מצלמת מהירות

Remi Martin

New member
מצלמת מהירות

אני חושב שכבר דיברו פה על המצלמה הארורה לפני צומת מורשה, אבל אם מישהו בכל זאת לא יודע : כביש גהה לכיוון דרום, החל מצומת רעננה יש כמה מצלמות מהירות, מרביתן מצלמות דמה. האחרונה לפני צומת מורשה עובדת, ועובדת טוב. צולמתי בשישי בשתיים בלילה ואני מחכה ליום הדין. תיזהרו ....

ZAXXON

New member
מצםון לדרום שם רק אחת פועלת

כל השאר דחלילים. מדרום לצפון זו שאחרי הירידה לקריית אריה בפ"ת עובדת כמו גדולה. כל השאר דמה.

איפה?

אני נוסע בדרך הזו כבר יותר משנה ולא נתקלתי אף פעם במצלמה אחרי הירידה לקריית אריה.

התבלבלת

הכוונה לא בתוך קרית אריה. מי שרוכב לכיוון צפון אחרי גהה, מגיע לפרישה לקרית אריה, כמה מאות מטרים לאחר מכן (כביש 5) עומדת מצלמת מהירות.

זמן פנוי בעבודה...

אז השקעתי עוד קצת...

מיצו

New member
משווה ומעלה... ../images/Emo45.gif

כאן המצלמה לכיוון דרום בקטע של צומת רעננה דרום - מורשה.

מיצו

New member
משווה ומעלה 2...

והנה קטע כביש 4 בין מחלף השבעה למחלף ראשל"צ

מיצו

New member
משווה ומעלה 3...

המשך דרומה של כביש 4, מגן רווה ועד חולות.

מיצו

New member
משווה ומעלה 4...

המשך דרומה של כביש 4, מחולות ועד לקראת יבנה.

מיצו

New member
משווה ומעלה 5...

המשך כביש 4 דרומה, עד מחלף יבנה. מפה דרומה ועד מחלף אשדוד יש מספר דחלילים בכל כיוון, אין לי כוח לצייר אותם.

AVNER XR

New member
מניסיון מטחנות הכספים הכי גדולות

המצלמה על גהה לכיוון מורשה. ועוד אחת "מטחנת כספים אמיתית" המצלמה למי שמכיר בכביש בגין י"ם -האזור שם מוגבל ל80 קמ"ש והיא טוחנת בקצב ראו הוזהרתם . בנוסף על כביש 85 קמו מצלמות נוספות מעכו לכיוון כרמיאל. להזכירכם מכומנת ניידת על כביש 443 בירידה לכביש 1.(מתחבא מאחורי ניסודות של הגשר). מכומנת ניידת על כביש גני התערוכה באזור שמוגבל ל50 קמ"ש.

מיצו

New member
../images/Emo45.gif כביש 85, בעיקר באזורי הכפרים הערביים

האזור מועד לפורענות נהיגה של בני דודנו ולכן שמו שם מצלמות, אבל לצערי המצלמה לא מבדילה בין דתות. יש שם יותר מדי מכדי שאנסה לצייר את מיקומן מזיכרון, אבל לשים לב לאחת זדונית במיוחד בכיוון עכו, מיד לאחר עלייה קטנה בסמוך לפנייה שמאלה לסאיקלון...

King sizeL

New member
../images/Emo41.gif כביש בגין בירושלים...

לפי ידיעתי יש בכביש בכל צד 4 מצלמות. מה שידוע לי שהמשטרה מחליפה שמה בין המצלמות ולכן מצלמה אחת שצילמה בפעם הבאה לא מחייבת שתצלם. אני לא בטוח אז תבררו יותר לעומק למעוניינים!. המצלמות מוצבות בסדר הבא: מי שבא מכיוון מלחה לכיוון ת''א- מודיעין... מצלמה 1: לפני הכניסה למנהרה. מצלמה 2: קצת אחרי המנהרה[אם איני טועה. מצלמה 3: באיזור הסלע הגדול. מצלמה 4: על היציאה לת''א ימינה. אחר''כ כל הקטע אין מצלמות יותר. בדרך ממודיעין לכיוון ירושלים. מצלמה 1: כ-200 מטר אחרי המנהרה. מצלמה 2: אחרי הסלע מצד ימין. מצלמה 3: לפני הכניסה למנהרה. מצלמה 4: אחרי היציאה מהמינרה. בקשר לסדר של המצלמות אני מקווה שזיכרוני לא מטעה אותי והתוכן נכון. אם יש טעויות מוזמנים לתקן... יום טוב.

למעלה