אשמח אם תתייחס אלי ברצינות, אני מנסה לעזור../images/Emo9.gif
בכלמקרה - אם אתה עושה אותו בשביל ללמוד לתכנת, תנסה ללמוד בעזרת העבודה עליו, אל תיישם עליו דברים שאתה כבר יודע. אם ניקח לדוגמה את עניין הטיילס, תלמד קצת יותר על העבודה איתם, קח את הזמן בנושא הזה, אין לך מה למהר אם זה לפרוייקט בעוד שנה. בנוסף, עדיף שתגדיר לך מראש מה אתה רוצה מהמשחק הזה ומה צריך להיות בו. אני לא יודע מה אתה כבר יודע, אבל נסה ללמוד לתכנן תוכנה מראש: תגדיר מה האפשרויות הבסיסיות שצריכות להיות במשחק, איך הן צריכות להיות מסודרות, מה אתה רוצה שיהיה במשחק. בנוסף, מכיוון שאתה לא משתמש במנוע מיוחד למשחקים נגללים, זה אומר שאתה מפתח קודם כל מנוע ואחר כך משחק. אתה צריך להגדיר מה אתה רוצה שיהיה במשחק, ולפי זה להגדיר מה המנוע יכול לעשות. למשל, אתה רוצה שבמשחק תהיה דמות שהולכת על קוביות והורגת מפלצות בקפיצה עליהן: אתה צריך לפתח מנוע שידע לקרוא קבצים שבהם רשום איפה ממוקמות קוביות, איפה מפלצות ואיפה נקודות הסיום וההתחלה של השחקן. בהמשך כדי שיהיה לך נוח לעבוד על שלבים בצורה קלה יותר, תוכל לעבוד על עורך שלבים. אני יוצא מנקודת הנחה, שכרגע מיקמת את המפלצות, הדמות והפלטפורמות בVS עצמו. אם היית מפתח משחק כדי לפתח משחק, הייתי אומר לך להשתמש במנוע מוכן ולרדת מהXNA בקשר למחשב שלי, חומרה חדשה וחזקה, דוט נט מעודכן מותקן, דיירקט איקס מעודכן מותקן. אני צריך לבדוק שוב לגבי הXNA, כי נראה לי שמשהו נדפק לי כשניסיתי להתקין את המשחק שלך(עשיתי CANCEL באמצע בפעם הראשונה)