משחקי היום

אז מה עם קלטי...

חבל הוא יכל להיות שימושי היום
בכל מקרה ידעתי שגם בוסטון מתעניינים ובPREGAME אצל בוסטון אמרו שמשהו איתו יכול להיסגר ב48 שעות הבאות. נראה לי זה יותר אמין ממישהו בפורום

לא נראה לי שהוא יגיע לקאבס

אם לא פירסמו עד עכשיו זאת אומרת שזה לא יקרה . אלא אם כן הנדרי יחכה כמה ימים , אבל אז אני שוב פעם לא רואה מה ההיגיון . אנחנו צריכים עכשיו חובט טוב נגד לפטיס שהוא גם OF , במיוחד כשסוריאנו פצוע .

בינתיים מדברים על

פליקס פיי ופיצ'ר שעליו יש ויכוח כרגע תמורת ג'רמין דיי פורסם בפורום של הקאבס ע"י משתמש עם 17 הודעות בלבד . נראה אם זה נכון ... הוא אמר שקני וויליאמס רוצה את מארמול/היל/דמפסטר בנוסף לפיי .

לא נשמע הגיוני

פיי אף פעם לא יעבור בוויברס...וגם האחרים. ולמה שדיי יעבור בוויברס בעצם? בוסטון בקלות הייתה שמה קליים עליו...מה הכי גרוע שיקרה? הם "יתקעו" איתו לשארית העונה בלי לוותר על כלום?

8-3 בסיום .

L : מארקי (8-7 , 4.39) W : גלאבין (10-6 , 4.31 ) - ניצחון 300 בקריירה . אז מה היו לנו הערב ? * קריי ווד חוזר ! מגיש אינינג אחד ומסיים אותו ב-14 פיצ'ס עם H אחד ו-K אחד . ** אין חדש בגזרת מארקי - מקבל בראש . *** סוריאנו נפצע במהלך ריצה מבסיס ראשון לבסיס שלישי בסינגל ל-CF של טריו . מדובר במתיחה בשריר הירך . מצבו מוגדר "day-to-day" . ההערכות הראשונות אומרות שזה נראה לא טוב . נקווה לטוב . זה אף פעם לא כיף לראות 136 מיליון דולר צריכים להישען על אפסנאי בן 40 כדי לרדת מהמגרש . מארקי עם עוד הופעה גרועה : ============================= 5.1 IP 9 H 5 R 3 BB 1 K ב-98 פיצ'ס . הפסטבול שלו חלש , הסינקר לא שוקע , כל ניסיון לזרוק ברייקינג בול או/ו צ'יינג'אפ לא מוצא את הסטרייק זון . חלש מאוד ! ------------------------------------------------------------- ESPN שוב מוכיחים עד כמה הרמה שלהם נמוכה (!) . כל השידור הם מראים את אישתו של גלאבין ... תראו פעם , פעמיים , אבל כל איניניג ? מה זה החרטא הזה ?! רוצים לראות בייסבול ! כמו כן , הם ניסו להראות כאילו אוהדי הקאבס מריעים לגלאבין . חשוב לציין , היו הרבה אוהדי מטס (ואני יודע את זה כי ראיתי בפורום של הקאבס שהרבה אוהדים של המטס מתכוונים להגיע לסדרה) שהריעו לו , אבל אלה לא היו אוהדי קאבס . אפילו הראו אוהד אחד של הקאבס שישב ליד המשפחה של גלאבין והוא שילב ידיים , כמוהו עוד הרבה . ה"סטאנדינג גוביישן" הגיע בכלל לקרי ווד שחזר מפציעה . אפילו בסוף השידור כשגלאבין התחבק עם השחקנים ועם בני משפחתו היה אפשר לשמוע ברקע שריקות בוז קלות . השריקות בוז לא הגיעו במהלך המשחק , כי גלאבין ראוי להערכה על קריירה טובה , אבל ברגע שהוא התחיל לחגוג בבית שלנו האוהדים התחילו לשרוק בוז . בכל אופן , אוהדי קאבס רבים מכבדים אותו ואת התרומה שלו לבייסבול . הרבה אוהדים אמרו שאם כבר הינו צריכים להפסיד , אז אין להם בעיה להפסיד לגלאבין . הוא ספורטאי גדול שהשיג את השיא ביושר ובעבודה קשה . מגיע לו להצטרף לרשימה של הגדולים באמת - 300 ניצחונות זה לא משהו שיושג בקרוב . אולי בעוד כמה שנים , אם בכלל , נראה את רנדי ג'ונסון ומוסינה מגיעים לשם , אבל יקח להם הרבה זמן , במיוחד עכשיו כשהם לקראת סוף הקריירה ולא נותר להם הרבה זמן . ************************************************************* מהלכים שלא אהבתי : -------------------------------------------------------------------------- 1. ארמיס פותח את האינינג . הוא מסובב ב-2-0 לברייקינג בול שהיה ללא ספק בול בברכיים . לאחר מכן ,הוא מסובב ב- 3-1 ומוציא פופ אאוט . תן לפיצ'ר לעבוד קשה ! אחר כך זה התנקם בנו , פלויד משיג את הווק . כבר ב-AB של ארמיס היה אפשר לראות שגלאבין לא מוצא את הסטרייק זון . 2. סינגל לפאגן ב-CF . הוא תופס את הכדור , אבל משמיט אותו ובינתיים השחקן חוזר הביתה מבסיס שני . לפי ההילוך החוזר , ללא ספק , אם פאגן לא היה משמיט את הכדור הינו רואים פה אאוט בהום פלייט . 3. עוד בתחילת המשחק - פאגן תופס כדור ומוסר אותו ל-IF . רק מה , הוא לא שם לב שהאינינג נגמר . היו 2 אאוטס עד לתפיסה שלו . זאת הפעם השניה שאני רואה את פאגן עושה את זה . בפעם הראשונה (במשחק אחר) הוא תפס כדור וחשב שהאינינג נגמר , אבל בעצם היו רק 2 אאוטס אחרי התפיסה שלו . זה מראה על חוסר ריכוז וזה לא טוב . מסקנות מהמשחק : --------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. פאגן לא יכול לפתות בהרכב . הוא הכי טוב כשהוא עולה באינינג 7-8 ב-RF במקום פלויד . ההגנה שלו תמיד היתה בעיה , אבל לא ידענו עד כמה . הוא תיפקד גרוע ביותר ב-CF . בהתקפה הוא עשה את שלו , פחות או יותר , אבל זה לא מספיק . 2. מורטון הוכיח במהלך אחד (סאק פליי של דלגאדו והמסירה המהירה ל-1B כדי להשאיר את קסטיו בבסיס ראשון) למה מגיע לו להיות בהרכב , במידה ופלויד או כל OF אחר צריך ללכת ל-DL . אני בהחלט רואה אותו בהרכב על חשבונם של פאגן , סוריאנו (אם ילך ל-DL) ולעיתים ג'ונס . הוא שחקן הרכב לגיטימי והייתי רוצה לראות אותו מקבל הזדמנות . הוא שיפר (לפי המשחקים שראיתי מאז שחזר) את ההגנה . הוא מראה זרוע חזקה יותר , הבנת משחק טובה יותר וגם מיקום טוב . תוסיפו לזה את המחבט שלו שהוא בכלל לא רע במקרים מסוימים ואני רואה פה שחקן ראוי . 3. מארקי החוליה החלשה ברוטציה . אנחנו בבעיה . אין לנו , נכון לעכשיו , RHP שיכול לעשות את העבודה לצד זמבראנו . גם אם הינו רוצים להחליף את מארקי אין לנו מי להביא . 4. הבעיה הכי קשה כרגע - אין לנו LHP ספיישאליסט , כלומר פיצ'ר שמאלי שמתמחה נגד חובטים שמאליים . אומן אמור להיות הספיישאליסט שלנו , אבל הוא דפוק . עולה לאינינג , נותן לידאוף סינגל אחרי שהוא כבר הגיש 2 סטרייקס . אחר כך ממלא בסיסים ונו אאוט , משיג את הסטרייק אאוט ואז מוחלף ע"י ווארטז . רק אינינג קודם לכן השגנו 2 ראנס והורדנו את הפיגור ל-2 ראנס בלבד וב - 0.1 של משחק , אומן מחזיר את 2 הראנס . פשוט ביזיון ! ווארטז אמנם היה זה שהביא את הראן השני שנרשם לחובתו של אומן , אבל אי אפשר להאשים אותו . הוא סגר את האינינג ויצא מזה עם 2 ראנס . זה בקלות יכל להיגמר יותר גרוע . בכל מקרה , 4 ראנס הבדל וזה כבר היה ברור שהמשחק גמור . אומן הרס לנו סיכויים לחזור למשחק . אומן + מארקי : =============== 5.2 IP 12 H 7 R 4 BB 2 K הפיתרון שלי לבעיה (4) : ------------------------ 1. להחזיר את ניל קוטס . התחיל את העונה גרוע , אבל אולי המשחקים ב-AAA עזרו לו להשתפר . תוסיפו לזה את העובדה שהוא שחקן עם ניסיון במיג'ורס וזכה עם הוויט סוקס בוורלד סירייס . או 2. להביא את קליי ראפדה . יש לו כבר הופעת בכורה במיג'ורס . אני מעדיף לשים את הקלפים על צעיר מהפארם-סיסטאם שמראה הרבה יכולת ב-AAA מאשר להמשיך ולראות את אומן . עדיף להשקיע בשחקן צעיר עם עתיד מאשר שחקן מבוגר שבאופן שיטתי מפסיד משחקים (= כולם זוכרים את המשחק המפורסם שבו הוא החזיר את הראן המנצח בבוטום 9 עם ווק לחובט . איך קוראים לזה ? ווק אוף ווק .. ווק אוף BB ?) . בסה"כ אין לי טענות לקבוצה . הינו בריצה טובה , חזרנו מפיגור 8.5 משחקים ואנחנו בתמונת הפלייאוף . רק משחק אחד ממילווקי , לא קרה כלום . אנחנו משחקים בייסבול הרבה יותר טוב ממילווקי וכל עוד נמשיך כך אנחנו נעבור אותם ואף נפתח פער . יוצאים ליוסטון ושם אפשר לעשותו סוויפ . הם קבוצה של הרבה ראנס בבית , אבל הפיצ'ינג שלנו טוב בדרך כלל , ולכן אני מעריך שהפיצ'רים שלנו יעצרו אותם על סקורינג נמוך . אדבר על המשחקים הקרבים מאוחר יותר הערב . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

