מצלמת מהירות

MASH

New member
מי יודע מה לעזאזל המצלמה הזאת?

קיבלתי היום המייל את הדבר הבא " המכמונת החדשה (מאוד מתוחכמת). מדובר על כביש החוף מי שבא מכיוון צפון המצלמה נמצאת בתחילת קיסריה בדיוק שמסתיים הכפר הערבי ג'אסר עזרקא. עד כה רק המצלמה הזו התגלתה.ככל הנראה ישנם עוד מצלמות . לידיעתכם." מישהו מכיר שמע ?

megahertz

New member
שאלת תם: לא מחליפים כל כמה זמן בין הדחלילים

לבין האמיתיות? הבנתי שמעבירים את המצלמה עצמה מ"בית" ל"בית", כדי שלעולם לא תדעו בדיוק איפה יוכלו לצלם אותכם (בהנחה כמובן והייתם נוסעים מעל המהירות המותרת, מה שאני יודע שלא קורה במציאות).

מיצו

New member
במדינה מתוקנת זה מה שהיה קורה

אבל אצלנו, למזלנו, הם לא.

megahertz

New member
../images/Emo45.gifטוב לדעת..כשיבוא היום וגם לי יהיה אופנוע

שיכול להפעיל מצלמות (
), אני אקרא שוב את השירשור הזה.

הסבר קטן על מצלמות../images/Emo66.gif

לא תמיד כשהנהג רואה הבזק של הפלש מהמצלמה זה אומר שהוא יקבל דוח אני אסביר בקצרה איך עובדת המצלמה ומתי מחליטים להדפיס את הדוח המצלמה מתחילה לצלם שניה מלאה לאחר מופע אור אדום אם הנהג חדר לשטח הצומת ( שטח הצומת הוא השטח המתהווה ע"י שפות המדרכה) במופע אדום מלא רק אז ירשם הדוח וישלח לנהג יש פעמים שהנהג חודר לשטח הצומת שלא במופע אדום ומיד לאחר מכן המצלמה מצלמת אותו אין הנהג חייב בדוח המצלמה חייבת להוכיח דבר אחד בלבד והוא שהנהג חדר אל שטח הצומת במופע האדום בלבד. גם אם חדרת במופע אדום אתה יכול לטעון שמכיוון שנהגת בדו גלגלי וחששת לבלום בלימת חירום דבר שעלול להביא לתוצאות הרות אסון עדיף היה פשוט לעבור. **** היה ומדובר במצלמת מהירות .................חכה לחסדי שמים וכנראה שתצטרך להפרד מהרישיון כידידים יום טוב לך טיפ קטן סע לאט זכור תמיד יש מישהו שמחכה לך רמי

dblast

New member
לגבי לעבור באדום

האם שופט יתחשב במצב כזה או שדין מעבר באדום על דו גלגלי הוא כדין רכב.? הרי בסופו של דבר, השופט יכול לטעון שאם היית נוהג בתנאי הדרך ובזהירות היית מאט לקראת הרמזור.

למעלה