משחקי היום

LADodger

New member
ברור... ../images/Emo3.gif

תגיד לירון יש מצב שאתה מביא לראות ב-MLB TV את סוף המשחק עם המשתמש שלך?

לא נראה לי...

מצטער, אני פשוט לא הולך לתת ככה סתם לאנשים את החשבון שיש שם פרטים של ויזה וכזה... למה סופקאסט לא עובד?

LADodger

New member
הם אף פעם לא משדרים את הדודג'רס הבני זונות

אבל בסדר אני מבין למה אתה לא יכול...... חשבתי זה רק שם משתמש וסיסמה...

אמ...

וניסית גם את השיטות האחרות שאליקו הביא הנה פעם...? או שזה גם סופקאסט...? (מצטער אני לא מבין בזה...)

חתיכת מזליסטים

5 היטס לסיאטל היום: bloop, broken bat single bloop, broken bat single grounder up the middle, 15 hops and through grounder between the 3B and SS bouncer (bounced 5 times) up the middle ועכשיו עוד גראונדר בין SS ל3B, לא יאמן...הBABIP של בקט בטח 500. היום.

BABIP

batting average on ball in play בעצם אינדקציה של אחוז החבטות כשהכדור IN PLAY (במילים אחרות...בלי K [אם כי זה לא בדיוק ככה])...הBABIP הממוצע הוא בערך 290.-300. זו אינדקציה טובה למזל...מתחת ל250. והפיצ'ר או החובט (יש BABIP לחובט גם) חסר מזל (לחובט) או עם מזל רב (לפיצ'ר) - זה הולך להתאזן במשך השנה. BABIP מעל 340 זה כבר מזל רע לפיצ'ר וטוב לחובט (אם כי יש חובטים שבאופן קבוע חובטים עם BABIP כזה גבוה...) מה שאמרתי בעצם זה שסיאטל כן שמים את הכדור IN PLAY, הוא איכשהו נופל ומוצא חורים 50% מהזמן, שזה פשוט חוסר מזל גדול.

אורטיז גונב את השני!../images/Emo6.gif

בלי תחרות בכלל. מתחיל לרוץ כשפיצ'ר רק מתחיל, הקאצ'ר זורק אבל ה2B או SS אפילו לא כיסו את הבסיס אז הזריקה הלכה לCF...גדול. ולראשונה בקריירה הוא מגיע ל2 SB בעונה! כל הכבוד! (ואל תזלזלו יש לו SB אחד ב7 מה11 עונות שלו...אף פעם הוא לא השיג את השני פשוט).

ועדיין השאירו את הבסיסים מלאים../images/Emo46.gif

חבל שדסטין לא פתח

נכנס פירסט וסקנד ו2 אאוטס, עשה PH לאורטיז וחבט אחד סנטימטרים מHR (בפנוואי היה יוצא או על הקיר) לRBI דאבל.

נגמר. תודה לאל.

בוא נעזוב את סיאטל ולא נחזור לעולם...(טוב, עד שנה הבאה). ניצחון ראשון בסדרה בסייפקו במילניום הזה אם אני זוכר נכון. ללוס אנג'לס שם יצטרף לקבוצה הפרוספקט ברנדון מוס, שנהיה השלישי מבין הOF המעולה של פאוטקט (AAA) לקבל CALL UP למייג'ורס למעט זמן (הOF: אלסבורי-מרפי-מוס כולם עם עתיד במייג'ורס אבל הוא פורק כמובן עם הטרייד של גנייה). מוס שם שנה מעולה בAAA וחוזר להיות פרוספקט רציני, הוא רק בן 23 ובוסטון רוצה שישחק גם קצת 1B. אולי הוא יהיה חלק מPLATOON של בוסטון ב2008 ב1B אם לואל לא יחזור...בכל מקרה, הוא בדיוק באמצע סלאמפ של 6 מ43. נראה לי שעלייה למייג'ורס יכולה דווקא לעורר אותו. הוא בא לקבוצה לכמה ימים (לפחות 3, הסדרה בLA) במקום אריק הינסקי שיש לו בעיות אישיות (לא הבנתי אם זה אישתו יולדת או משהו אחר...) ובטח יקבל איזה סטארט.

