משבר אמון

seeyou

New member
" אני צריכה להשלים עם זה ?"

ליפני כמה מאות שנים כתב הפילוסוף הצרפתי,מונטין,: -אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש תלוי בך איך את מפרשת את ה"דפקט" הזה .
במשך 7 שני לא מנע ממך להינות בקשר לא היה לך "חסר" מין-אפילו היה לך טוב כהגדרתך רק הידיעה על הגלישות שלו גרם לך "לסבול" בעולם "המודרני" הסקס מחוץ למסגרת הפך לסמל (גם עבור נשים) אם הגב(או אישה יספרו לך שהיו בחו"ל לבד - לשם עסקים או עבודה- ולא טעמו
מה"חופש" אז אל תאמיני להם גם אם יספרו שלא נהינו מזה

I C E M A N 7

New member
איזה שטויות ידידי ../images/Emo6.gif

אתה מאמין לאגדות.. רוב הגברים נגעלים מנערות ליווי ורק למעטים מאיתנו יש את הכישורים והזמן "לשכנע" בחורה זרה בכמה ימים שהם נמצאים בחו"ל.. (במיוחד בעידן הפלאפון...) שכחת את כל חנאנות ההייטק שטסים לחו"ל בענייני עבודה. פורנו בלפ-טופ... מקסימום מועדון חשפנות. בפקה פקה אחרי הנסיעה כולם אנטוניו בנדרס :)

seeyou

New member
אתה צודק-רוב הגברים שאתה מכיר "נגעלים" מנערות

ליווי יש בחו"ל הרבה בנות יפות "משוחררות" -אין צורך בזונות. ברור שלא מדובר על בנות כמו בתל-ברוך
בהרבה מדינות יש בנות "מכובדות" שמחפשות הרפתקה עם זר-"החלפת נוזלים" אני מניח שלבחור אין טעם משובח-היא ציינה: "מדובר בבחורות זולות ופשוטות שעבורן אפילו ארוחה במסעדה היא דבר בלתי מושג"... מאניין על איזה מדינה מדובר.
יש לי עצה עבוורך
אם אתה נגעל מנערות ליווי רק תחשוב שכול בחורה "משוחררת" עושה אותם דברים
גם בלי התואר-נערת ליווי. גם הכותבת במבצע הנקמה שלה הלכה עם אחרים
למרות זאת לא הפסיקה "לאהוב" אותו אז אחרי מקלחת טובה אפשר להיות שוב "קדושה מעונה" .

I C E M A N 7

New member
כמובן לא דיברתי על עצמי

אני לא עוצם עין לפני שאני מתקתק איזו נערת ליווי, מה נראה לך תגיד יוסי, אתה בעל ניסיון. מה עדיף, נערת ליווי או נערה נוקמת?

seeyou

New member
לדעתי,אין כמו נערת ליווי איכותית../images/Emo152.gif

הן נותנות את ההרגשה ש"מתמסרות" מכול הלב(מוכרות אהבה)
-זה כרטיס ביקור המקצועי שלה עם "נערה נוקמת" אתה תמיד במיגננה

talish9871

New member
מדובר במדינות כגון הפיליפינים וברזיל

שם הוא תפס את רוב הבחורות. מדובר בבנות זולות שמוכנות למכור את אמא שלהן כדי לראות מסעדה מבפנים...

seeyou

New member
מצד שני../images/Emo8.gif אין כמו בחורות פיליפיניות

הם נותנות (עדיין) כבוד לגבר וצייתניות לידיעתך בגרמניה הרבה גברים גרושים מעדיפים להביא באיבוא אישי כלה עם תעודות
(ללא זכויות לחלק מרכוש שיש לבעל) בברזיל עדיין לא ביקרתי ואין לי הרבה "מידע"

talish9871

New member
כשהייתי בפיליפינים

ראיתי נהג מונית שמציע את בתו בת ה-14 לגבר מערבי בתקווה שתצא מזה חתונה ולפחות בת משפחה אחת שלו תינצל מהעוני המחפיר...

seeyou

New member
את נאמת?../images/Emo13.gif-לא מאשים אותו

נשואים על רקע כלכלי נפוץ בכול העולם אפילו בארצינו. עדיף מאשר שתתגלגל לסמים או זנות

שילה1

New member
בת משפחה אחת שנשואה למערבי-מצילה את כל

המשפחה.מבחינת דיור,לימודים וכל השאר. מדוע.שולחת כל חודש 100 או 200 דולר,סכום מגוחך,אך משמעותי מאוד שם. שאלי כל עובדת פיליפינית בארץ,ותקבלי הסבר.

talish9871

New member
הכל אמת, אבל גבר נורמלי לא מתפתה לאחת כזאת

כמעט כולנו נסענו למזרח וראינו את התופעה הזו, אבל גברים נורמליים לא מתפתים לגועל נפש הזה ומתרחקים מהבחורות האלה כמו מאש.

nowonder

New member
לא מדובר בבנות זולות

מדובר בנשים עניות מאוד מאוד מאוד. שאין להן מה למכור (השכלה, הכשרה, או כל דבר אחר שיחלץ אותן מאיפה שהן נמצאות) חוץ מאשר את גופן. הן לא היו איתו מבחירה חופשית (בניגוד לך).

