משחק בפיתוח

bluexx

New member
איך אתה מצפה שאני אמצא לזה פתרון

אם אתה לא נותן לי את הerror שקיבלת? X_X מה שכן בוודאות אני יכול להגיד שיש אנשים עם כרטיסי מסך חלשים מכדי להפעיל כל דבר כלשהו שנעשה בXNA, אני לא ממש יודע מה הדרישות מינימום, צריך לברר מה שאני כן יודע בוודאות זה שnvidia geforce 8600 ומעלה מפעילים את זה חלק. ואני כן יודע שזה עובד על מחשבים אחרים כי שלחתי את זה כבר לכמה אנשים אז נא לציין את השגיאה שקיבלת ומה הכרטיס מסך שלך, אני אנסה לראות איך אפשר לסדר לך את זה

bluexx

New member
מצאתי דרישות מינימום מסויימות

note: the game will not work on computers with old graphic cards
. your graphics card MUST support shader model 1.1(shader model 2.0 is recommanded) and directX 9.0c make sure the above is installed and your drivers have been updated with the most recent versions out. os supported: windows xp home/pro/media center/tablet pc editions - service pack 2 and up! windows vista home basic/home premium/business/enterprise/ultimate editions.​
תבדוק אם אתה עומד בבלאגן הזה.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifצודק. הבעיה היא לא הדרישות של המחשב. יש לי

מחשב שנחשב לבין החזקים עד לפני חצי שנה(אני מניח שמאז יצאו עוד איזה 2 כרטיסי מסך או מעבד חדש) המשחק פשוט נתקע על ההתחלה כשאני מנסה להריץ אותו. וגם ההתקנה נתקעת כשאני מנסה להריץ אותה. אני מניח שאם אני אעשה ריסטרט זה יסתדר - אבל לא יצא לי לעשות מאז שכתבתי את ההודעה הקודמת

bluexx

New member
איך תדע שזה של מיקרוסופט אם ההתקנה לא תיתקע?

זה בסדר גם אצלי ההתקנה הייתה עם כמה תקיעות ולקח לי איזה 4 פעמים עד שהצלחתי לסיים את הקובץ שמייקרוסופט רוצים שתוריד ההתקנה של המשחק עצמו (אני עושה אותה המון מן הסתם) לוקחת רק כמה שניות ואין בה תקיעות, ככה שזה משהו חד פעמי לכל מה שאי פעם תרצה להפעיל שנעשה בXNA

De-Panther

New member
טוב, גם אחרי ריסטרט זה לא נותן להתקין. אני...

יודע שXNA אמור להיות מותקן לי כבר, אז זה לא הבעיה. ולצערי אני מסתבך עם המערכת קבצים של ויסטה, אז אני גם לא ממש יודע איפה זה התקין לי את המשחק. קיצר, הסתבכתי
אין אפשרות פשוט להוריד את הקובץ של המשחק עצמו, ושזה ירוץ לי? בלי שהוא יבקש להוריד מיליון דברים מהאינטרנט.

bluexx

New member
זה לא אמור להוריד מיליון דברים :X

אני אנסה לחפש מה בדיוק הוא מתקין, כי אני יודע בוודאות על קיומם של 2 אנשים שאין להם ויזואל סטודיו בכלל שלא נדבר על XNA אבל התקינו את זה. ואני גם יודע שההורדות האלה מתקיימות למרות הקיום של הXNA (כי גם אני נאלצתי לעבור את החוויה המפוקפקת הזאת) להבא אני באמת פשוט אמצא מה בדיוק זה מוריד ואצרף את זה, יותר הגיוני.

De-Panther

New member
אתה יכול פשוט להעלות את הספריה שזה צריך להריץ

בלי שזה יבקש להתקין אותה איפשהו? כי הקובץ של הSETUP מוריד לי קובץ פגום. אז הסטאפ לא עובד. והקובץ של התוכנה לבד מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט ואחר כך אומר לי שהוא לא רץ כי המשחק כבר מותקן במקום אחר. וכשאני מוחק את הכמה קבצים שמצאתי במקום אחר - זה אומר לי שהמשחק לא רץ ושאני אפנה למי שפיתח אותו
אם הייתי משתמש בXP אז בטח הייתי מסתדר איכשהו, אבל אני בויסטה ואני ממש לא מסתדר עם המערכת הפעלה הזו