עוד מעט קאבס - מטס

ה"סופר קלאסיקו" של ה-NL (מבחינתי לפחות
) . *המשחק ישודר בשידור ישיר ב-ESPN גם בישראל החל מהשעה 3:00 בלילה (שעון ישראל) . 1-1 בסדרה . גלאבין ינסה להשיג ניצחון 300 (9-6 , 4.38) מארקי (8-6 , 4.22) ינסה לצאת לדרך חדשה , אחרי המזל החרא שהיה לו ב-13 סטארטס האחרונים (רק 3 W והרבה נפילות שהביאו אותו ל-ERA אובר 4) . יש לנו בעיה נגד לפטיס ולכן המשחק יהיה לא קל . למרות זאת , אני מאמין שגם היום ננצח את הלפטי (כמו במשחק הקודם שבו התמודדנו נגד לפטי - מויר , שסיים עם 9 היטס ו-4 ראנס ב-5 IP) . היום בליינאפ נראה את פאגן ב-CF על חשבונו של ג'ונס שלא מצליח לתפוס כדור בחושך (באמת ! אני לא צוחק) - כמובן שהסיבה היותר חשובה היא שג'ונס לא יכול לחבוט נגד לפטיס . פלויד יפתח ב-RF - מהלך מפתיע של לו . אני חשבתי על דירוסה ב-RF וסדיינו ב-2B סוריאנו כרגיל ב-LF דירוסה יעבור ל-2B טריו ימשיך ב-SS דילי וארמיס ב-1B ו-3B קנדל ב-C =========================================== אני חייב להוסיף מילה אחת על המשחק אתמול - משחק מצוין של ליילי . סיים עם 2 ראנס , שניהם מפעמיים סולו הומראן של מוזס אלו (כמו תמיד , קאבי לשעבר הורג אותנו . דוגמאות : לטרוי הווקינס והמשחק שהוא הפסיד באינינגים המאוחרים למילווקי לפני כחודש , מויזס אלו עם 2 הומראנים עד שהוא מגיע לריגלי ופתאום מפתח פאוור , טום גורדון מפסיד לפיליס באינינג התשיעי נגד מילווקי ....) . 9 K ורק BB אחד ! מרשים מאוד בשביל קבוצה שנותנת 11 ווקס במשחק הקודם . ------------------------------------------------------------------- מילווקי הפסידו 8-6 לפיליס באינינג ה-11 . כל הבולפן של מילווקי ,למעט ספורלינג , עלו . זה נותן לי ביטחון לקראת ההמשך... גם ככה הפיצ'ינג שלהם גרוע וזאת סדרה שניה ברציפות שהם שורפים את הבולפן . מילווקי מנצחים 2-1 את הפיליס בסדרה . הימרתי על הפיליס והם איכזבו אותי ! החזקתי מהם מאוד , חשבתי שהם קבוצה בכירה , אבל הם שוב מוכיחים למה לא מגיע להם לעלות לפלייאוף (פיצ'ינג זה חלק מהמשחק ואם תשאלו אותי פיצ'ינג טוב זה יפה לא פחות מהתקפה טובה) . אנחנו נצא ל-3 ביוסטון ו-4 בקולורדו . מילווקי יצאו ל-3 בקולורדו , יקבלו יום חופש , יצאו ל-3 ביוסטון ואז יקבלו עוד יום חופש . הם ינוחו ואנחנו נשחק 8 ברציפות (כולל המשחק היום) . הם פייבורטים במסע המשחקים הקרוב , אבל מדובר בקבוצות חלשות , והקבוצה שתהיה יותר פראיירית תיתן לקבוצה השניה את המקום הראשון . אם ננצח היום נחזור למקום הראשון (%) בדויז'ן ללא הפרש משחקים ממילווקי . נראה לי שכיסיתי את כל מה שהיה לי לומר . עכשיו אני משאיר את העבודה לשחקנים . Hey Chicago wadda ya say ? the CUBS are gonna win today ! Go CUBS Go ! Go Cubs !

למעלה