משחק

phetxu

New member
איכסססס מזעזע!!!!!!

(ד"א בלי קשר - ברור שלוציוס!!!) איכס קראב איכס גויל איכס איכס. אבל עדיף קראב, כי הוא קוסם לפחות... :/ מה עדיף - להתחתן עם הדודה מארג' או להתחתן עם פילץ'..?

G e o r g i a

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אבל אם כבר אז עם פילץ'. אח"כ הייתי מתגרשת ממנו...
אבל מי יודע...אולי הייתי מגלה שהוא דווקא די חמוד כשהוא לא רודף אחרי תלמידים תמימים.
מה עדיף, להתמזמז עם גויל או עם דאדלי?

mjlk

New member
OMG ../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

איזה מין שאלה זאת?!?!?!
גויל? הוא לפחות קוסםםם
עכשיו נחזיר את המשחק למישור נורמלי ולא מזעזע עד כאב! מה עדיף? אציו? או אקספילארמוס?

G e o r g i a

New member
אמממ....

בספרים הארי פוטר, בסרטים שר הטבעות כמובן. מה עדיף: 9 שעות גילוי עתידות עם טרלוני או דקה אחת של מזמוזים עם לוציוס מאלפוי?

mjlk

New member
ברור שדקהה!!!../images/Emo118.gif

מה עדיף? להיות הנחש של סלית'רין או האריה של גריפנדור?

Roonil Wazlib

New member
הנחש של סלית'רין ../images/Emo58.gif

מה עדיף? למות בדרך שסיריוס מת, בדרך שדמבלדור מת או בדרך שסדריק מת?

G e o r g i a

New member
בדרך שבה סיריוס מת.

השני מת בדרך עצובה מאוד, וסדריק מסכן - מת לפני שהבין משהו בכלל. סיריוס לפחות יצא למשימה שהוא רצה לבצע לפני (כאילו, יצא סוף סוף מהבית). מה עדיף: להיות הארי בדרך לאבן החכמים (לעבור את כל המכשולים וזה...) או להיות הארי בדרך לג'יני בחדר הסודות? - הכוונה שאם אתם במקומו, מה הייתם רוצים לבצע אם אתם חייבים...

ybenor

New member
אממ

הארי לאבן החכמים!!! מה עדיף.. להיות לוציוס מאלפוי.. או להיות סנייפ?

mjlk

New member
לוציוס../images/Emo118.gif לפחות הוא חתיך ../images/Emo99.gif

מה עדיף? להתנשק עם קריצ'ר או עם ווינקי??

Gaunt

New member
עם ווינקי../images/Emo15.gif

מה עדיף? להיות קנטאור או גמדון בית?

phetxu

New member
קנטאור!!! גמדוני בית משרתים ו...

קנטאורים הם חיים בשביל עצמם ולא משרתים איש.. הם גם די יפים ומעניינים..אני אומנם די שונאת אותם בספר אבל..עדיף. כי אני שונאת גמדוני בית הרבה יותר!!
מה עדיף - לשתות שיקוי שסנייפ טרח להכין בעצמו במיוחד לתלמיד ה"אהוב" עליו..או להגיע איכשהו ובתמים לקרבת הערבה המפליקה?..

Gaunt

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo15.gif

אוווווו כמה אכזרי!עדיף בהרבה את הערבה המפליקה. לפחות היא לא תגרום לי לפלוט *בטעות* במי אני מאוהבת או מה צבע התחתונים שלי
מה עדיף? להיות זנב תולע או סקאברס?

G e o r g i a

New member
אעעעע../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

לא יודעת! כשאתה סקאברס אתה כל החיים חי בתוך גוף של עכבר, אין לך מה לעשות עם עצמך ואתה סתם חי בפחד. אבל זנב תולע (כלומר, פיטר) מגעיל. הוא כזה רכרוכי, ועלוב, ומכוער... אז עדיף סקאברס!
מה עדיף- להיתקל בסנייפ באמצע שיטוט לילי או לבלות 6 שעות במחיצת גילדרוי לוקהארט בכתיבת מכתבים למעריצותיו (ומעריציו?
)?

mjlk

New member
../images/Emo118.gifעם סנייפ

אנשים תגוונו קצת
חיחיחי מה עדיף? להיות לוציוס ולהתנשק עם נרקיסה? או להיות הרמיוני ולהתנשק עם ויקטור קרום?

phetxu

New member
דקה של מזמוזים עם לוציוס אמורה

להיות סבל???????????????????????????? גוד בלס יו.. ברור שעדיף את לוציוס! אבל רצוי את דראקו..אני נמשכת לאנשים בגילי פחות או יותר..ולא 40 שנה יותר...אבל לוציוס..בכל זאת..אהמ..

G e o r g i a

New member
בעיני כן! לוציוס הוא כזה

בעעעעע! וזה לא בגלל שאני שונאת את הדארק סייד (ההפך! וולדמורט!!
). אני פשוט שונאת אותו!! הוא כ"כ....תופס מעצמו! בע! ואני מדמיינת אותו גבוה מדי. איכס. לא יודעת איך להסביר. הוא מגעיל.

mjlk

New member
אל תקשקשי../images/Emo118.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אם לוציוס היה בא אליי.. ברור לך שלא הייתי אומרת לו לא?! נכון!? עהעהעהעה

למעלה