מסקנות ממסיבה

שירקאן12

New member
יש מקצועות

שנשים חייבות להיות במיטבן, קרי יפות . כגון דוגמנות -וזו עבודה מול קהל לא. בסופר ,בבנק ,בביה"ח, אישה לא צריכה להיות דוגמנית על. מטופחת כן. ויכולה להיות גם יפה ,נאה . בטוח שבבנק הכישורים שלה עולים על היופי. אבל יש כל מיני עסקים שלהם חשוב המראה החיצוני של האישה. זכותם . מעבר לכך לא מקובל עלי התגובה של מרקו פולו.

ben 911

New member
../images/Emo45.gif את צודקת ערדניקית, זה לא בסדר...

שכל המעסיקים מעדיפים עלמות חן צעירות וחתיכות.. חובה להקים תיכף ומיד וועדת חקירה בנושא.
בקשר לפקידה הוותיקה בבנק שלך...זה בנק הדואר?

ben 911

New member
עכשיו ברצינות ערד...

את באמת חושבת שבסלקום, או באל על, יעסיקו במחלקת שירות הלקוחות אישה שנראית כמו הצרות שלי ושלך? אבל תעני בכנות...

בן...מה לעשות שהעולם שייך לצעירים

והם בעצם מאיישים תפקידים במקומות שציינת...יש מקומות שבהם חשובה מאוד הופעה חיצונית נעימה ..אבל יש הרבה מאוד תחומים שזה לא מה שחשוב...אנחנו מדברים על תופעה שבה מעסיק מעביד אשה רק בגלל הנתונים הפיזיים שלה..וזה בא לביטוי לעניות דעתי יותר בסקטור הפרטי...עכשיו תענה לי אתה בכנות....איך היית מרגיש לו הבת שלך הייתה מספרת לך שהלכה לראיון עבודה והמעסיק קיבל בחורה אחרת כי היא הייתה יותר חתיכה למשל מהבת שלך? ולמרות שלבת שלך יש את כל הנתונים המקצועיים מעליב, ומפלה, נכון? דרך אגב הפקידה שסיפרתי לך היא מבנק הפועלים..רוצה מספר חשבון גם???חה..חה..חה..

מזל שיש עוד אנשים כמו הבוס שלי ../images/Emo150.gif

עובדת שם כבר כמה חודשים ומעולם הוא לא החביא אותי מהלקוחות, למרות שאני עובדת בגבייה יש בין הלקוחות שמחפשים אותי ואפילו בן ..תתפלא..מחבבים אותי. אולי בגלל שהבוס שלי גבר חתיך ומצליח אינו זקוק לנשים (שנחשבות כאילו) יפות סביבו בשביל לחזק את האגו שלו.

תודה יקירתי ../images/Emo9.gif, זה לא רלוונטי מה חושב

הבוס שלי על המראה שלי , לפי ידיעתי במיטה שלו הוא אוהב קטנות ורזות , זה לא קשור להעסקתו נשים/גברים בעיקר מקצועיים כמובן כשעובדים עם לקוחות צריכים להיות אדיבים ונעימים וחייכנים בלי קשר ליפים או יפים יותר.

על משקל "תהיי יפה ותשתקי"??

הממת אותי. מילא - לו היית אומר שהיא ברוכת כישורים, ידע ויכולות ומקצוענית בתחומה - וגם נאה, ועל כן בחרת בה מכל המועמדות (או מועמדים... למרות שמנימת דבריך סביר שלא היית חושב לבחור גבר לתפקיד). לו היית אומר שהיא היתה היחידה המטופחת ומנומסת, היחידה שיודעת לעבוד עם ציבור לקוחות... ושכל האחרות נפסלו בשל היותן מוזנחות, חצופות, בוטות, לא מקצועיות... אבל לבחור אשה לתפקיד רק או בעיקר בשל המראה החיצוני שלה זו פעולה סקסיסטית, מפלה, משפילה וטעות מקצועית. דוגמניות נבחרות על פי המראה שלהן, כי זה מה שהן אמורות למכור. גם אתה התכוונת "למכור" את הפקידה? או לשווק את העסק שלך...? ולגבי האמירה של "אף אחד לא הטריד אותה מינית": אני במקומך לא הייתי נשבעת לגבי זה. לא כל מה שאתה לא מודע לו אינו קיים.

emmy5

New member
ערדניקית ,מישכיני צודק מאוד ,הנה הבדיחה

רק אחד כמו MARKO POLLO מסוגל להביא

MARCKO POLO

New member
איך את אומרת דבר כזה?

את בכלל מכירה אותי? אפילו את שמי כתבת בטעות כתיב

emmy5

New member
MARCKO POLO תקון שם וסליחה אם פגעתי בך../images/Emo140.gif

emmy5

New member
אם אתה רוצה שם הנכון =MARCO POLO

אתה הוספתה Kאני הוספתי עוד L מה כל כך רעה ,היה לך שם יוצא דופן שיהיה לך יום נעים !!!

למעלה