סוריאנו יעדר 2-4 שבועות לפחות

לפי ESPN . בראיון שלאחר המשחק , לו התייחס לפציעה ואמר שזה הדבר הגרוע ביותר שקרה לקבוצה ברצף האחרון של משחקי הבית . ככל הנראה , ראיין טריו יחבוט כלידאוף ואולי נראה את פליקס פיי חוזר . אם כן , נגד RHP זה יהיה : ------------------------------- SS טריו CF פיי 1B דילי 3B ארמיס LF פלויד RF דירוסה 2B פונטנוט C קנדל P -- נגד LHP זה יהיה : -------------------- SS טריו 2B פונטנוט 1B דילי 3B ארמיס LF דירוסה RF מורטון CF פאגן C קנדל P --

שכחתי את ג'ונס

נגד RHP : -------------- RF - ג'ונס במקום דירוסה ואז הוא יכול לעבור ל-LF ולהשאיר את פלויד ב-RF .

ווד נראה נהדר...

התרשמתי לטובה... אני לא רואה מה הבעיה בלתת אוביישן לגלווין ב#300 אבל כנראה שכבר סיכמנו שאנחנו לא חושבים אותו דבר בעניין הזה

אתה מסכים עם זה

שיתכן והוא יהיה ה-300 האחרון ? דיברו על זה ואמרו שכיום , בתקופה של הבייסבול המודרני , כמעט ואין סיכוי שפיצ'ר יגיע ל-300+ גם אם ישלוט בליגה . הייתי שמח לשמוע את דעתך בנושא . אני אומר לך דבר אחד , אם הוא אכן ה-300 האחרון , אני שמח שזה קרה אצלנו . באירוע כזה שיתכן והוא האחרון מסוגו , עדיף שיקרה בריגלי , כך בארכיונים תמיד יראו את ריגלי וזה מוסיף אותנו לחגיגה . אבל תמיד אפשר לקוות שאיירוד יעבור אלינו ויחבוט 800 בריגלי .

לא נראה לי שהוא יהיה האחרון

רק כי מישהו, מתישהו, יעשה את זה. אני לא יודע אם הבן אדם הזה כבר במייג'ורס או לא אבל מתישהו זה יקרה. אני כן יכול לראות את זה לא-קורה לעוד 10-15 שנה...ג'ונסון, מוסינה, וולס וכל הדור הזקן הזה לא יגיע לדעתי. הדור הצעיר יותר...סאבת'יה, בהרלי, זאמברנו וכאלה...יש להם סיכוי אבל כמובן שהם יצטרכו להישאר בריאים, אפקטיבים בקבוצות טובות וזה יהיה קשה...

עוד מעט אסטרוס - קאבס

היום מתחילים סדרה של שלושה משחקים נגד האסטרוס ביוסטון . ריצ'י היל (6-6 , 3.67) נגד וונדי רודריגז (7-10 , 4.72) . תמיד אנחנו מתקשים מול LHP , אבל אני מאמין שהיום זה היום שנצא מהמשבר . מורטון בליינאפ , נראה אם הוא יוכל להראות יכולת מול LHP . אם כן , יתכן וזה יתן לו את המקום בהרכב עד החזרה של סוריאנו . כפי שחשבתי , טריו יחבוט לידאוף . סדיינו , שגם יפתח בליינאפ , יחבוט 2# - מהלך מפתיע . לגבי סוריאנו , הפציעה שלו תשאיר אותו בחוץ כחודש , אבל צריכים להבין משהו .. זאת פציעה קשה (strained right quad) ולא חוזרים ממנה כל כך בקלות . זה סוג הפציעות של פיצ'רים , אבל כשמדובר בשחקן שדה , אפשר לומר שזאת פציעה קשה יותר ולוקח זמן להחלים ממנה. מדברים על 2-4 שבועות , אבל זה יקח יותר עד שאכן סוריאנו יחזור לליינאפ ויוכל לשחק יום-יום . ברכות לארמיס
רמירז ! זכה בתואר "clutch performer" של חודש יולי (בחסות "Pepsi" ) . שאר המועמדים : הנלי רמירז , פיליפס , הווארד , גארקו , בדארד . כל הכבוד אראם ! תמשיך ככה יא MVP שכמותך . Go Cubs !

BarcaBoy2

New member
כמה חבל על הפציעה של סוריאנו

היום ראיתי איך שהוא נפצע מסכן.. מקווה שזה לא יפגע בקאבס

איזה אינינג מדהים שמים פה הקארדס

אינינג 5 בפיגור 3-0 לסן דייגו ודיוויד וולס. 6 סינגלים ברציפות ואז 3 ראן HR של רולן עושה את זה 7-3 ומוציא את וולס. הזריקה הבאה היא של הרילבר טומפסון והיא HR לRF. אז ווק ב4 זריקות ועכשיו מהלך מטומטם של הפיצ'ר וסינגל+ אררור. סקנד וט'רד ועדיין 0 אאוטס! ומיילס שם בלופ סינגל לסנטר! עוד ראן! 9-3 ועדיין 0 אאוטס.

LADodger

New member
ג'רמאנו זה השני?

נו טוב הם זרקו את ליינברינק למילווקי...

למעלה