מצלמת מהירות

מיצו

New member
המשך כביש 1 - מנהרות לכיוון מעלה אדומים

יש 2 דחלילים, אחד בכל כיוון. אחד לפני הכניסה למנהרה לכיוון מזרח, והשני לפני הכניסה למנהרה לכיוון מערב. שניהם נמצאים בצד שמאל של הכביש, בדומה לחלק מהמצלמות בדרך בגין. ממה שראיתי, מדובר בדחלילים בלבד. אגב, מישהו מכיר עוד מצלמות/דחלילים במקומות אחרים בארץ שמוצבים בצד שמאל של הכביש? האינסטינקט אומר לשים לב מצד ימין, אבל בירושלים אני רואה ששמים גם מצד שמאל...

מיצו

New member
לאיזה כיוון? נסעתי ליד שניהם די לאט ואני די

בטוח שהם לא בגוף של מצלמת אמת...

yarivos

New member
../images/Emo201.gif

(
)

King sizeL

New member
../images/Emo41.gif עקיצות בתוך ירושלים...

1 - מי שבא מכיוון הגשר הירוק של שכונת רמת שרת לכיוון שכונת גבעת משואה/גן חיות. עמודים שמה בדר''כ 2 שוטרים או על 2 קטנועים או עם פאסט בצבע כסף אם אני זוכר נכון בצד ימין של הכביש קצת לפני המעגל תנועה. הכביש שמה מותר 60 ואני מדגיש 60 כי בכיף עוברים שמה את המותר ל80 קמ''ש ולא רואים אותם לפני הירידה.!!! אין שעות קבועות פשוט להגיע לטווח ראיתה אם יש חזירים להיזהר. 2. לבאים מאיזור קניון מלחה לכיוון צומת פת בפניה ימינה עומדים לפעמים שוטרים עם מצלמת סטילס לכאלה שגונבים את הפניה.! 3. לבאים מאיזור הדסה עין כרם לכיוון המפלצת בפניה ימינה לכיוון שכונת קרית היובל עומדים שמה גם כן שוטרים לפעמים לא הבנתי בידיוק מה הם מחפשים שמה או סתם בדיקות שיגרתיות או גם כן גניבה של הפניה ימינה שמה. 4. מרכז העיר ימי חמישי ושישי בלילה בדיקות שיגרתית + אלכוהול, או מול השגרירות האמריקאית או ליד כיכר החתולות. 5. בלילות לא יודע בידיוק באיזה ימים סופי שבוע בעיקר אני חושב. לבאים ממרכז העיר לכיוון המושבה הגרמנית אחרי תחנת הדלק של חברת סונול עומדים במפרץ של תחנת אוטובוס גם נייד מידי פעם רישיונות ואלהוכול. 6.סופ''שים+ לילות 2 עמדות בתלפיות [איזור התעשיה] הראשונה - אחרי קניון הדר מצד ימין ליד הקיוסק לבאים מיכוון צומת אורנים לכיוון תחנת מוריה ראיתי אותם גם בודקים פעם מכונית שהייתה ניראת משופרת.[תנועה]. השניה- באיזור רחוב האומן ליד כל הפאבים והשאר בדיקת אלכוהול ורישיונות. קצת סטיתי אבל מי שמסתובב ולא מכיר כדאי שיזהר הם מפתיעים!!! ל.

wdsrk

New member
לא ל110, ל120 לפחות (הייתי עובר ב115 לרוב)

מטרים לשנה כמובן...

be_roo

New member
משוכללים פה ../images/Emo13.gif יתכן גם שהכיול משתנה

wdsrk

New member
חנונים אוהבי גאג'טים - GPS זה בסיסי ../images/Emo67.gif

RaNinja

New member
אני יכול לסגור את הפינה מצומת רעננה עד רופין

לכיוון צפון: בערך קילומטר לפני צומת בני דרור (בישורת..) אחת נוספת בין בית ליד לצומת רופין. לכיוון דרום: בערך קילומטר לפני בני דרור. מיד אחרי התחנת אוטובוס. לא שאני משתמש בזה. אני אף פעם לא עובר את ה80 קמ"ש בכבישים הנ"ל. סתם ידע כללי...

iyehuda

New member
האם בצומת מורשה יש מצלמת אור אדום ../images/Emo35.gif

למי שבא מכיוון הכפר הירוק יורד לכיוון המחלף אך ממשיך ישר ולא פונה

למעלה