משבר אמון

talish9871

New member
קשה לי להסביר אבל...

יש בינינו אהבה חזקה מאוד ולא רק אני חושבת כך אלא גם הוא. פשוט לא מסוגל להשתלט על עצמו בנושא ה"פזילות" ולצערו, אני גיליתי את כל האמת שהוא הסתיר שנים ומאז אנחנו בבעיה קשה.

אני מצטערת להגיד לך

משהו פה מריח לי גרוע, ולא סתם, אלא ממש מסריח כנבלה. את לא יכולה להיות כלכך רעה לעצמך, הידיעה שלך על היותו בוגד זו הידיעה האמיתית שהיית צריכה לדעת, השיגעון שהידיעה הזו הביאה לך הוא שלך. הבן אדם שאת מתארת נשמע לי קצת תמוה, ולא בגלל בגידותיו. הבגידות שלו הן מסוג מסויים, דפוס החוזר על עצמו שהוא לא מסוגל להרפות. אולי הרבה לפני שהגעת לחייו, ואולי הרבה אחרייך. זה לא בגללך, זו לא אשמתך. זה היתפסות שלו במשהו, שם הוא מוצא "טעם" לעצמו, שם הוא מרגיש "משהו". זה נותן לו כוח חיים, שאולי חסר לו. כי כל אדם מחפש כוח חיים שמניע אותו, אם הוא מוצא זה יכול להיות הרסני או בונה, ממלא או מרוקן. במקרה שלו, זה היה הרסני כי אהובתו נשברה, חייו התרסקו, הכל נהיה שחור במקום לבן. ... ואז את החלטת לעשות מעשה- נכון לטעמך. לטעמי, מעשה אימפולסיבי של ייאוש, של היקרעות נפש, של התנתקות טוטאלית מעצמך. כי כבר אמרת, זו לא את, זה לא מה שמניע אותך. את כן שואבת את כוח החיים שלך מהאהבה, את כן היית כל כולך בתוך האהבה, והיא הייתה נקייה וטהורה, בליבך. והוא אוהב אותך. אם היית מרשה לעצמך, להישאר קצת יותר בתוך האהבה, ולא לבגוד בעצמך. לא לבגוד בו!! בעצמך, באהבה שלך שחיה בתוכך. תאמיני לי אם היית מחכה, ומרגישה שכל הוויתך את כל הכאבים שזורמים בך מעצם הידיעה, אולי הוא היה רואה את הניגודים, אולי הוא היה מבין ששווה לו להתאמץ כדי לזכות באותה אהבה טהורה שקיימת בלב שלך. אבל באיזשהו מקום מבחינתו לא "התעלית" עליו. אולי אפילו החלשת את עצמך יותר... ההשפלה היא לא על מה שהוא עשה לך, כי זו השפלה של האגו, והאגו הוא לא מי שאת. ההשפלה האמיתית היא שלא הצלחת את לשמר על האהבה שחיה בתוכך והפנית אותה למקום הרסני, אובססיבי, וחולה. אולי המעשה הנכון ביותר היה להיפגע בכל העוצמה והאמת, ולהבהיר לו שיתפוס מרחק, כי ליבך התנפץ. אם היית נותנת לו לראות את הכנות האמיתית של האהבה, מבלי לרצות ממנו כלום, מבלי לבקש שישתנה למענך. כי הוא צריך להשתנות למענו, לא למענך. אם הוא רוצה, באמת רוצה להיות "נקי" כמו שאת טוענת שהיית, זה היה בא ממנו לבד, בטבעיות, או שלא. ואם לא, אז האהבה לא ניצחה, וגם זה קורה. אז נקמת בו, החזרת לו, לא התעלית עליו, את רק הראת לו את הצד השני של המטבע, "תראה איך אני מרגישה", זה יכול היה להיות נכון ם היה מדובר במשחק קנאה קטנטן, בין בעל פלרטטן לאשה קנאית, סתם דוגמא. אבל במקרה שלך זה השורשים העמוקים ביותר של המערכת יחסים. כי לא מספיק שלא גרמת לו להתחרט באמת, עכשיו גם גרמת לו לפתח כלפייך שנאה, או תחושה מודחקת שאת "מלוכלכת, זונה". וכו'. וכמובן.. פגעת באגו שלו, בכבוד העצמי שלו. נכון, הוא פגע בשל, והחזרת לו, כן כמו בגן ילדים. אבל איפה הצמיחה? איפה ההתעלות? מה רצית להשיג? רק לפגוע בו על שפגע בך, או לאהוב אותו ללא תנאי? ועל השאלה הזאת תעני לעצמך.

