משבר אמון

talish9871

New member
מכירה אישית חבר טוב

שסבל מחרדות ודיכאונות והתחיל עם כדורים ומאז מסתובב עם מצב רוח יותר טוב אבל מבט זגוגי... סיפר לי גם שהחשק המיני נעלם לו ועכשיו נוצרה לו בעיה חדשה - כי אינו מתפקד עם בחורות והיו לו כבר כמה פדיחות, עד שאיבד את הביטחון ונוצר לו תסביך בתחום שכלל לא סבל ממנו קודם... כבר זמן מה שהוא רוצה להפסיק אך פוחד, כי כבר פיתח בתרופות תלות רגשית. וראי את מקרה דודו טופז, שבעצמו העלה את האפשרות שמעשי האלימות שלו קשורים בכדורים פסיכיאטריים שלקח. אני חושבת שעדיין רב הנסתר על הנגלה בכל הנושא הזה וכמקרה קשה של קונטרול-פריק, לא מוכנה לעשות על עצמי ניסויים...

Betterfly

New member
הכדורים הללו

הם לא איזה תמצית שנרקחה על ידי שאמאן ממרכיבים לא ידועים וגורמת להזיות ואובדן יכולות קוגנטיביות. סה"כ אלו כדורים שמשפרים ספיגה ומיחזור של חומרים שמעבירים מסרים עצביים במח, שהוכח שנמצאים בחסר בהקשר לתסמונות נפשיות. נכון שישנן גם תופעות לוואי, אבל מניסיון אין לרובם הגדול שום השפעה נוספת נפשית פרט לאיזון. כל הדרמתיות והחוסר איזון הנפשי מתמתנים וכל מיני דחפים פנימיים לנהוג בצורה קיצונית בכל מיני סיטואציות נעלמים. זה הכל. אני אפילו חושבת שהפחד מכדורים אצלך נובע בדיוק ממקום התסמונת עצמה, מעין תגובה בלתי מאוזנת.

shy777

New member
הבעיה שלך הרבה יותר חמורה

ממה שאת חושבת. את כל כך מקובעת בקו מחשבתך ומשוכנעת בצידקתך שלא ברור כלל מדוע את פונה לכאן. ואם את כל כך צודקת ובטוחה בדרכך איך זה שאת במצוקה כל כך גדולה. אבל לנסות טיפול - כבר הייתי. לקחת תרופה - לא משתמשת. לסיים את הקשר - לא רוצה. גיברת. בכל מקרה תעשי מה שאת רוצה בלי לשמוע ולהקשיב לאנשים אחרים, ותנסי בכוח למצוא הצדקה למעשייך. בהצלחה. בדרכך, בסבל שלך, בביצה שבה את חיה. לא תעזרי לעצמך, לא ישתנה.

שילה1

New member
לפעמים אני ממש לא מבינה (א)נשים..איך אפשר

להיות במקום ועם אדם שכל כך רע לי שם ואיתו? עדיף להיות לבד,משמעףבלי בן זוג,ולמלא את חי בתוכן,בדברים הגורמים לי הנאה. מה רק על זוגיות ,ועוד חולנית,קיים העולם? קומי,קחי אחריות על חייך!עשי מעשה,ותפסיקי לתרץ כל צעד בפחדים ונסיונות מהעבר. בחרי לך מטפל/ת,החליטי,ועשי.זמן הוא מצרך יקר,והחים קצרים.למה להתייסר בהם אם אפשר להנות? רמז:הסיפור שלך ממש קליל וזניח לעומת סיפור חי.בחרתי,לקחתי אחריות,שיניתי,ומשם רק צמחתי,וממשיכה בכך. כן-זה לא היה קל,אבל מחויב המציאות. אם יכולתי,גם את יכולה.

talish9871

New member
זה לא כל כך מוחלט...

אני בשום אופן לא יכולה להגיד ש"כל כך רע לי" עם בן זוגי ובתוך הקשר הזה. להיפך, כל הזמן אני מדגישה פה שיש כל כך הרבה רגעים נפלאים שבגללם קשה לי כל כך לוותר על זה...

talish9871

New member
העליתי לפורום את הפנייה

כי עניין אותי לשמוע מה אנשים זרים לחלוטין חושבים על הסיפור הזה, בלי קשר אם אאמץ מכאן איזו שהיא המלצה או לא. כל חיי אני מבקשת לשמוע עצות ובסוף עושה מה שאני חושבת לנכון, אבל אף פעם לא מזיק לעשות "סיעור מוחות", אפשר רק להחכים מזה.

רפסודיה

New member
אפשר לשאול אותך שאלה?

איך את מרגישה עכשיו, אחרי שתי יממות וכל כך הרבה דיעות של אנשים זרים לחלוטין?

talish9871

New member
הדעות פה מוסיפות לי הרבה זוויות ראייה

כי אדם אחד לעולם לא יכול לחשוב על כל האספקטים של בעיה. אני בהחלט מקבלת המון חומר למחשבה...

talish9871

New member
לא :))) תחומי העיסוק שלנו שונים לחלוטין.

מעולם לא עבדנו יחד ולא הייתי סטודנטית במוסד בו הוא מרצה...

מציעה לך מאד מאד לקרוא

את הספר של עדה למפרט 'נפש ערומה'. היא חוקרת מובילה בתחום הפסיכולוגיה האבולוציונית ומציגה סיפור חיים אישי שאיננו שונה בהרבה משלך. אולי היא תרגיע אותך בהקשר לחלק מהחרדות שיש לך מתרופות. שווה קריאה בכל מקרה.

talish9871

New member
חבר'ה, הסיפור הגיע לרדיו !?!?

חברה טובה התקשרה אלי עכשיו לספר שמישהי מהפורום התקשרה לתוכניתה של איריס קול וסיפרה את הסיפור בשידור חי... תגידי, אין לך מה לעשות ??? :))) הסיפור שלי כל כך עשה לך את זה ??? :))) בסוף עוד תקום בעקבותיי תנועת "נשים נקמניות" שתאמץ את השיטה ותלמד את הגברים הבוגדניים לקח !!! האם המהפכה בדרך ???

chenby

New member
מסתבר

עכשיו גיליתי בעצמי. אבל לא נראה לי שיש לאף אחד ללמוד לקח חוץ מהאדם שעושה את הטעויות בעצמו.. כל אדם אחריו למצבו יקירתי.

chenby

New member
אגב

פה למעלה יש פרסום מ103fm שבו יש את השידור, שם יש לך עצה אישית מאיריס קול.. בנוסף לכל מה שכתבו לך בפורום. :) יפה.

talish9871

New member
שמעתי את ההקלטה... איריס מקסימה

וחוזרת בי מהציניות. זו לא היתה סתם מישהי מהפורום שחיפשה רכילות, אלא נעמה פלד, סמנכ"לית התוכן של קהילות תפוז שמצאה לנכון לתת את הסיפור שלי כדוגמא לסיפור מהחיים שמועלה לדיון. שתיהן, היא ואיריס, שאני מאוד מחזיקה ממנה כאישה בעלת חוכמת-חיים, התייחסו לנושא במלוא הרצינות והאמפתיה. תודה לכן !

למעלה