מסקנות ממסיבה

ראבק..עד עכשיו לא מצאתי את הבדיחה המדוברת

אני לא צוחקת אולי שמישהוא יכוון אותי? האם היו אלה מילותין של מרקו פולו????אם כן לא לקחתי זאת כבדיחה...אולי אני טועה?

ערדניקית....מה שהביא כאן

מרקו פולו....קיבלתי מזמן מזמן במייל .אלו לא מילותיו של מרקו פולו [למרות שלא טרח לציין זאת] הנושא המדובר הוא שיווק והמושגים בשיווק בזמננו. הדוגמה שהתאימה למחבר להדגים כדי שנבין זה על האישה.[באותה מידה זה יכל להיות על גבר]

אגב......בכל בדיחה/הומור

יש הקצנה וצחוק על עצמינו .תמיד מישהו/'-קבוצה/עידה עלולים להיפגע.לפעמים יש בבדיחה משהו מן האמת אבל תמיד זה מוקצן. נזכרתי שסיפרו כאן בדיחה" על גבר שאשתו מתה ובמקום ללכת להלוויה שלה הוא העדיף לא להפסיד משחק כדורגל " הבדיחה לא הצחיקה אותי בכלל והגבתי אליה ברצינות.את האחרים זה מאוד הצחיק.אז כל אחד צוחק היכן שמצחיק לו או כואב היכן שכואב לו.

מה פירוש כל אחד צוחק?

כלומר,בהנחה שזה אכן נכון,מה אז?האם זה הופך את זה לנכון,אמיתי,או,כפי שכתבתי, ההיפך הוא הנכון.אם זה אכן מצחיק זה הרבה יותר מסוכן,כי זה נסלח ?

הסבר........נתתי דוגמא

לבדיחה שסופרה כאן מזמן , שהיתה אמורה להצחיק.........אותי לא רק שלא הצחיקה אלא העציבה [כי זה נגע בענין של התמודדות מכאיבה אישית]ואת האחרים זה הצחיק. כלומר אנחנו מגיבים בצורה שונה לבדיחה,סיפור וכו' . מילא ........אני יכולה לקחת בהומור ובקלילות בדיחות וקטעים כאלה .מתוך הנחה שלא אוכל לשנות השקפה של אחרים ועוד יותר כי לא אתחבר באמת לגבר שהוא שובניסט ועם דיעות כאלה באמת. לי מפריע לשמוע גברים שמחפשים אישה וכל דיעה שהם מביעים היא נגד נשים בהכללה .

מישכיני אני תוהה, האם ההומור קובע את המציאות

או משקף אותה ? בקשר למשפט שלך: " ציפור ומרי,וכי ראיתן היכן שהוא בהודעתי שאני לא מייחס חשיבות לעניין של "טובה במיטה" או טוב במיטה" " אני שואלת..היכן ראית שכתבתי שאינך מייחס חשיבות ?

אנסח זאת כך

ההומור לא קובע את המציאות,ומצד שני גם לא משקף אותה.הוא,או ליתר דיוק ההומוריסטים בודקים כל הזמן את הגבולות. וכאשר נדמה להם שאפשר למתוח עוד קצת,הם אכן מותחים.ואחרי שכתבתי את זה,אומר,שהוא יותר משקף מאשר קובע. מסובך רבאק.צריך לחשוב על זה עוד קצת. באשר לשאלה שלך המתייחסת לשאלתי. ובכן,את כתבת, לידיעתך מישכיני יש גם נשים שמייחסות חשיבות לטוב או לא טוב במיטה,לא ציטוט מדוייק. על זה הגבתי,כפי שציטטת. כוונתי הייתה שהודעתי בכלל לא דנה בעניין הזה. מסכים שהניסוח שלי היה לקוי.

כל ההתנהלות סביב הנושא הזה היום

מזכירה לי איזה בת דודה כשיושבים כל המשפחה ולה מאוד חשוב להיות " המסמר" אז היא מתחילה "בכאילו" בדיחות על בן משפחה תורן ..כשהיא מתחילה להגזים כבר וחשה שפגעה בו היא אומרת ...אה! צחקתי...זה היה רק בצחוק...מה לקחת את זה ברצינות? ברמה האישית לעיתים נוצרת סיטואציה שמתחילים להריץ בדיחות..ואיך לא???על בלונדניות..אותי זה מרתיח..ואז אני מבקשת אם אפשר לשנות את מושא הבדיחה אחרת לא מעוניית לשמוע..כמובן שתמיד אני זוכה להרמת גבה.. יש סוגים של בדיחות "סקססיטיות" שהן באמת מצחיקות מתארות סיטואציה מצחיקה...אבל ישנן בדיחות שהן מראש שובינסטיות ויש אנשים שזו אחת מהדרכים שלהם לשקף מה הם חושבים על מין השני ב"כאילו" בדיחה...וזה מאוד נמוך לדעתי... אבל אם מתכוונים שזו בדיחה אז צריך להצהיר שזאת בדיחה....מה לעשות? לא כל אחד לוקח אמירות כפי שהעלה מרקו פולו כבדיחה ולא חשוב מאיפוא זה מצוטט... בכל מקרה זה לא ישנה את תחושת ההתיחסות המשפילה לאשה....

בגדול...לא אוהבת בדיחות על בלונדיניות, פרסים,

גרוזינים,...אפשר לספר בדיחה טובה גם מבלי שיוכים כאלה....אח! איפוא הבדיחות של פעם על הרשל'ה ,או אנשי חלם...השאלה היכן הגבול בין הרצון להצחיק ועל חשבון מי???

