלוא בארון כלי הניקוי המעלים? או לכתוב עבודה של מטר על מלחמות הענקים בשביל בינס?
P phetxu New member 20/10/05 #41 עבודה בשביל בינס.. :/ מה עדיף לקבל עונש מאימברידג' או לקבל עונש מסנייפ? (אני מקווה שלא היתה שאלה כזאת!!*)
עבודה בשביל בינס.. :/ מה עדיף לקבל עונש מאימברידג' או לקבל עונש מסנייפ? (אני מקווה שלא היתה שאלה כזאת!!*)
P phetxu New member 20/10/05 #35 ואוווו מישהי הביאה משהו טוב! ../images/Emo140.gif דובשנרייה!!! מה עדיף - להיות חברה של מאלפוי או להיות חברה של הארי?
ואוווו מישהי הביאה משהו טוב! ../images/Emo140.gif דובשנרייה!!! מה עדיף - להיות חברה של מאלפוי או להיות חברה של הארי?