אתה מצפה ממני להעביר לך
כמה קורסים דיי כבדים בשרשור בפורום ? אין הוכחה לכך שלא קיימת מכונה כזו. בקישור מבהירים את זה דיי טוב, גם יש שם הפניות לעבודות המשך ומחקרים שקשורים לנושא. בנוסף ישנם מחקרים שמפקפקים בדטרמיניסטיות של אימון מערכות ניורונים (כח חישוב עוצמתי ולא מוסבר או מובן ע"י בני אדם, עדיין לפחות) כמו כן ניתן בתיאוריה ובפועל לשלוח עצמים ואו נתונים לעתיד ולהיפך, כלומר ניתן להאיץ תהליך בזמן יחסי לצופה. כיוון יחידות פיסיות שונות יכול ליצג מספרים אי רציונליים ופעולות פיסיות אחרות יכולות לממש מרחב אלגברי בעזרת עצמים אלו. זה מה שעולה לי על הבוקר לפני הקפה. תאמין או לא, ישנם לפחות 10 קורסים אקדמאים עשירים במידע על כיוונים וניסיונות להגיע למכונת חישוב בעלת עוצמה גבוהה מזו של מ"ט. אני לא רואה שום סיבה להיכשל במשימה כל כך הגיונית. שוב צריך לזכור שבכל מדע עומדים אקסיומות, ויחידות כמותיות בסיסיות, אבל רק במדעי המחשב (שוב למיטב ידיעתי) ישנו "חסם עליון" לעוצמת המרחב בו מתעסקים מתוך אמונה שאין מרחב בעל עוצמה גבוהה יותר, אני מצטער אבל האמונה הזו מגוחכת ומתאימה לארגונים דתיים שמוכרים זבל לעדר כבשים טיפש. חשוב לזכור מאיפה טיורינג הגיע ואיך הוא מת. זה שהוא אמר משהו לסתום לבעלי הכח את הפה, לא אומר שהוא האמין בזה, שכן קצת מוזר שכל חייו הוא התעסק בפיתוחים מעשיים לכל דבר, ואחד מהמאמרים שלו באמצע חייו היה על נושא שלא קשור לכלום.