talish9871

New member
לא רק עניות, יש שם נורמת התנהגות כזו

יש ביניהן אפילו סטודנטיות שבאות ממשפחות ממעמד הביניים שם ומתנהגות כך. כשהייתי עם בן זוגי בפיליפינים השנה, הוא רצה להראות לי איך זה עובד (כדי שאבין שהוא לא לגמרי "אשם"). הלכנו לבית-קפה רגיל ומהוגן, לא חלילה מאורה אפלה של זונות אלא מהסוג של "קפולסקי" אצלנו. תוך כדי הישיבה לשולחן, התחילו לזרום אליו פתקים עם מספרי-טלפון ומכל עבר ראיתי בחורות שקורצות אליו ועושות לו עיניים, למרות שישבתי שם איתו ולא היה להן כל ספק שאנחנו זוג. הן יוצאות בערב בקבוצות של כמה ביחד והולכות לתפוס גבר מערבי שיפנק אותן בתמורה לבילוי שיעניקו לו אח"כ בחדרו שבמלון. גם זה סוג של בילוי, אבל במושגים שלי - אלה בחורות זולות ולא בהכרח עניות.

seeyou

New member
אפילו סטודנטיות ?../images/Emo6.gif

בגוש הקומוניסטי לשעבר גם אפשר לימצוא סטודנטיות
אז במקום לעשות את זה עם סתם סטודנט אז מעדיפות תיירים הן לא מחשיבות את זה כזנות. גם בארצינו יש לא מעט סטודנטיות אשר "מתחזקות" ע"י גברים מבוגרים-נשואים

talish9871

New member
בעיני, מה לעשות, זה סוג של זנות

כי לא אהבה טהורה היא המניע לקשר אלא טובות הנאה ואינטרסים

אם הסיפור שלך הוא לא סיפור טרולי מצוי

אז אתם אנשים חולים. הוא לקח אותך עלמנת להראות לך איך זה פועל? לכי לקבל עזרה.

talish9871

New member
כן, היינו יחד בפיליפינים

והוא רצה להוכיח לי שזה לא הוא שמתחיל עם הבחורות אלא הן שמתחילות איתו (חשב שיש בזה איזה שהן "נסיבות מקלות" למרות שזה לא מפחית מחומרת המעשים) ולכן לקח אותי לאחד מבתי הקפה שבו המקומיות נוהגות "לצוד" גברים מערביים... אתה לא היחיד פה שזה נשמע לו חולני. ברור לי שהסיפור לא נשמע נורמלי משום כיוון...

seeyou

New member
את מזכירה לי בדיחה מילדות../images/Emo8.gif

הבת מביא את החבר "ללמוד" ביחד האם חושדת בגלל השקט בחדרה פותחת את הדלת ורואה את החבר מעליה בפעולה האם מתחילה לבכות מה קרה אימא? כאשר בן עולה עליך הוא "מלכלך" את כבוד המשפחה..... עוברים כמה ימים והבת חוזרת עם חיוך על הפנים אימא ,נקמתי את כבוד המשפחה-היום אני עליתי על הבטן שלו

talish9871

New member
בדיחה ישנה שמעוררת ויכוח עתיק

בסוגיה שמתבקשת גם במקרה שלי : האם גבר לעולם "לוקח" ואשה לעולם "נותנת" ? רבים טוענים שזו דרך הטבע מאז ומעולם אבל אני לא מסכימה עם זה. יש נשים (אמנם מיעוט), שבדיוק כמו גברים, מסוגלות להתייחס לסקס ככלי לסיפוק היצרים שלהן בלבד, ללא שום רגש ואז גם הן "לוקחות" ולא "נותנות"... ויש גברים (אני אישית מכירה כמה כאלה, מעטים מדי לצערי) שלא יגעו באישה באצבע, אם אין להם אליה רגש ואז הם מרגישים שגם הם "נותנים" ולא "לוקחים". שווה לחשוב על זה...

seeyou

New member
את באצמך ענית לשאלה

"יש נשים (אמנם מיעוט), שבדיוק כמו גברים, מסוגלות להתייחס לסקס ככלי לסיפוק היצרים שלהן בלבד, ללא שום רגש ואז גם הן "לוקחות" ולא "נותנות"... " ויש גברים (אני אישית מכירה כמה כאלה, מעטים מדי לצערי) שלא יגעו באישה באצבע, אם אין להם אליה רגש ואז הם מרגישים שגם הם "נותנים" ולא "לוקחים". שווה לחשוב על זה... " שווה לחשוב על זה... ? כאשר אני חושב אני חושב בדרך כלל על הרוב ולא על קבוצות מיעוט כאשר אומרים "זיון" הכוונה על השימוש בזיין שלו ולא חשוב אם הוא למעלה או למטה או בצד את רוצה הגדרה חדשה?
בקשר ל:"גבר לא יגעו באישה באצבע, אם אין להם אליה רגש"
... זה כמו שיש מיקרים הפוכים שיש להם רגש אך אין לנם יכולת
גבר(לדעתי) צריך לזיין עם רגישות-התחשבות לצרכים של הבת זוג הוא יגמור בכול מיקרה,עם רגישות או בלי גם ללא משחק מקדים
מבחינת הנשים לא יכול לתת דעה-עדיין לא הייתי אישה
ולא יכול להרגיש כפי שאישה מרגישה

למעלה