אני קוראת כבר יומיים
את הפארסה ההזויה שאת מגלגלת כאן ומה שהכי בולט זה המקום המגוחך, התקוע והאינפנטילי (מלשון תינוקי) שאת מספרת לעצמך את הסיפור של החיים שלך. יש לך תיזה מאד מגובשת על איך החיים וזוגיות צריכים להיות. שזה יפה, אולי לא ריאלי, אבל זה מה שיש לך. ולמה את חושבת שהתיזה שלך מחייבת את כולם? כי נראה שבן זוגך ממש לא מקבל אותה, ויש לו תיזה משלו על איך החיים שלו צריכים לעבור לו. את טוטאלית - הוא לא מתחשק לו להיות טוטאלי את חושבת שגברים שהם פרופסורים מכובדים אין להם חשקים ופנטזיות מיניות - הוא בטוח שיש ושגם ראוי להגשים אותן (גם לראשי ממשלה יש מאהבות ואפילו נשיאים דגולים דוחפים את הזין שלהם לפעמים לפה של מישהי שאיננה הזוגית שלהם, אז מה..) את חושבת שאם הוא מזיין בחורות מעבר לים זה נקרא שהוא לא אוהב אותך ושאת לא בראש שלו - הוא טוען שהוא לא מתקשר רגשית ומדובר בצורך מיני נטול רגשות ואין לזה קשר לאהבה שלו אלייך.. תראי, יש כל מיני דרכים להתייחס למה שהוא (חושב, מרגיש, עושה..). אחת (שהיא לא את) תגיד לו: אתה יודעה מה, בובי? סחתיין על מה שמתחשק לך, רק תעשה את זה רחוק, מעבר לים ותתרחץ טוב לפני שאתה בא אלי. אחרת תגיד לו: אתה יודע מה, בובי? סחתיין על מה שמתחשק לך, אבל לי זה לא ממש בחשק, אז קח את הסכין גילוח שהשארת לי במקלחת ועוף לי מהפרצוף. ואת, מה את? בוחרת בפתרונות והתבכיינות של גן ילדים. הוא עשה לי אז אני עשיתי לו ועכשיו אתם מתגוששים בארגז החול ומתמלאים בג'יפה שהשאירו החתולים שחרבנו שם בלילה. נו באמת, בכל זאת את אמא לביאה (למה, לא מספיק להיות אמא טובה דיה?) שמגדלת לבד ילדים, מפתחת קריירה ומחזיקה מעצמה אישה שלא צריכה שיפרנסו אותה ויביאו לה מתנות. החיים שלך התחרבשו בגללו? לא ולא! הם התחרבשו בגללך. זה ממש לא משנה מי הוא. הוא מי שהוא והוא ממש לא חייב לחיות על פי התכתיבים שלך. אבל גם את לא חייבת לחיות על פי התכתיבים שלו. מה שמשנה וחשוב ומשמעותי זה מי את. לעצמך. בעיניי עצמך. ואיכשהו נראה שמה שמניע אותך כרגע זה העלבון הצורב ולא משהו שעשוי לקדם אותך למקום טוב יותר. ויכול להיות שסוללת היועצים/פסיכולוגים/מאמנים שפגשת בימי חלדך לא הצליחה לעזור לך, פשוט משום שאת לא באמת באמת רוצה ומוכנה לעזור לעצמך? כי את צריכה עזרה דחופה, זה ברור, אבל לא בטוח שאת באמת מבינה מי אחראי כאן על מי ואיפה האחריות שלך על חייך. ואם לחזור על סוגיית הסטטיסטים - הוא סטטיסט בחייך. הוא בא לשם כדי ללמדך משהו על עצמך, לא על כמה הוא איש טוב או רע. אז אולי הגיע הזמן שתניחי להתמקדות בו ובאורח החיים שלו ותתחילי באמת לעסוק בעצמך ובאיך את רוצה שיעברו עלייך חייך שלך. תבדקי מה את רוצה, לא מה את רוצה שהוא... תבדקי איך את רוצה, לא איך את רוצה שהוא... ואם חרא לך במקום שאת נמצאת בו, אז פשוט לכי ממנו, למען השם (ובעיקר למענך). תפסיקי לבכות, נגבי את הדמעות, קומי ולכי. ובסוף של כל זה, אולי לך יש דוקטורט ולו יש פרופסורה, אבל עד שהמדען הראשי של הפורום לא יקרא את התיזה ההזויה שלך על החיים, ויתקן לך טעויות לא תוכלי להגיש לוועדה. ואני באמת לא מבינה איפה הוא כשבאמת סוף סוף צריך אותו. אולי הוא בכנס מדעני טילים...