משחק

mjlk

New member
מאלפוי ../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

אולי אני אוכל להעמיד אותו במקום!
מה עדיף? להיות בעל שתי עיני קסם כמו של מודי? או להיות בעל שלוש ראשים כמו של פלאפי?

שתי עיני קסם לייק מודי'ס...

מה עדיף? להיות עם פרצוף משתרבב מהעורף או להיות במצב של וולדמורט לפני העלייה מחדש (צל או מה שזה לא יהיה)? אחלה משחק!!!

phetxu

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo140.gifכן משחק כיף! אהבתי!

במצב של וולדמורט.
מה עדיף בוצדם
או טהור דם?

ybenor

New member
דה שטהור דם!!

מה עדיף לצאת לדייט עם סנייפ או עם האגריד?

phetxu

New member
לוציוס! כמה שאני אוהבת את סנייפ -

משפחת מאלפוי תמיד תהיה הקרובה ביותר לליבי... מה עדיף להיות סגור בחדר יום שלם עם הדרסלים או עם סקרוט פוץ-תחת ענק ורעב..?

G e o r g i a

New member
ברור שעם הדרסלים!

לפחות יוצאים בחיים... :] מה עדיף: לעשות את וולדמורט או לזכות במיליון דולר?

MeEfrat

New member
מיליון דולר,כי אז יהיה לי את כולם.

מה עדיף? להוריד להיות השפחה של הארי או של דראקו?

G e o r g i a

New member
בעיני דווקא לעשות את וולדמורט זה

יותר שווה. חוויה של פעם בחיים. וחוץ מזה שהוא שקסי. אממ..ולא ממש הבנתי את השאלה. מה הקשר "להוריד"? בכל אופן, אם השאלה היא להיות השפחה של הארי או דראקו, אני בוחרת הארי (הייתי רוצה דראקו אבל אני מפחדת ממה שהוא ירצה לעשות לי
). מה עדיף, לקבל מרביצן בראש, ליפול, להתרסק ולמות, או להיאנס ע"י קריצ'ר, קרקרוף, מודי ואמברידג'?

phetxu

New member
להתרסק ולמות! בחיים קריצ'ר וכל

שאר המוטציות האלה לא יגעו בי!!! (ובקשר להארי/מאלפוי - השפחה של מאלפוי!!) וכמובן להיות וולדמורט...הוא בכל זאת היה טום רידל המושלם... מה עדיף לשרת את וולדמורט או לשרת את פאדג' ומשרד הקסמים?

G e o r g i a

New member
גם את אהבת את טום???

היי! עכשיו הבנתי מי היה הבחור המושלם מהחלום שלי! בקצרה: חלמתי פעם אחת שאני עם מישהו ממש ממש ממששששששש אלוהי (מבחינת הכל), וימים הלכתי אח"כ וניסיתי לחשוב מי זה היה... זה טום!!
טוב, התשובה שלי היא...ברור שעדיף לשרת את וולדמורט!!! ולא רק מבחינה אחת...
מה עדיף...למות יום לפני שיוצא הספר השביעי או למות לפני שאתה מתחיל את הפרק האחרון של הספר השביעי?

phetxu

New member
טום רידל הוא פשוט מושלם..קשה לא

לאהוב אותו! וואוו השאלה ממש קשה...אולי עדיף למות לפני שבכלל הספר יוצא... מה עדיף לקרוא את הספר באנגלית ישר שהוא יוצא או לחכות לעברית?

G e o r g i a

New member
הייתה לי התלבטות כזאת בחופש הגדול,

התלבטות קשה, ובסוף החלטתי לקרוא באנגלית, ואני מרוצה מאוד! ולכן התשובה שלי היא לקרוא באנגלית ישר כשהוא יוצא (במידה ואת/ה מסוגל/ת). מה עדיף... להיות אנימאגוס רשום (כולם יודעים שאתה חזק ומסוגל לזה, ומגניב וכאלה
) או לא רשום (אף אחד לא יודע שאתה כזה)?

phetxu

New member
גם לי היתה התלבטות ובסוף ביקשתי

מחברות שלי לקנות לי כמתנת גיוס את הספר ועכשיו אני קוראת אותו! לא חשבתי שאני אהיה מסוגלת!!! אנימאגוס לא רשום, עדיף. מה עדיף להיות ברייבנקלו או בסלית'רין? (2 הבתים האהובים עליי..)

ממ..שאלה קשה

לא רשום, כי אז אתה יכול לעשות דברים בלי שידעו שזה אתה
מה עדיף? להיתקע במעלית עם דוד ורנון או עם דאדלי?

phetxu

New member
עם דאדלי...כי עליו עדיין אפשר לאיים

...ורנון יותר מידי מפחיד.... שניהם מגעילים! והשאלה שלי מלמעלה - מה עדיף - רייבנקלו או סלית'רין (2 הבתים האהובים עליי)?

black robe

New member
סלית'רין..למרות שאני מעדיפה את../images/Emo63.gif

גריפינדור כמובן
מה עדיף? להיות חבר במסדר? או להיות חבר בצ"ד?
אני ממש הייתי רוצה להיות חברה במסדר...
למרות שיש סיכונים, כמובן

WWE4ever

New member
הרמיוני כי היא יודעת כמעט הכל...

מה עדיף להתמזמז עם סיריוס או עם לופין?

mjlk

New member
סיריוס!../images/Emo118.gif ד'ההה../images/Emo99.gif

מה עדיף? לראות את דמבלדור נלחם דו קרב עם וולדמורט או לראות את סיריוס ובלטריקס בדו קרב?

למעלה