משחק

G e o r g i a

New member
ברוווווווווווור

שלראות את דמבלדור נלחם עם וולדמורט! מה עדיף, ששתי השיניים העליונות הקדמיות שלכם יצמחו למטה ויתארכו ויתארכו או שהאף שלכם יתנפח לגודל של הסנטרים של דוד ונרנון?

Mr Squirrel

New member
הממ... להתמזמז עם סיריוס? S:

אני מניח שזה כבר לא אקטואלי אז עדיף את שיניים. בכל מקרה אפשר לשבור אותן XD מה עדיף - לתפוס את מאלפוי ופילץ' מתמזמזים בחממות או את דמבלדור וטונקס עושים אתזה בתחנת דלק?

phetxu

New member
דמבלדור וטונקס. לא רוצה לראות את

מאלפוי קרוב לאף אחד מלבדי!!!
מה עדיף להיתפס על ידי פילץ' בעבירה קשה על חוקי בצפר או להיות חבר שבוע שלם (כולל נשיקות ועיניינים!) של מיליסנט בלסטרוד ..

sun girl f

New member
להיתפס על ידי פילץ'

מה אני משוגעת?! שאני אהיה חברה של הפרה הזו?! נו וואי....(זה אם הייתי בן כמובן אבל אני לא) לתפוס את פילץ' וגברת נוריס בשעת מעשה או להסתובב במשך חודש עם פצעונים שיוצרים מלשין/ה על הפנים כמו שהיה למריאטה בספר ה-5?

G e o r g i a

New member
לתפוס אותם בשעת מעשה,

דפנטלי. מה עדיף, להיות וולדמורט או להיות שר הקסמים?

wissenly

New member
להיות וולדמורט

בכל זאת- מי אמר שזה לא יכול להיות נחמד? מה עדיף- שיהיה לך הגיגית או וריטסרום?

phetxu

New member
ומה עדיף.. -

לחטוף מכות מדאדלי או דו קרב נגד מילסנט בלסטרוד הבהמה..?

G e o r g i a

New member
דו קרב נגד מיליסנט.

לפחות יש מצב לצאת פחות או יותר כמו שהגעת לשם... מה עדיף, להשתמש באח עם אבקת פלו וליפול בטעות בסלון של משפחת מאלפוי או בסלון של הבית של סנייפ? (הרשו לי להגיד שאני אישית הייתי בוחרת בסנייפ!
)

phetxu

New member
אני חושבת שאצל סנייפ...

עם כל האהבה שלי למאלפויים זה נשמע די מסוכן האמת. מה עדיף - אבקת פלו או התעתקות?

G e o r g i a

New member
הלווו!

שכחת לכתוב שאלה, כאילו!
אז אני אכתוב (ומי שיענה שיענה בתגובה להודעה הראשית... זה מרגיז ההצטמצמות הזאת): מה עדיף, לשתות פולימיצי ולהיות ליום אחד פילץ' (עם כל מה שכרוך בזה...מטלות והכל) או מיליסנט בלסטרוד?

phetxu

New member
בהמה מכוערת...מסלית'רין דווקא..

ועם כל האהבה שלי לסלית'רין - מילסנט מכוערת,בהמה,מגעילה וכו'. (הרמיוני הייתי אמורה להפוך אליה שהיא שתתה את שיקוי הפולימיצי בספר ה2...(אבל היא בטעות השתמשה בשיערה של החתולה שלה..

ybenor

New member
אממ פילצ' אפשר לתת עונשים ..

למי שרק תרצה חחח !!! אממ מה עדיף: לבנות: נרקיסה או בלטריקס (או איך שלא כותבים את זה( הבת דודה של סיריוס ששיגעה את ההורים של נוויל..:( לבנים: סיריוס או גיימס פוטר ז"ל :(

mjlk

New member
הדוויג!../images/Emo118.gif

תענו על השאלה בהודעה הראשית (=> תשרשרו את התשובה שלכם להודעה הראשית של המשחק שנוכל להמשיך משם) מה עדיף? סוכריות רחף או ממתקים למבריזנים? <זה שעושה הקאות>

mjlk

New member
וולדמורט כזה...../images/Emo118.gif

גרררר
וואף וואף הוא כזה שקסי! איך שהוא מפחיד את כולם רק בלחישה .. זה מוציא אותי מדעתייי! וולדיייי לשלטוןןן!! <רק חבל שיש לו פרצוף של נחש, הוא צריך להיות איזה חתיך הורס
וואף וואף>

למעלה