אצלנו במשחק אין הרבה בייסבול
אבל היו כמה מהלכים טובים : 1. טריו עם 2 מ-3 הערב (2 דאבלים) . לידאוף היטר מצוין . אני אוהב אותו ואני לא מתבייש להגיד את זה ! סוריאנו שחקן חשוב , אבל כולם מסכימים עם כולם שהוא לא לידאוף . או שהוא יעבור ל-2# אחרי טריו או שהוא יעבור ל-5# ואז נקבל את פלויד ב-6# במקום דירוסה שנמצא בסלאמפ . דוקא יעזור לי דירוסה בתחתית החובטים .. הוא חובט טוב בדרך כלל - אוורג' נחמד (280. + ) , יותר פאוור מרוב הקבוצה , קלאץ' , יודע להשיג ווקס . 2. 2 תפיסות יפות של סדיינו בראנינג קאץ' . ב-SS הוא עושה הרבה E , אבל ב-2B הוא סולידי . 3. פיצ'רים עושים את העבודה . אחרי 6 אינינגים - וונדי רודריגז - 92 פיצ'ס . ריצ'י היל - 86 פיצ'ס . ריצ'י אמור לחבוט עכשיו באינינג השביעי , אבל לא נראה לי שלואי יחליט על PH . וונדי רודריגז יחבוט כנראה באינינג השמיני . אני מרוצה מריצ'י היום . הפסטבול שלו השתפר פלאים - מגיע ל-92 MPH אחרי שהגיע ל-88 MPH במשחקים האחרונים , ברייקינג בול מוצא את הסטרייק זון . התחיל את המשחק עם בולס , אבל כרגע יש לו 56 סטרייקס ב-86 פיצ'ס . אני מרוצה ממנו . ארמיס עם 0 מ-3 הערב . חייב לנו ביג היט אחרי המשחקים הלא טובים לאחרונה . אין לו הומראן כבר 14 משחקים .