talish9871

New member
הוא בגד כל החיים

באקסית שלו כשהיתה אשתו, בבנות זוגו שהיו לפניי. זה אדם שצריך כל הזמן ריגושים ולא יכול להישאר בשגרה. להגנתו טוען שלא רואה במעשים האלה שום בגידה אלא לא יותר מ"מכון כושר". הוא חושב למשל שלפנטז על מישהו אחר כשעושים אהבה עם בן הזוג נחשב לבגידה הרבה יותר חמורה מכל מה שהוא עשה... ואני - הגבתי מהבטן. הפגיעה שלי היתה כל כך אנושה שלא הייתי מסוגלת "להתעלות" ולחשוב על תגובה אצילית... רציתי רק דבר אחד וזה להכאיב לו כמו שהכאיב לי. והצלחתי "בגדול" אבל עכשיו שנינו מוכים וחבולים. כמו שאומרים - במלחמה אין מנצחים. שנינו יצאנו נפסדים ובגדול. ולמרות הכל, אני לא מצטערת ויכולה להגיד לך בפירוש שגם היום הייתי מענישה אותו בדיוק באותה צורה כי מסתבר שרק את השפה הזו הוא מבין. עובדה שלא עזרו שיחות, דמעות, הפצרות ואיומים והוא המשיך והמשיך. רק לאחר שטעם בעצמו את כאב הבגידה, זז אצלו משהו והוא מתאפק כבר כמה חודשים. עכשיו נשארנו עם הבעיה האמיתית - שנינו לא מצליחים לשכוח ולסלוח זה לזו...

LOL לפנטז על מישהו אחר בזמן סקס

זה יור חמור מבגידה פיזית? אוי אוי....מצאת לך בחור שמאמין שאת מפגרת

talish9871

New member
לא נכון, אם תעלה את השאלה כאן בפורום

תיווכח לראות ששיש הגדרות שונות ומשונות למושג "בגידה", כל אחד ודעתו האישית.

אה...חומד

העובדה שהוא מזיין מהצד כל מה שזז לעיתים פעמיים בלילה (או יא) ומספר לך שיותר גרוע לפנטז על מישהו אחר בזמן סקס מאשר לעשות סקס עם משיהו אחר....... מראה שהוא מאוד מזלזל באינטלגנציה שלך בלשון המעטה. ויש לי הרגשה קלה לאחר כמה הודעות שלך שיש לו בסיס רחב לזילזול הזה

talish9871

New member
זה לא זילזול בכלום, זו דעתו

ואני מכירה עוד אנשים שחושבים כך וגם להיפך בדיוק...

Betterfly

New member
אז ידעת טוב מאוד לאן את נכנסת.

זה חלק מהדינמיקה החולנית שבין האובססיבית התלותית למתעלל. חיפשת מישהו שיכאיב והוא חיפש מישהי להכאיב לה וזה הצליח ובגדול. היכן בדיוק אמור להיכנס הקטע בו את מתלוננת? את לא מוכנה אפילו לטפל בעצמך.

לא רוצה לאכזב אותך אבל...

אני מכירה לא מעט גברים שיכולים לקבל מצי... ובאותו הזמן לענות לטלפון... ואפילו מוצאים את זה מגרה...

talish9871

New member
תאמיני לי,אף בחורה לא היתה נשארת עד שהוא יסיי

אלה שיחות טלפון ארוכות ומתישות, עד השעות הקטנות של הלילה, אנו הופכים והופכים במצב עד שכל הברים נסגרים והוא נרדם עם הטלפון ביד. לפעמים אני ממש מרחמת עליו, מה שהוא צריך לעבור איתי עכשיו. אני יודעת שזו לא הדרך, אבל כשהוא בחו"ל בכלל אין לי חיים...

רפסודיה

New member
זה שהוא נשאר בשיחות האלה

עוד לא הופך אותו לפרטנר תומך וטוב. אולי הוא נשאר שם כי יותר קל לו להיות בפוזה של הבחור הטוב מאשר לקחת אחריות על החלק שלו במערכת היחסים שלכם ועל איך שהגיעה למצב הזה?

