משחקי היום

BarcaBoy2

New member
פיי איזה משחק נהיה בסנט לואיס עכשיו

בטאם 5 סאן דייגו 3-0 ומשחקים הרבה יותר טוב קארדיאלס חוזרים ל 3-1 ואז 3-2 ואז 3-3 ואז 4-3 חח ואז עוד 3 ראנס הום ראן 7-3 יוו ועכשיו עוד הום ראן ו8-3 כבר חח וואוו איזה אינינג ענק של הקארדס ועדיין 0 אאוטס!!!

BarcaBoy2

New member
חח יו וזה נחשך

9-3 כבר 10 היטס מ10 ועכשיו כבר 10-3 חחח ואחד אאוט 10 מ11 היטס באינינג

BarcaBoy2

New member
זהו נגמר :( :( :(

חח איזה אינינג סעמק דטרוייט האלה מפסידים לי בבית לטמפה הנכים

BarcaBoy2

New member
ובנתיים מהפך בדטרוייט 5-4 לטייגרס

קייסי עם הום ראן סינגל ואז טריפאל ראביאי של גולאיין ועוד ארביאיי של ריבורן ו5-4 לדטרוייט

רוקיז עם 4 ראנס באינינג הראשון

פרינסס עם הומראן באינינג השני עושה את זה 4-1 . כשפוג על המאונד אני לא מאמין בהפרש של 3 ראנס . אנחנו בינתיים ב-1-1 נגד 'סטרוס ו-וונדי . קרלוס לי עם סולו הומראן ואצלנו דילי עם גראונד אאוט RBI .

אצלנו במשחק אין הרבה בייסבול

אבל היו כמה מהלכים טובים : 1. טריו עם 2 מ-3 הערב (2 דאבלים) . לידאוף היטר מצוין . אני אוהב אותו ואני לא מתבייש להגיד את זה ! סוריאנו שחקן חשוב , אבל כולם מסכימים עם כולם שהוא לא לידאוף . או שהוא יעבור ל-2# אחרי טריו או שהוא יעבור ל-5# ואז נקבל את פלויד ב-6# במקום דירוסה שנמצא בסלאמפ . דוקא יעזור לי דירוסה בתחתית החובטים .. הוא חובט טוב בדרך כלל - אוורג' נחמד (280. + ) , יותר פאוור מרוב הקבוצה , קלאץ' , יודע להשיג ווקס . 2. 2 תפיסות יפות של סדיינו בראנינג קאץ' . ב-SS הוא עושה הרבה E , אבל ב-2B הוא סולידי . 3. פיצ'רים עושים את העבודה . אחרי 6 אינינגים - וונדי רודריגז - 92 פיצ'ס . ריצ'י היל - 86 פיצ'ס . ריצ'י אמור לחבוט עכשיו באינינג השביעי , אבל לא נראה לי שלואי יחליט על PH . וונדי רודריגז יחבוט כנראה באינינג השמיני . אני מרוצה מריצ'י היום . הפסטבול שלו השתפר פלאים - מגיע ל-92 MPH אחרי שהגיע ל-88 MPH במשחקים האחרונים , ברייקינג בול מוצא את הסטרייק זון . התחיל את המשחק עם בולס , אבל כרגע יש לו 56 סטרייקס ב-86 פיצ'ס . אני מרוצה ממנו . ארמיס עם 0 מ-3 הערב . חייב לנו ביג היט אחרי המשחקים הלא טובים לאחרונה . אין לו הומראן כבר 14 משחקים .

1-2-3 אינינג לרודריגז

וונדי עושה את שלו היום . 104 פיצ'ס אחרי 7 אינינגים . אסטרוס עולים עכשיו עם 4-5-6 שלהם ולכן אני רואה את וונדי ממשיך גם לשמיני . זאת תהיה ההזדמנות שלנו עם דילי וארמיס לתת לו בראש כשהוא עייף . אחרי 3 - מילווקי בפיגור 5 ראנס . הם לא יחזור מזה , אין לה םאת האופי . עכשיו הכל תלוי בנו . ניצחון הערב ואנחנו במקום הראשון . אגב , הסתיים המשחק בין הפאדרס לקרדינלס . קארדס מנצחים , טוב בשבילנו .

עבודה טובה של ריצ'י

ווק לקרלוס לי פליי אאוט ל-CF פורס אאוט - קרלוס לי בחוץ בבסיס שני גראונד אאוט מגיע בדיוק ל-100 פיצ'ס אחרי 7 אינינגים . עכשיו הוא לא יחבוט , לכן הייתי ממשיך איתו גם בשמיני . אם ימשיך באינינג השמיני , יגיע ל-500 AB העונה .

וונדי הורג אותנו

סדיינו K דילי K ארמיס K מסיים את האינינג השמיני עם 121 פיצ'ס . בבוטום יחליף אותו PH . יש לו קרבול קטלני ! בוטום 8 -- מארמול נכנס . עוד ערב ללא ראן סאפורט להיל . חבל , הגיע לו לנצח .

וונדי סיים את חלקו במשחק .

8 IP 4 H 1 R 2 BB 9 K ב-121 פיצ'ס . 4.50 ERA . ----------------------------- מארמול עם 1-2-3 אינינג ב-15 פיצ'ס כולל K אחד . מורטון-דירוסה-פאגן עולים לחבוט בתחילת האינינג התשיעי . Go Cubs !

ESPN לא מבינים בקאבס

בטח יגידו שלא נגיע לפלייאוף בגלל הפציעה של סוריאנו ... ידוע מה שיש להם להגיד . אבל תודה בכל זאת . המשחק שלנו כנראה הולך לאקסטרה אינינגס . קואלס עם 3 סטרייק אאוטס מסיים את האינינג התשיעי ב-11 פיצ'ס . עכשיו 2-3-4 של האסטרוס ואז קנדל-PH-טריו אצלנו .

עבודה טובה לירון

עשית פסיכולוגיה הפוכה , וזה עבד ! עכשיו הכל תלוי בנו . רק מפריע לי שכבר השתמשנו במארמול .. אין לי על מי לסמוך בבולפן . לידג' עולה להגיש . יהיה קשה להשיג פה ראן

קואלס נכנס

PH פונטנוט במקום מורטון . 3 פיצ'ס סטרייק אאוט . אני נזכר במשחק בעונה שעברה שהלך ל-18 אינינגים . דירוסה K . פאגן עכשיו חייב לנו הומראן .

למעלה