משחקי היום

בדיוק עכשיו זה הזמן. פטרסון נכנס להופעת בכורה

אריק פטרסון , אח של קוריי פטרסון ששיחק בקבוצה וכיום משחק בבולטימור , עלה מטריפל-A . סוריאנו פינה לו את המקום כשנכנס ל-15 DL . פטרסון נכנס ל-LF . הוא שיחק בפעם הראשונה בקריירה שלו ב-OF רק בעשרת המשחקים האחרונים שלו בטריפל-A . במקור הוא 2B . מה אני יכול לספר עליו ? הוא מצטיין נגד LHP , יש לו פאוור לא רע , יש לו הגנה סבירה עד טובה . נחשב לאחד הפרוספקטים הכי טובים שלנו , כנראה רק אחרי פליקס פיי . "הומראן" הוורי נכנס לבוטום 9 . מתחיל עם פופ אאוט ללורטה . K לברקמן ! עכשיו קרלוס לי... אם נצא מפה נהיה במצב טוב .

ואו ! איזה פחד ! ! !

קרלוס לי עם דיפ פליי בול . כבר ראיתי את זה בחוץ , אבל לדירוסה יש מקום והוא תופס את זה . "הומראן" הוורי כמעט מפסיד לנו עוד משחק , אבל יוצא מזה ועושה עבודה טובה ב-12 פיצ'ס . עכשיו קנדל-PH-טריו . אם קנדל יעלה על בסיס , אני חושב שננצח . Go Cubs !

פטרסון עולה ל-AB הראשון במיג'ורס

בקריירה . ינסה לעשות באנט לקנדל . כמובן שזה לא PH כפי שכתבתי .. לא ראיתי , אבל היה דאבל סוויצ' .

פטרסון עם באנג באנג פליי

3 בולס וסטרייק אחד . סאק באנט של פטרסון . לאמב בבסיס ראשון מוציא אותו במהלך שנוי במחלוקת , אבל עם יתרון להגנה . קנדל לבסיס שני . טריו עולה לחבוט . יש לו 2 מ-4 הערב (2 דאבלים) .

דיפ פליי בול ל-CF

ג'ייסון ליין תופס את זה . קנדל עושה את הטאג ומתקדם לבסיס שלישי . דילי עולה לחבוט.. סינגל בייבי , סינגל .

פלויד ../images/Emo10.gif

אומן יגיש בבוטום . זה יותר מסוכן מ"הומראן" הוורי ... אם הוא יפסיד את זה - GOOD BYE MLB !

לואי לא רוצה להפסיד

מעלה את ווארטז במקום אומן . החלטה טובה לו . דירוסה עובר ל-2B , פטרסון נשאר ב-LF , פלויד ב-RF .

איזה חוסר אחריות

לידאוף ווק ל-וויגינטון . מה אתה עושה ווארטז ?! תגיד לי מה ?! ג'ייסון ליין ינסה את הסאק באנט . 2 סטרייקס ונו בולס ... הוא יצטרך לסובב עכשיו .

עבודה טובה פטרסון

סאק באנט . וויגינטון בבסיס שני , 1 אאוט . ברונטלט עם פליי אאוט ל-LF . זה היה מסוכן . מונסון עולה לחבוט , סינגל יספיק . ווילד פיצ' ו-וויגינטון בבסיס שלישי . קנדל היה צריך לחסום את זה . ווארטז ... למה , למה . בכל מקרה הכל תלוי במונסון . אנחנו צריכים פה אאוט .

ליינר ל-RF

2-1 . הלידאוף ווק חוזר ! ווארטז , ווארטז ...צריך לחזור למינורס ללמוד את המשחק מחדש . וזה מגיע דוקא כשאנחנו חובטים עם דילי וארמיס באינינג הבא .

כן.

ווק אוף סינגל . ווארטז (2-3 ) לא מביא כבוד לנבחרת ישראל . לואי מפסיד לנו עוד משחק ! הקלף שלו - רוני "קו סדיינו 130. " סדיינו עם 0 מ-4 כ-2# . לו כמו תמיד לא נותן לפיצ'ר להגיש יותר מאינינג אחד . מארמול היה מצוין , הוורי עשה את העבודה . למה להחליף אותם ?! הם בקושי הגיעו ל-15 פיצ'ס ! לו צריך להתחיל לחנך את הרליפרים . אתה ----לא---- נותן לידאוף ווק . בשום מצב , בשום מחיר ! אני ירגע עד הערב . בינתיים , שהרוקיז יסיימו את העבודה עם מילווקי ושלטרוי הווקינס לא יפגע בנו שוב . מחר -- מארשל נגד וודי וויליאמס . ניצחון בטוח . הינו יכולים להשלים סוויפ בסדרה... חבל .

ברון הזה

אם הוא היה פותח את העונה במייג'ורס היו מדברים עליו לMVP. עוד HR, מספר 21. לא מזמן ראיתי שנשדד ממנו גם HR. פשוט מדהים.

יווווק../images/Emo47.gif

דסטין מוציא ווק עם 2 אאוטס ובסיסים ריקים. גונב את הבסיס השני ב2-2 פיץ' (אחרי שיוקיליס גנב אחד יותר מוקדם...מתי הפעם האחרונה ששניהם גנבו בסיס באותו משחק?! או יותר נכון, מתי הפעם האחרונה שאחד מהם גנב בסיס?) ובפול קאונט אחרי קרב פה של נדמה לי 7 זריקות הוא חובט 2 ראן HR לLF. אחרי שסוף סוף פראנקונה החזיר אותו לחבוט שני. מעניין שהסלאמפ שלו היה דווקא ב5...

passanger57

New member
the ace is back

שילניג נותן משחק גדול המנוחה עשתה לו טוב ויוק לא מפסיק לקבל כדורים לגוף - הבנאדם מגנט לכדורים

היית חושב שאני אכעס שמני עף מהמשחק...

אבל עכשיו אולי ברנדון מוס יקבל הזדמנות ראשונה. אני מנחש שהוא היה יודע שהוא צריך להיות הבאק אפ של קוקו בטריפל של פיגינס ולא שניהם צריכים לרוץ אחרי הכדור. עוד טעות במגרש, לפחות הפעם לא עלה בראן. אם איך שהוא נראה היום אני לא אופתע אם גם בסוף אני אעדיף את מוס בפלייט על מני. אם זה פניה מצד שני...הוא יראה מטומטם מול וויבר.

למעלה