8-3 בסיום .
L : מארקי (8-7 , 4.39) W : גלאבין (10-6 , 4.31 ) - ניצחון 300 בקריירה . אז מה היו לנו הערב ? * קריי ווד חוזר ! מגיש אינינג אחד ומסיים אותו ב-14 פיצ'ס עם H אחד ו-K אחד . ** אין חדש בגזרת מארקי - מקבל בראש . *** סוריאנו נפצע במהלך ריצה מבסיס ראשון לבסיס שלישי בסינגל ל-CF של טריו . מדובר במתיחה בשריר הירך . מצבו מוגדר "day-to-day" . ההערכות הראשונות אומרות שזה נראה לא טוב . נקווה לטוב . זה אף פעם לא כיף לראות 136 מיליון דולר צריכים להישען על אפסנאי בן 40 כדי לרדת מהמגרש . מארקי עם עוד הופעה גרועה : ============================= 5.1 IP 9 H 5 R 3 BB 1 K ב-98 פיצ'ס . הפסטבול שלו חלש , הסינקר לא שוקע , כל ניסיון לזרוק ברייקינג בול או/ו צ'יינג'אפ לא מוצא את הסטרייק זון . חלש מאוד ! ------------------------------------------------------------- ESPN שוב מוכיחים עד כמה הרמה שלהם נמוכה (!) . כל השידור הם מראים את אישתו של גלאבין ... תראו פעם , פעמיים , אבל כל איניניג ? מה זה החרטא הזה ?! רוצים לראות בייסבול ! כמו כן , הם ניסו להראות כאילו אוהדי הקאבס מריעים לגלאבין . חשוב לציין , היו הרבה אוהדי מטס (ואני יודע את זה כי ראיתי בפורום של הקאבס שהרבה אוהדים של המטס מתכוונים להגיע לסדרה) שהריעו לו , אבל אלה לא היו אוהדי קאבס . אפילו הראו אוהד אחד של הקאבס שישב ליד המשפחה של גלאבין והוא שילב ידיים , כמוהו עוד הרבה . ה"סטאנדינג גוביישן" הגיע בכלל לקרי ווד שחזר מפציעה . אפילו בסוף השידור כשגלאבין התחבק עם השחקנים ועם בני משפחתו היה אפשר לשמוע ברקע שריקות בוז קלות . השריקות בוז לא הגיעו במהלך המשחק , כי גלאבין ראוי להערכה על קריירה טובה , אבל ברגע שהוא התחיל לחגוג בבית שלנו האוהדים התחילו לשרוק בוז . בכל אופן , אוהדי קאבס רבים מכבדים אותו ואת התרומה שלו לבייסבול . הרבה אוהדים אמרו שאם כבר הינו צריכים להפסיד , אז אין להם בעיה להפסיד לגלאבין . הוא ספורטאי גדול שהשיג את השיא ביושר ובעבודה קשה . מגיע לו להצטרף לרשימה של הגדולים באמת - 300 ניצחונות זה לא משהו שיושג בקרוב . אולי בעוד כמה שנים , אם בכלל , נראה את רנדי ג'ונסון ומוסינה מגיעים לשם , אבל יקח להם הרבה זמן , במיוחד עכשיו כשהם לקראת סוף הקריירה ולא נותר להם הרבה זמן . ************************************************************* מהלכים שלא אהבתי : -------------------------------------------------------------------------- 1. ארמיס פותח את האינינג . הוא מסובב ב-2-0 לברייקינג בול שהיה ללא ספק בול בברכיים . לאחר מכן ,הוא מסובב ב- 3-1 ומוציא פופ אאוט . תן לפיצ'ר לעבוד קשה ! אחר כך זה התנקם בנו , פלויד משיג את הווק . כבר ב-AB של ארמיס היה אפשר לראות שגלאבין לא מוצא את הסטרייק זון . 2. סינגל לפאגן ב-CF . הוא תופס את הכדור , אבל משמיט אותו ובינתיים השחקן חוזר הביתה מבסיס שני . לפי ההילוך החוזר , ללא ספק , אם פאגן לא היה משמיט את הכדור הינו רואים פה אאוט בהום פלייט . 