בסוף מתים
ואין דבר אם זה משעמם כי זה לא באמת המשחק, אלא הדגמה של המערכת. אני עובד על פיתוח של השלב הראשון האמיתי. מה שכן המהירות שבה הם באים מתגברת עם הזמן ואחרי שעוברים את ה250 הריגות לדעתי נהיה די מסובך לשרוד (זו המהירות יצירה הכי מהירה שלהם) (בתכלס לי קשה אפילו לעבור את ה200... אבל אוקי) לא שזה באמת משנה , זה סתם יהיה מיני משחק בצד בהנחה שזה ישאר (וזה כנראה ישאר אבל עם כמה שינויים) כל עוד אין תלונות על תזוזה לא טובה, איזה באג שלא עליתי עליו, בעיות עם הנשקים, או בעיות כלשהן אחרות, השלב הזה (של הנחת התשתיות) עבר בהצלחה ואפשר לעבור למשחק עצמו. אם אתה יכול לתת לי פידבק על הנשקים והנזק בכללי זה יהיה טוב (למשל יש לכחול יותר מדי חיים, לירוק יש מעט מדי, נשק מספר X חזק מדי, המפלצת ההיא עושה פחות מדי נזק הנשק ההוא יותר מדי טוב בהשוואה לנשק הזה וכו') כמובן שיהיה טוב אם גם תוכל לדרג לי את הנשקים מבחינת הכוח שלהם לדעתך, כדי שאני אדע את מי להגביל יותר ואת מי להגביל פחות (כלומר מתוך הבנה ש1 גם איטי וגם חלש , נדרג אותו כמקום אחרון ואם לדעתך למשל הנשק הכי מוגזם הוא נגיד נשק 2 אז הוא ראשון) אגב השאלות האלה מופנות לכל מי שניסה את המשחק, אני זקוק לפידבק הזה עכשיו כשאני פונה לפתח את השלב הראשון