משבר אמון

nowonder

New member
אני רק שאלה

את באמת גבר כזה? שאם לצטט אותך לוקח "בחורות פשוטות שאפילו מסעדה זה מיוחד בשבילהן" מזיין אותן, וזורק ברגע שהן נקשרות? לי הוא נשמע כמו נצלן, ופחדן חסר ביטחון וחסר רגש. לא החומר ממנו עשויים בני אדם מושכים (לפחות בעיני).

שילה1

New member
ואני למדתי ש:א.הוא פוחד להתקשר רגשית

ב.קונה את גופן בכסף. מוסיפה על הדברים הנכונים שכתבת.

nowonder

New member
במחשבה שניה

בהחלט ייתכן שאתם מתאימים. (לאור האמצעים שנקטת כדי "לנטרל את אפקט ההשפלה").

talish9871

New member
בטוח שבמשהו אנחנו מתאימים...

עובדה שלא מסוגלים להיפרד. אני לפחות לא ניצלתי את הבחור שאיתו נקמתי אלא סיפרתי לו מהתחלה את כל הסיפור במלואו ונתתי לו להחליט אם מתאים לו...

Betterfly

New member
אווו גאש

זה מחזיר אותי למחוזות האפלים של סוף העשור השני... קשה לי להבין למה את מתעסקת בקקי הזה. זה שאתם לא מסוגלים להיפרד זה בגלל.. ש.... אולי... יש לך חרדת נטישה???? ייתכן?

talish9871

New member
כי השקעתי את כל האנרגיה לי ב-7 שנים האחרונות

בקשר הזה ולכן הפגיעה קשה כל כך

talish9871

New member
בכך שסיפר לי את זה,רצה להראות שלא נקשר רגשית

הצטרפתי לאחת הנסיעות שלו לפיליפינים. משכורת חודשית ממוצעת עומדת שם על כמה עשרות שקלים שלנו. הנערות המקומיות שם רק רואות גבר מערבי ונהיים להן דולרים בעיניים. זו בשבילן הדרך היחידה לזכות בארוחה חמה, בבילוי עם משקה בפאב או בכניסה לדיסקוטק. ראיתי איך זה עובד, הן ממש עושות עיניים באופן בוטה לתיירים, מקבלות מהם כל הערב "טובות הנאה" ואז ברור להן מאליו שהן ממשיכות איתם לכל הלילה למלון. ככה זה הולך שם והוא לא עמד בפיתוי. כשהוא שוהה באותו מקום כמה ימים, הוא ממשיך עם אותה שרלילה ובאיזה שהוא שלב הן מתאהבות. כדי למנוע מהן לב שבור ומעצמו ניג'וסים, הוא נעלם להן בשלב הזה. בוודאי שזה מגעיל, אבל לאיש יש שני צדדים. אחד רחמן והומני מאין כמוהו, שלא מסוגל לפגוע בזבוב והשני - ניצול מחפיר של נערות עניות למטרותיו המטונפות. אכן, זה האיש ופועלו ועם זה אני מסתובבת...

רפסודיה

New member
טלי -הוא לא רחמן והומני כלפייך

מהתיאורים שלך אני רואה רק את הצד של הנצלן. את זו שהוא מנצל ניצול מחפיר. טלי - את מוכרחה לקחת את עצמך לטיפול. שיהיה שם מישהו עבורך שיוכל לעזור לך. כאן בפורום אפשר לגלות אמפתיה (אינטרנטית
) ולנסות קצת לנער אותך, לא מעבר לזה. את ממש צריכה עזרה גדולה.

talish9871

New member
זו כבר תקופה שאנחנו רק מתאכזרים זה לזו

וזו לזה... כולכם פה מקסימים וצודקים לגמרי. זו מערכת מעוותת וחולנית שהכי נכון לשים לה סוף. אני עוד חיה באיזו אשליה שהגבר הרגיש והמתוק שאני מכירה יחזור מתי שהוא...

רפסודיה

New member
זה הגבר שהוא היה בתקופת החיזור

כשהגן עדן הזה נגמר הגעתם לשלב בו מדובר בלעשות את הקשר על באמת. כנראה שבלהיות בקשר באמת הוא לא כך כך טוב, בלשון המעטה. וזה שהוא עושה רציונליזציות מטופשות, כמו שבפיליפנים זה ככה, ושהוא גבר ולכן זה ככה.. כדי לתת הצדקות להתבהמות שלו - זה לא מחייב אותך לקבל את זה קצת או בכלל לתוך הקשר שלכם. מקווה שיהיה לך את הכוח להפרד ממנו.

talish9871

New member
אני עובדת על זה...

