ג גג הפקות New member 6/7/08 #13 למיקום הזה התכוונתי אף פעם לא שמתי לב שיש שם מצלמה. אני מבין היה לי מזל גדול בשנה האחרונה
ד דורון טלמור New member 6/7/08 #21 לא נכון!../images/Emo31.gif כשרוכבים מצומת רעננה(הדרומית)דרומה כקילומטר מהצומת יש 2 מצלמות די קרובות,הראשונה דחליל,השניה עובדת כמו גדולה. אח"כ כמובן יש את זו ליד תע"ש שגם היא עובדת מצוין,כך שבין צ.רעננה למורשה ברכיבה דרומה יש 2 מצלמות שעובדות,הזהרו. דורון.
לא נכון!../images/Emo31.gif כשרוכבים מצומת רעננה(הדרומית)דרומה כקילומטר מהצומת יש 2 מצלמות די קרובות,הראשונה דחליל,השניה עובדת כמו גדולה. אח"כ כמובן יש את זו ליד תע"ש שגם היא עובדת מצוין,כך שבין צ.רעננה למורשה ברכיבה דרומה יש 2 מצלמות שעובדות,הזהרו. דורון.
מ מיצו New member 6/7/08 #22 השנייה, אתה מתכוון זו שמיד לאחר הגשר הקטן? מעולם לא ראיתי אותה מפלישה, אבל תודה על העדכון.
R RaNinja New member 6/7/08 #23 אתר עם כל המצלמות בארץ. כולל חלוקה לדחלילים ולמצלמות אמיתיות. עד היום לא אכזב אותי. http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html תכנסו ל"לשרותך -> מיקומי המלכודות"
אתר עם כל המצלמות בארץ. כולל חלוקה לדחלילים ולמצלמות אמיתיות. עד היום לא אכזב אותי. http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html תכנסו ל"לשרותך -> מיקומי המלכודות"
S Sheshet New member 6/7/08 #48 עד כמה שאני יודע מהתקופה שהייתי עובר שם על בסיס יומי, השניה פוטנציאלית. קרי אמיתית, אבל ריקה מתוכן עד שיכניסו לתוכה מצלמה, בניגוד לראשונה שגם מופז לא יעזור לה.
עד כמה שאני יודע מהתקופה שהייתי עובר שם על בסיס יומי, השניה פוטנציאלית. קרי אמיתית, אבל ריקה מתוכן עד שיכניסו לתוכה מצלמה, בניגוד לראשונה שגם מופז לא יעזור לה.
ד דורון טלמור New member 6/7/08 #36 יש אחת מייד אחרי תחנת ההסעה והיא לא עובדת אחרי עוד איזה קילומטר או משהו יש עוד אחת ואותה ראיתי מפלישה,אני בכל אופן מאט שם ל110.
יש אחת מייד אחרי תחנת ההסעה והיא לא עובדת אחרי עוד איזה קילומטר או משהו יש עוד אחת ואותה ראיתי מפלישה,אני בכל אופן מאט שם ל110.
מ מיצו New member 6/7/08 #27 ../images/Emo41.gif מי בא בשבת לטיול "מצלמות"? ../images/Emo41.gif הציוד: 2 אופנועים 2 רוכבים 240-180 דקות פנויות נייר ועט
../images/Emo41.gif מי בא בשבת לטיול "מצלמות"? ../images/Emo41.gif הציוד: 2 אופנועים 2 רוכבים 240-180 דקות פנויות נייר ועט