bluexx

New member
אני מאשים את מיקרוסופט

הנה אחד http://www.microsoft.com/downloads/...FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en זה .net framework 3.5 הנה השני http://www.microsoft.com/downloads/...FamilyID=6521d889-5414-49b8-ab32-e3fff05a4c50 xna framework 3.0 אם המשחק ישקול מספיק אני אצרף את שניהם (כדי שהוא ישקול עוד יותר מספיק!) אבל אני כבר עכשיו אכניס לינקים לreadme אלה הדברים היחידים שאמורים להיות נדרשים חוץ מdirectx 9.0c שאמור להיות בערך על כל מחשב במילא בקשר למותקן במקום אחר, גם אני הייתי מת להרוג את זה, חכה חכה שאני אמצא את האיך. לך לקונטרול פאנל ותמחק את המשחק משם, אחרי שאתה מתקין שוב אתה יכול להשתמש רק באייקון שנמצא ליד האייקון של ההתקנה, זה שנמצא בתוך התיקיה של המשחק יגיד לך שהתקנת את זה במקום אחר << אני כרגע קורא קצת על דרך ליצור התקנה יותר .. אנושית, בתקווה שיהיו תוצאות.

De-Panther

New member
התקנתי. עדיין המשחק עצמו לא עובד לי../images/Emo10.gif תוכל..

אולי לנסות רק בשבילי להעלות גירסה של המשחק עם שם אחר?

adiel666

New member
חמוד

יש לזה סוף אבל? כי זה מתחיל לשעמם אחרי נקודה כלשהי.

bluexx

New member
בסוף מתים

ואין דבר אם זה משעמם כי זה לא באמת המשחק, אלא הדגמה של המערכת. אני עובד על פיתוח של השלב הראשון האמיתי. מה שכן המהירות שבה הם באים מתגברת עם הזמן ואחרי שעוברים את ה250 הריגות לדעתי נהיה די מסובך לשרוד (זו המהירות יצירה הכי מהירה שלהם) (בתכלס לי קשה אפילו לעבור את ה200... אבל אוקי) לא שזה באמת משנה , זה סתם יהיה מיני משחק בצד בהנחה שזה ישאר (וזה כנראה ישאר אבל עם כמה שינויים) כל עוד אין תלונות על תזוזה לא טובה, איזה באג שלא עליתי עליו, בעיות עם הנשקים, או בעיות כלשהן אחרות, השלב הזה (של הנחת התשתיות) עבר בהצלחה ואפשר לעבור למשחק עצמו. אם אתה יכול לתת לי פידבק על הנשקים והנזק בכללי זה יהיה טוב (למשל יש לכחול יותר מדי חיים, לירוק יש מעט מדי, נשק מספר X חזק מדי, המפלצת ההיא עושה פחות מדי נזק הנשק ההוא יותר מדי טוב בהשוואה לנשק הזה וכו') כמובן שיהיה טוב אם גם תוכל לדרג לי את הנשקים מבחינת הכוח שלהם לדעתך, כדי שאני אדע את מי להגביל יותר ואת מי להגביל פחות (כלומר מתוך הבנה ש1 גם איטי וגם חלש , נדרג אותו כמקום אחרון ואם לדעתך למשל הנשק הכי מוגזם הוא נגיד נשק 2 אז הוא ראשון) אגב השאלות האלה מופנות לכל מי שניסה את המשחק, אני זקוק לפידבק הזה עכשיו כשאני פונה לפתח את השלב הראשון

IdleThought

New member
הממפ

אני בעד לכוון מעט יותר גבוה אולי כדי לקבוע את נקודות הפגיעה והחוזק של המפלצות והנשקים תשתמש בכתיבה של התוכנה באימון כלשהו של רשת נויירונים ותשתמש בפרמטרים כמו אורך הזמן הרצוי שבו השחקן שורד את השלב, כמות ההקלדות שלו ליחידת זמן, הנטייה שלו לבחור מפלצת ספציפית (ע"פ המראה שלה, סובייקטיבי) ולירות עליה ראשונה כדי להגדיר פלט קביל ולכוון את הרשת לערכים רצויים אתה יכול לאמן את הרשת באמצעות נסיינים של המשחק בזמן הכתיבה או לאמן אותה במשחק עצמו

bluexx

New member
אני חשבתי למצוא כמה שפני ניסיון

ולקשור להם קולר מהבהב כזה, להשתיל להם שבבים במוח ולשלוף מידע מדויק יותר ומהיר יותר. עכשיו רק חסר לי מנתח מוח ואני מוכן.

somebodddy

New member
לא מצליח להוריד...

תמיד נתקע לי באמצע. יש מצב אתה מעלה את זה לשרת אחר?

bluexx

New member
יש לך שרת אחר לתת לי?

megaupload עושה לי בעיות בהעלאה וחוץ ממנו ומrapidshare הכרתי רק עוד מקום אחד אבל הוא כבר לא קיים... תן לי לינק לאתר איחסון אחר ואני אעלה לשם

למעלה