בן זוגי עצמו תמיד אומר שכל הגברים הם בהמות עלובות ומזילות-ריר וכולל גם את עצמו בתוך הקטגוריה הזו. זו גם הסיבה שהוא כל כך כועס על מה שאני עשיתי, כי נשים "אמורות להתנהג אחרת"... כמו שכבר כתבתי כאן הבוקר - גבר שישכב עם אלף נשים מהצד - ייצא "גבר" ואישה שתשכב אפילו עם אחד - היא "זונה"...

chenby

New member
אמונות

זה שהוא אמר לך שכל הגברים הם בהמות עלובות ומזילות ריר - הוא התכוון רק לעצמו. אני מכירה המון גברים שמעניין אותם בחיים הרבה דברים חוץ מלמצוא את הריגושים בבחורה כזו או אחרת כל ערב.. קודם כל, אחרי שקראתי את כל התגובות אין ספק שזוהי מערכת יחסים חולנית וצריכה להגמר - בעיקר בשביל שלילדים שלך תהיה אמא בריאה נפשית.. את יכולה להמשיך להתמך בחרדת נטישה שלך, ואת יכולה לבדוק איפה יש פה נטישה? הילדים שלך איתך, אף אחד לא עוזב אותך - את בוחרת לעצמך עולם טוב יותר. אז על איזו נטישה את מדברת? הכל עניין של הסתכלות רק שאת כבר מזמן בתוך מערבולת. נקמות, איומים.. כמה דרמה על אירוע שמאותת לך -הקשר הזה לא בשבילך. במקום להתעסק בדרמה, תכתבי לך קומדיית מצבים שמתחילה בפרידה מקשר לא בריא.. ואם יש צורך בבמאי (עזרה חיצונית) אז תשכרי אחד.. אבל קודם כל לשנות פאזה.

Betterfly

New member
אני יכולה להוסיף

שגברים שלא רואים את עצמם בהמות מזילות ריר שרודפות אחרי זיונים אלו גברים שאשכרה יש להם צד אינטלקטואלי או "חושב" ברמה של מעבר לחישוב העודף במכולת. אני יכולה לדמיין שאלו שכן רואים את עצמם ככאלו הם כנראה רדודים, שטחיים ולא מפותחים. אותי אישית זה לא מושך, טיפוס הניאנדרטל.

talish9871

New member
ה"ניאנדרטל" שעליו מדובר הוא פרופסור מכובד

ומרצה בכיר באוניברסיטה מאוד נחשבת בישראל, איש עדין ואנושי במיוחד בחיי היום-יום ואדם סופר-אינטלקטואלי ובכל זאת - מתנהג כמו בהמה גסה בנושא הזה. אם היה ניאנדרטל, לא הייתי איתו מלכתחילה...

שילה1

New member
נו? אז יש לנו פרופסור עם חסכים רגשיים

כאלו ואחרים,הבאים לידי ביטוי בהתמכרות לריגושים,מאחר והס מלקרוא לילד בשמו. ויש לנו את בת זוגו,שיודע ממקור ראשון,ועל כן עשתה בדיוק מעשים דומים. ויש שלנו מערכת נטולת מערכת,ששני הצדדים נאחזים בה כבקרש הצלה. אלא מאי?שניהם עיוורים,ולכן אינם רואים,מרגישים ומבינים כי רק קורת גג משותפת -משותפת להם. ואף על פי כן-ברוח המזוכיזם,ממשיכים לחיות יחד. הכיצד?

talish9871

New member
תיקון קטן-אנחנו לא חיים יחד, מתוך בחירה

שנינו נכווינו מאוד בפרק א' ומכירים בכך שלאופי של שנינו מתאים יותר לחיות כל אחד בביתו ולהיפגש רק מתי ששנינו רוצים. כך נמנעת ההתדרדרות למצב ה"חלוק והרולים" שתמיד מגיעה מתי שהוא במגורים משותפים והרומנטיקה מאריכה ימים (כך לפחות חשבתי עד לפני שנה :) אין לנו ילדים ומשותפים או רכוש משותף והקשר מבוסס אך ורק על הרצון להיות יחד.

Betterfly

New member
וגם על הרצון להיות לבד.

ככל שאת ממשיכה מתגלים כל הבקיעים.

למעלה