מצלמת מהירות

Dungeon

New member
לפי חוקי הפורום חייבים להיות לפני המכוניות

תמיד, גם אם לידך יש Mercedes S63 AMG (ראיתי אחת ברמזור, מזל שהייתי בפנייה שמאלה והיא המשיכה ישר).

ב ו Z י

New member
גם לפי חוקי הג'ונגל (הכביש)

מומלץ להיות מהירים מהתנועה.היום ניסיתי לרכב עם התנועה. פתאום נהייתי שקוף.

אתה יכול להיות גם עם "בוסה" בלי משתיק

כל עוד אתה לא מאיים על הנהג מבחינת גודל - אתה בלתי נראה. זה לא תמיד מכוונה רעה, זה פשוט חלק מהאינסטינקטים שלנו כבני אדם. ולגבי הסאונד... זה עוזר כשאתה מתנייד בין מכוניות בפקק ובמהירויות נמוכות. כשאתה סוגר על אוטו ב 50 קמ"ש מעל מהירות הנסיעה שלו והוא עובר נתיב עליך - אתה בלתי נראה. רק בחיבה

Shredingerscat

New member
נכון

אבל הוא שמר על היוזמה, ואז זה הרבה פחות משנה מה הפחיות הפסיביות רואות או לא. כל עוד אתה מספיק דינאמי אתה יכול לשמור על מרחב פרטי, נקי ממכוניות, ברגע שאתה איטי מידי המכוניות פולשות למרחב שלך ואתה לא יכול לברוח כל הזמן.

Shredingerscat

New member
נו, נעשה לך קצת סדר

המהירות נקבעת לפי מצב התנוע, לא לפי החוק-עם כל הכבוד לחוק, ויש כבוד, יש יותר כבוד לחיים, לאופנוע אין שום מיגון פסיבי, לכן אופנוע גם לא יכול להרשות לעצמו להיות פסיבי, לא יכול להיות נעקף כל הזמן. אחוז מאוד נמוך מהתאונות נגרם ע"י מהירות מופרזת מעל החוק, במקומות בהם נאכפת המהירות (כבישים בינעירוניים בקטעים ישרים ומישוריים) גורם המהירות בתאונות כגורם לתאונה זניח עד חסר משמעות, כולם יודעים את זה טוב מאוד, כולל המשטרה ומקבלי ההחלטות. אין שום נתון שמצביע על ירידה בתאונות בזכות מצלמות מהירות, יש כמהנתונים שמצביעים על עליה בתאונות באזורים שהוסיפו בהם מצלמות. כל זה ידוע הייטב גם למקבלי ההחלטות והמשטרה, למה ממשיכים עם השיטה הזאת? כי זה קל, יוצר מראית עין פופוליסטית ומכניס הרבה מאוד כסף. לכן במקום להתעסק בצימצום התאונות והצלת חיים כל מצלמה כזאת מסמלת זילזול בוטא בחיי האזרחים.

Pink Roses

New member
שאלה של טירונים

איך יודעים כשמצלמים אותך? כלומר אם זה בלילה אז יש פלאש? יש צפצוף? נסעתי בהסעה שבוע שעבר מכביש 5 דרך הכביש החדש (מוביל ישר לכביש 4 למחף אלוף שדה) ובהתחלה כשיוצאים מכביש 5 יש מצלמה שנמצאת מעל לנתיב, לא בצד, וברגע שאתה עובר אותה מעל המהירות המותרת יש פלאש וצפצוף (פלאש גם בשעה 15.00) אז במצלמות האלה בכביש 4, איך יודעים כשנתפסים? וכמה זמן צריך לחכות לדו"ח? ומישהו יודע אם עש מצלמה על כביש 5 מעל לצומת מורשה וירקונים?

yarivos

New member
אין מ.מהירות במורשה וירקונים, רק פיקוח תנועה

ופלאש יהיה בכל שעות היום והלילה, המצלמה מתוכנתת לכמות האור של הפלאש ולא לכמות האור בהתחשב במזג האוויר או בשעות היום.

Pink Roses

New member
באיילון יש מצלמות?

מישהו פעם אמר לי המצלמות מצלמות החל מ 121 קמ"ש.... זה נכון?

yarivos

New member
באיילון גם אין מצלמות מהירות

לכל מצלמה יש את החוקים שלה, בגדול אין טעם לכוון את המצלמה לצלם מהירות שהיא פחות מ25 קמש מעל המותר, במצב כזה היא תגמור ת'פילם אחרי יומיים. בירושלים המצלמה בבגין מצלמת ב92 קמש כאשר 70 זו המהירות המותרת, לעומת זאת ליד אשקלון יש אחת שמתחילה לצלם רק ב150 כאשר 90 זו המהירות המותרת. אני פשוט נוסע 20 קמש מעל המותר כשאני עובר מצלמות ורק אחכ מעביר לשני

Pink Roses

New member
חחח, מעביר לשני הא? ../images/Emo6.gif

תדרוך לי על הפצעים, אני מגיעה ל140 בירידה, על הילוך 6 כמובן, כשהמנוע צועק לי על 9.5 אלף סל"ד, טיפונת מעל לקו האדום האסור אבל אני אוהבת אותו, את גוש המתכת האנמי שלי

h a j b i

New member
זה לא אמור להדאיג אותך..

האופנוע שלך גם ככה לא מגיע למהירויות שמדגדגות למצלמות...

Remi Martin

New member
כשבאמצע הלילה תראה פלאש חזק מאוד,

יכולות להות לזה 3 סיבות : 1. הקדוש ברוך הוא התגלה אליך וייתכן כי אתה המשיח על שני גלגלים. 2. אתה סלב והפפארצי לא עוזבים אותך אפילו על האופנוע. 3. צולמת כרגע ע"י מצלמת מהירות יש לציין שהאפשרות השלישית היא הכי פחות סבירה

למעלה