שילה1

New member
במקומך-בכל לא הייתי חושבת,לא מקטרת,לא מרחמת

על עצמי,אלא-מחליטה,ועושה,מהר. ככל שעובר הזמן,את סובלת,ילדייך סובלים,ואני מניחה שגם בן הזוג. מה להחליט?מצד אחד-אתם ראויים אחד לשני.אחד נהנה מריגושים ואולי מכור להם,השניה מענישה ופוגעת באותה דרך. ומצד שני-על איזו זוגיות ואהבה את מדברת?היא,הזוגיות,נשארה שם,עם הקונדומים,ביום והשעה שפרקת את המזוודה,והוא-לא טרח כלל להסתירם. על כן-רוצי משם,ויפה שעה אחת קודם! ואחרי שתלכי-חשבי,שקלי ותתחילי לחיות כפי שהית רוצה,וכפי שאת ראויה.

talish9871

New member
הוא דווקא הסתיר את הקונדומים טוב מאוד

לא ניחש שאני אחליט לפרוק לו את המזוודה והאמת - ידעתי מה אני מחפשת ושאני לוקחת סיכון שאמצא ורק קיוויתי שאתבדה...

רפסודיה

New member
מעניין אם יש לזה משמעות

ההתעסקות בפרטים האלה נראית לי לא תורמת, אבל אני מבינה אותך. החרדה וחוסר הבטחון שלך במהי המציאות באמת כל כך גדולים שאת מחפשת סימנים שיחשפו את המציאות כפי שהיא. אם אנו כבר מתעכבים על זה- יכול היה, שלא במודע, להיות מצב שהוא מעוניין דווקא שתגלי- ולהשאיר לכן עקבות שיובילו אותך למצוא מה שמצאת. אם זה מה שהיה קורה אפשר היה אפילו לראות בזה סימן חיובי- שאולי הוא רוצה באיזה שהוא מקום לגרום לשינוי. שהוא לא רוצה להמשיך להשתולל בחוץ ובו בזמן גם להמשיך בזוגיות אלא להגיע להכרעה. האם יש ומהי המשמעות לכך שהתאמץ להסתיר אותם טוב? האם זה מרמז על כך שנוח לו במצב של גם וגם ואין לו כוונות לשנות ?

talish9871

New member
לא היה כאן שום דבר מכוון

ברוב טיפשותו, היינו יחד בחו"ל אך חזרנו בנפרד כי לא היה מקום על הטיסה שלו והוא שלח איתי את אחת המזוודות שלו, בגלל משקל עודף. הגעתי הביתה ראשונה ופרקתי אותה וכך זה התגלה לי. אם לא המקריות הזו (אומרים ששום דבר לא קורה במקרה, אבל זה באמת לא קרה מעולם לפני כן) לא הייתי מוצאת את זה כי אני אף פעם לא עוזרת לו עם החפצים שלו. הוא רצה להרוג את עצמו על כמה שהיה אידיוט... באמת לא התכוון לגרום לי לראות את זה בתת-מודע ושום דבר מהסוג הזה ועד היום הוא מצטער על הרגע...

רפסודיה

New member
הוא אידיוט- באיזה מיקום בתוך הנושא?

הוא רצה להרוג את עצמו, שהוא כזה אידיוט בעקבות כך שגילית (מה שלא היה מתוכנן לטעמו לקרות?) את הקונדומים? האם זה אומר שהבחור ממש לא התכוון שתגלי? לדעתי הבחור לא התכוון שתגלי לא מתוך דאגה לגודל הפגיעה שתפגעי כשתגלי, אלא כי הוא דואג לעצמו. ואם לא היית מגלה, הוא היה בסבבה ממשיך בשלו שם רחוק, וגם ממשיך בשלו איתך. התשובה שלך מחזקת אצלי את החשש לך, שאת סוגרת את העיניים. אם זו הבחירה שלך זה בסדר, זכותך. הוא ממשיך לסובב אותך ואת עוד מוצאת בזה סימן לכמה הוא מתחשב בך? ועוד משהו- האם באמת נראה לך שדפוס התנהגות שלו, שהוא מתמיד בו כבר שש שנים יחלוף ויתפוגג ככה פתאום מעצמו, מבלי שהאיש הלך לטיפול, וישב שם כמה שנים טובות כדי לעבוד עם עצמו ולהשתנות? .

רפסודיה

New member
לא רלבנטי

אני מקווה בשבילך שאת אישית לא רוצה שבן זוג שלך במשך שבע שנים יהיה אחד מהגברים האלה. למה טובה התגובה הזו חוץ מהנאה אפשרית שלך מטיזינג?

למעלה