3. עוד בתחילת המשחק - פאגן תופס כדור ומוסר אותו ל-IF . רק מה , הוא לא שם לב שהאינינג נגמר . היו 2 אאוטס עד לתפיסה שלו . זאת הפעם השניה שאני רואה את פאגן עושה את זה . בפעם הראשונה (במשחק אחר) הוא תפס כדור וחשב שהאינינג נגמר , אבל בעצם היו רק 2 אאוטס אחרי התפיסה שלו . זה מראה על חוסר ריכוז וזה לא טוב . מסקנות מהמשחק : --------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. פאגן לא יכול לפתות בהרכב . הוא הכי טוב כשהוא עולה באינינג 7-8 ב-RF במקום פלויד . ההגנה שלו תמיד היתה בעיה , אבל לא ידענו עד כמה . הוא תיפקד גרוע ביותר ב-CF . בהתקפה הוא עשה את שלו , פחות או יותר , אבל זה לא מספיק . 2. מורטון הוכיח במהלך אחד (סאק פליי של דלגאדו והמסירה המהירה ל-1B כדי להשאיר את קסטיו בבסיס ראשון) למה מגיע לו להיות בהרכב , במידה ופלויד או כל OF אחר צריך ללכת ל-DL . אני בהחלט רואה אותו בהרכב על חשבונם של פאגן , סוריאנו (אם ילך ל-DL) ולעיתים ג'ונס . הוא שחקן הרכב לגיטימי והייתי רוצה לראות אותו מקבל הזדמנות . הוא שיפר (לפי המשחקים שראיתי מאז שחזר) את ההגנה . הוא מראה זרוע חזקה יותר , הבנת משחק טובה יותר וגם מיקום טוב . תוסיפו לזה את המחבט שלו שהוא בכלל לא רע במקרים מסוימים ואני רואה פה שחקן ראוי . 3. מארקי החוליה החלשה ברוטציה . אנחנו בבעיה . אין לנו , נכון לעכשיו , RHP שיכול לעשות את העבודה לצד זמבראנו . גם אם הינו רוצים להחליף את מארקי אין לנו מי להביא . 4. הבעיה הכי קשה כרגע - אין לנו LHP ספיישאליסט , כלומר פיצ'ר שמאלי שמתמחה נגד חובטים שמאליים . אומן אמור להיות הספיישאליסט שלנו , אבל הוא דפוק . עולה לאינינג , נותן לידאוף סינגל אחרי שהוא כבר הגיש 2 סטרייקס . אחר כך ממלא בסיסים ונו אאוט , משיג את הסטרייק אאוט ואז מוחלף ע"י ווארטז . רק אינינג קודם לכן השגנו 2 ראנס והורדנו את הפיגור ל-2 ראנס בלבד וב - 0.1 של משחק , אומן מחזיר את 2 הראנס . פשוט ביזיון ! ווארטז אמנם היה זה שהביא את הראן השני שנרשם לחובתו של אומן , אבל אי אפשר להאשים אותו . הוא סגר את האינינג ויצא מזה עם 2 ראנס . זה בקלות יכל להיגמר יותר גרוע . בכל מקרה , 4 ראנס הבדל וזה כבר היה ברור שהמשחק גמור . אומן הרס לנו סיכויים לחזור למשחק . אומן + מארקי : =============== 5.2 IP 12 H 7 R 4 BB 2 K הפיתרון שלי לבעיה (4) : ------------------------ 1. להחזיר את ניל קוטס . התחיל את העונה גרוע , אבל אולי המשחקים ב-AAA עזרו לו להשתפר . תוסיפו לזה את העובדה שהוא שחקן עם ניסיון במיג'ורס וזכה עם הוויט סוקס בוורלד סירייס . או 2. להביא את קליי ראפדה . יש לו כבר הופעת בכורה במיג'ורס . אני מעדיף לשים את הקלפים על צעיר מהפארם-סיסטאם שמראה הרבה יכולת ב-AAA מאשר להמשיך ולראות את אומן . עדיף להשקיע בשחקן צעיר עם עתיד מאשר שחקן מבוגר שבאופן שיטתי מפסיד משחקים (= כולם זוכרים את המשחק המפורסם שבו הוא החזיר את הראן המנצח בבוטום 9 עם ווק לחובט . איך קוראים לזה ? ווק אוף ווק .. ווק אוף BB ?) . בסה"כ אין לי טענות לקבוצה . הינו בריצה טובה , חזרנו מפיגור 8.5 משחקים ואנחנו בתמונת הפלייאוף . רק משחק אחד ממילווקי , לא קרה כלום . אנחנו משחקים בייסבול הרבה יותר טוב ממילווקי וכל עוד נמשיך כך אנחנו נעבור אותם ואף נפתח פער . יוצאים ליוסטון ושם אפשר לעשותו סוויפ . הם קבוצה של הרבה ראנס בבית , אבל הפיצ'ינג שלנו טוב בדרך כלל , ולכן אני מעריך שהפיצ'רים שלנו יעצרו אותם על סקורינג נמוך . אדבר על המשחקים הקרבים מאוחר יותר הערב . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !