מצלמת מהירות

gilbola

New member
שמע חמוד. לא ראיתי אותך רוכב

וגם כשאני קם בבוקר אני לא בדיוק מייחל לכך אך את "בלוזי" אני מכיר מצויין וראיתי אותו רוכב על מגוון כלים. יעידו המכירים אותו שהבחור רוכב מוכשר. מוכשר מאוד. אני לא מבין למה אתה נעלב, ומשתמש באייקונים שלא מכבדים את עצמך. בלוזי- שים קישור או קישורים שיוכיחו אחרת, אולי את ה"פרסומת" המדוברת. ולך ספונדי, שיהיה לך יום מקסים. רק באהבה.

אכן בחור מוכשר

השמועות אודותיו הגיעו עד אלי אפילו וכנראה זה מה שגורם לו לתפוס תחת ולהשתחצן על זה. יותר מדי אני אני אני בהודעות שלו וזה יוצר אנטגוניזם. חבל.

Spondylus

New member
דחוף את ה"אהבה" שך לערבי הבא

שתתקל בו ברחובות עזה במילואים. חסוך ממני את הגועל נפש. בלוז יכול להיות רוסי מצידי, רק שפעם הבאה שהוא ירמוז משהו על אופנועי ספורט "ואז מתים"... ולא נעלבתי. רק נשבר הזין מכל זיוני המוח של "חבורת החולגנים המטורפים" סופר-קוקסי מרכז, רדיוס, מעגל. י"י

kramberg

New member
פשש ../images/Emo45.gif

לפי רמת התגובות שלך אתה מאונן עם מיקרוסקופ איחלתי לחייל בהצלחה.

ב ו Z י

New member
../images/Emo31.gif למה מדברת ככה?

תגיד מה שתגיד או תכתוב, כמה רוכבים התרסקו בברגי\מחלף....\נס-הרים בגלל "איבוד שליטה" וכמה התרסקו במגרש חניה סגור באחה"צ של כיף? אלה מהקבוצה הראשונה "זכו" לשרשור נרות (לצער כולנו) ואלה מהשניה ברוב המקרים קמו, ניערו את האבק ממגיני הברכיים והמשיכו בכיף. לא מוצא חן בעיניך- תן גז, אף אחד פה לא ייעלב. אה ועוד דבר, את התסכולים שך על המילואים תוציא אצל הפסיכולוג. פה מדברים על אופנועים.

../images/Emo31.gif

דחוף את השנאה שלך לאיפשהו, השרשור הזה לא היה אישי מבחינתי. רוצה לדבר ענייני? יאללה, בשמחה. רוצה לדבר על ענייני? חפש מראה ו"רשאי אש". סתם זרקתי עקיצה בחזרה לעקיצה קודמת "ואז מעבירים לשני". ככה בחיוך, ברוח טובה, רק באהבה כמו שגלבוע אומר. הסיבה שאני אומר "אני" בהודעות שלי הן נטו לצרכי השוואה. לא תמצא אותי אומר שאני רוכב טוב או לא טוב (בשביל זה יש טבלאות תוצאות - ואם תשים לב, אני לא הראשון שם ומעולם לא טענתי כך). אבל בהחלט תמצא אותי מביע דיעה אישית ונותן את עצמי כדוגמא. לא מתאים לך? מהיום אני נותן את גלבוע כדוגמא בכל פעם שאני אומר משהו על מסלול. סבבה?
שיהיה המשך שבוע נעים וסופ"ש מהנה ובטוח.

יש לי שאלה ותקנו אותי אם אני טועה

אני שם לב שאתם מעורים היטב במיקום המצלמות ויש לכם חשש מהן. רואים שיש לכם ידע רב על מיקומם ועל המהירות המותרת,והאמת שאתם מפגינים ידע לא מבוטל. אבל למה זה בכלל צריך להטריד אותכם אם אתם דוגלים ברכיבה מסודרת חוקית עם שלל מיגונים ואביזרי בטיחות. או ששומרים על החוק על פי כללי הדרך,ומתאימים את המהירות לאופי הדרך כפי שקובעות התקנות,או שמפרים. אם לא מפרים ונוהגים על פי חוק אין בכלל מה לדאוג היכן המצלמה ומתי היא עובדת או לא. אלא אם כן אני עוד מהדור של המלפפונים ששומרים על כללי החוק ,אל תתביישו תגידו לי אתה מלפפון. אודם זוגתי שתיחיה מצטרפת לשאלה.

inif

New member
אני מניח שרובנו רוכבים כחוק רוב הזמן,

הבעיה שרובנו לא מסכימים עם מה שהמצלמות מייצגות - גזל , גזל , גזל . ושום קשר להצלת חיים. המצלמות צבועות באפור לא בולט ואם יכלו היו גם צובעים אותן בצבע שקוף - העיקר לדפוק עוד ועוד דוחות. מנסיוני הדל (כולו נוהג/רוכב רק 20 שנה עוד מעט) ראיתי שכשנהגים רואים מצלמה הם מאיטים (תוך כדי ברקס פתאומי שיכול להגמר בתאונה) ומיד אחרי זה ממשיכים לנהוג כמו בהמות ומיד מאיצים אחרי המצלמה. אותו כנ"ל לגבי לייזרים - שום קשר להצלת חיים , רק עוד כסף. אחרת השוטרים היו באמת עובדים ואוכפים עבירות איכותיות. וכן - כנראה שאתה מלפפון

הנושא הזה של הצבע ממש לא הוגן

לטעמי היו חייבים להוסיף כשני קילומטר לפני המצלמה שלטים ענקיים כאלו ירוקים כמו במחלפים שיעידו שיש מצלמה קטנה ואפורה אוטוטו. זה באמת מראה על גזל מיותר על גבול החצוף,אבל שוב לא מיהרת לא שילמת,אז למה לחשוב ולדאוג שהרי אנחנו נוהגים רק על פי המותר תמיד.

inif

New member
אח.. אם הייתי יכול להפיל עליך שוטר שהיה מנקנק

אותך על כל עבירת תנועה הכי קטנה או כל חריגה מ 90 קמ"ש, הייתי עושה זת כבר אתמול. תיקון טעות - אתה לא מלפפון , אתה סתם מתחסד. סע 90 ולא קמ"ש אחד יותר - זה ממש עזר למשפחה שנפלה עליה משאית ולקחה אותה לקיבינימאט.

אחחח כמה לא הבנת את הרמז

נכון אני יודע שאני מלפפון,אבל מתחסד? תקרא שוב את הדרישה שלי לשלטים ירוקים ענקיים לפני המצלמה,אין לי ספק שתבין שזו אינה התחסדות,אלא איזה הומור עדין בעיקר אחרי שקראתי את תשובתו של מיצו שהרוכבים בארץ מקסימום עוברים את החוק ב10 קמ"ש
מה באמת האמנת שאני רציני ? ישר אתה מארגן שוטר ? עם נקנק ? גם אם אתה דוגל באחוות אופנוענים?,ישר רץ ומשטנקר ?

מיצו

New member
כולם פה שומרי חוק למהדרין

אבל מדי פעם מתפלק לנו הגז ואנחנו חוששים שמא בטעות נחלוף ליד צלמנייה שתתפוס אותנו על, חלילה וחס, מהירות הגבוהה במקצת מן המהירות החוקית. כמובן שאין קשר בין זה לבין העובדה שכל אופנוען באשר הוא שם חייב (דגש על חייב) לרכב כשהוא ממוגן בציוד המגן הטוב ביותר שידו משגת לקנות, וכן להקפיד בשבע עיניים על סביבתו והנהגים החפצים לרצחו. לכן לפעמים, אתה מבין, מתפלקת לה היד ממש בטעות, והקטנה הזו באופנוע חזק עלול להיות אפילו, רחמנא ליצנא, בעשרה קילומטרים בשעה שלמים מהר יותר מהמהירות החוקית!!! מסור נא לרעייתך שתחייה את מיטב האיחולים!

מיצו אני מלפפון אולי אפילו חמוץ

אני משתדל שלא יתפלק לי כי הפחד אוכל אותי חס וחלילה להתנגש במישהו במהירות גבוהה. לכן מבחינתי שיהיו צלמניות שקופות. מה שחשוב שאתם תמיד תדעו מה עובד ומה לא כדי שלא יגזלו אותכם אותם בני בלייעל שלא שמו שלטי ענק לפני הצלמניות. טוב תודה למדתי פרק בהלכות הפחד שלכם,אני מרגיש טוב יותר אחרי התשובה של מיצו שעוברים רק בעשר ק"מש ולא יותר. מגיע לכולכם
וגם

Shredingerscat

New member
אגב

אם אתה באמת רוכב, לא יזיק לך קורס רכיבה, ואולי ספר או שניים על רכיבה בטוחה, תתחיל עם הספר של סטפן (אם תצליח להשיג אותו) הוא מסכם את כל התורה על רגל אחת בצורה תמציתית ומדיוקת כהרגלו. תאוריות שמבוססות על דעות קדומות ואמונות לא מה שישמור על החיים שלך, רוכב אופנוע חייב ללמוד כל מה שיוכל על דרכי ההישרדות בכביש, גם בתירגול מעשי וגם שליטה בתאוריה חשובים מאוד ושימוש מתמיד ונכון בהם זה הדרך לשרוד. אם ארוך לך הספר, שב תקרא את החתימה של ניסים ברדה איזה 500 פעם עד שתתחיל להבין למה הכוונה.

אלף תודות

כעת אחרי שכבר עברתי כמעט הכל...כמעט,אני באמת רואה בהמלצה זו חשיבות עליונה,אני בטוח שהתרגול שלי עד היום אינו מספיק ואכן אתייחס לסטפן וברדה שאיני מכיר אותם בכבוד רב. בשביל זה אני פה חבר'ה,יש לי אחרי 30 שנה חסר עצום...ואתם תעזרו לי להשלים אותו,רק אתם. אתם מכניסי אורחים ברמה שלא הכרתי עד היום והידע שלכם מי ישורנו.

Shredingerscat

New member
גם גידי פרדר וכפיר לווין

יוכלו במסגרת מסודרת של קורסי רכיבה בטוחה ללמד אותך המון.

למעלה