עוד מעט קאבס - מטס
ה"סופר קלאסיקו" של ה-NL (מבחינתי לפחות
) . *המשחק ישודר בשידור ישיר ב-ESPN גם בישראל החל מהשעה 3:00 בלילה (שעון ישראל) . 1-1 בסדרה . גלאבין ינסה להשיג ניצחון 300 (9-6 , 4.38) מארקי (8-6 , 4.22) ינסה לצאת לדרך חדשה , אחרי המזל החרא שהיה לו ב-13 סטארטס האחרונים (רק 3 W והרבה נפילות שהביאו אותו ל-ERA אובר 4) . יש לנו בעיה נגד לפטיס ולכן המשחק יהיה לא קל . למרות זאת , אני מאמין שגם היום ננצח את הלפטי (כמו במשחק הקודם שבו התמודדנו נגד לפטי - מויר , שסיים עם 9 היטס ו-4 ראנס ב-5 IP) . היום בליינאפ נראה את פאגן ב-CF על חשבונו של ג'ונס שלא מצליח לתפוס כדור בחושך (באמת ! אני לא צוחק) - כמובן שהסיבה היותר חשובה היא שג'ונס לא יכול לחבוט נגד לפטיס . פלויד יפתח ב-RF - מהלך מפתיע של לו . אני חשבתי על דירוסה ב-RF וסדיינו ב-2B סוריאנו כרגיל ב-LF דירוסה יעבור ל-2B טריו ימשיך ב-SS דילי וארמיס ב-1B ו-3B קנדל ב-C =========================================== אני חייב להוסיף מילה אחת על המשחק אתמול - משחק מצוין של ליילי . סיים עם 2 ראנס , שניהם מפעמיים סולו הומראן של מוזס אלו (כמו תמיד , קאבי לשעבר הורג אותנו . דוגמאות : לטרוי הווקינס והמשחק שהוא הפסיד באינינגים המאוחרים למילווקי לפני כחודש , מויזס אלו עם 2 הומראנים עד שהוא מגיע לריגלי ופתאום מפתח פאוור , טום גורדון מפסיד לפיליס באינינג התשיעי נגד מילווקי ....) . 9 K ורק BB אחד ! מרשים מאוד בשביל קבוצה שנותנת 11 ווקס במשחק הקודם . ------------------------------------------------------------------- מילווקי הפסידו 8-6 לפיליס באינינג ה-11 . כל הבולפן של מילווקי ,למעט ספורלינג , עלו . זה נותן לי ביטחון לקראת ההמשך... גם ככה הפיצ'ינג שלהם גרוע וזאת סדרה שניה ברציפות שהם שורפים את הבולפן . מילווקי מנצחים 2-1 את הפיליס בסדרה . הימרתי על הפיליס והם איכזבו אותי ! החזקתי מהם מאוד , חשבתי שהם קבוצה בכירה , אבל הם שוב מוכיחים למה לא מגיע להם לעלות לפלייאוף (פיצ'ינג זה חלק מהמשחק ואם תשאלו אותי פיצ'ינג טוב זה יפה לא פחות מהתקפה טובה) . אנחנו נצא ל-3 ביוסטון ו-4 בקולורדו . מילווקי יצאו ל-3 בקולורדו , יקבלו יום חופש , יצאו ל-3 ביוסטון ואז יקבלו עוד יום חופש . הם ינוחו ואנחנו נשחק 8 ברציפות (כולל המשחק היום) . הם פייבורטים במסע המשחקים הקרוב , אבל מדובר בקבוצות חלשות , והקבוצה שתהיה יותר פראיירית תיתן לקבוצה השניה את המקום הראשון . אם ננצח היום נחזור למקום הראשון (%) בדויז'ן ללא הפרש משחקים ממילווקי . נראה לי שכיסיתי את כל מה שהיה לי לומר . עכשיו אני משאיר את העבודה לשחקנים . Hey Chicago wadda ya say ? the CUBS are gonna win today ! Go CUBS Go ! Go Cubs !