אתה לא גזעני

אתה שונא את כולם באותה מידה

ben 911

New member
מישכיני, מה שאתה אומר.. טיפה מקומם אותי.

להפגין סולידריות עם הצד הנשי זה בסדר, זה אפילו אקט אבירי משהו. אבל בוא נשים לרגע בצד את המאמר שמרקו קיבל מן הסתם במייל..או מהיכנשהו ונתייחס לעיקר. אם להיות כנים המיניות אצל האישה הוא מרכיב חשוב, בעיניי בכול אופן. לא אני ולא אתה המצאנו את הגלגל הזה שנקרא מיניות....זה קיים עוד לפני שהתנ"ך היה ז'ה בייבל. זה לא סוד שנשים מיניות משיגות בקלות עבודה, גברים, הקלות מס, אפילו מחיר מוזל לילד בגן. נשים מודעות ל"נשק" הטבעי שהאל חנן אותן ומשתמשות בו היטב...
אז באמת שלא כל מה שמעניין גברים אצל אישה זה המיניות...אבל זה מאד מאד מעניין אותנו. אותי בכולופן.

וואלה מקומם?

אגיד לך משהו בן,אתה רשאי להתקומם. והרשות הזו היא לא ממני, אלא מעצם היות הפורום במה להבעת דעות. ועכשיו לעניין. כל מי שמערבב בין ההבדל בין נשים לגברים-שהוא בעצם המיניות שלנו- לבין ההסתכלות על האשה כעל אובייקט שבא לספק את תאוותינו,הוא סקסיסט בעיניי. וכי אתה חושב שאני לא מסב את עיניי למראה בחורה יפה שעוברת ברחוב? בוודאי שכן. וברור שגם נשים נהנות ממראה גברים נאים או גברים שמוצאים חן בעיניהם באיזה שהוא אופן,אלא מאי? כפי שציינת,אם אתה מקבל אשה לעבודה רק משום שהיא מושכת מינית,זה כבר בעייה משום שאח"כ מגיעה גם ההטרדה המינית. ואם נחזור למה שהתחיל את כל הדיון הזה,שים לב שבכל הקטע,האשה מוצגת באור מאוד מסויים.ואם זה לא מקומם אותך,אז באמת אתה רשאי להתקומם ממה שאני אומר.

מה שאותי מקומם שכל מיני

ארחי פרחי כדוגמת ...מרקו פולו .... שנודדים בין הפורומים .זורקים כל מיני ציטאטות ,או זבל מייל ..כל זאת על מנת לזכות בתשומת לב..או לגרום לחכוכים בין חברי הפורום ...ואנחנו אנשים בוגרים ומיושבים נגררים אחרי אנשים שלו היינו נפגשים אתם במציאות לא היינו סופרים אותם ממטר..אז באמת...הפורום שלנו קצת שונה מהאחרים יותר חברי ואפשר להביע דיעה ...הכל ברוח טובה וחברית...

ben 911

New member
ערד, אני פגשתי אישית לפני שנה את מרקו פולו

והוא עשה עלי רושם של עלם חמודות..או לפחות ילד טוב י-ם.
אז בואי לא נחפז ונסיק מסקנות, כי נראה לי שהוא העלה לכאן משהו שקיבל במייל וכל הסיכויים שכל קשר בינו לבין זה...מקרי בהחלט.

OK סומכת על שיפוטך.

זה בכל זאת לא פטר אותו להביא מאמרים מגמתיים...ואנו פה יורדים לווכוחי סרק על גבול האישי ...חבל...

ben 911

New member
לא ציפיתי שתסכים איתי מישכיני..

אבל מאידך.. אל תכניס אותי כדוגמא אישית...בבקשה. הצגתי מצב נתון שריר וקיים שבו נשים מיניות משיגות כמעט כל דבר... אני, אתה וחצי מדינה יודעים את זה.. זה לא הוגן שאתה מנסה להעמיד אותי בצד השובניסטי של המתרס... אני, לא הסכמתי עם הקטע שמרקו הביא..לקחתי את זה כעוד מייל זניח שהד"א מוצף בו. אז אתה מתנסח יפה, אתה גם איש חכם ללא ספק...אבל לא מוצא חן בעיניי האופן שאתה מנסה לסובב את העיניינים. תתפלא אבל בזמנו העסקתי פקידה במעבדה שניהלתי.. וכן היא לא הייתה כונפה.. היה חשוב לי שתהיה מצודדת ומושכת מול קהל הלקוחות.. אף אחד לא הטריד אותה מינית. את פניהן של שאר המרואיינות הישבתי בעדינות ובשיא הרגישות ריקם. אם הייתי מחפש עובדת שאינה עומדת מול קהל לקוחות.. לא הייתי לי בעיה לקחת כל אישה עם הכישורים המתאימים ובכל גיל.. אני לא מתבייש בזה ואני לא מסתתר מאחורי מליצות חסודות..

בן..אז לפי מה שאני מסיקה מדבריך

שכל בחורה שעובדת מול לקוחות צריכה להיות מצודדת ומושכת??הרי רוב השירותים הציבוריים הם מול לקוחות..אפילו אצלנו כבר לא מגדירים חולה או מטופל ..אלא לקוח..וכך היא ההתיחסות כאל לקוח..אוי ואבוי אם בסקטור שלי יבחרו אחיות על פי המראה החיצוני.[לפרסומות או קטלוגים אולי] ..אני חושבת שלא צריך לזלזל בשיפוט של אנשים/ לקוחות בסופו של דבר תמיד יפנו או ירצו לקבל שירות מאדם קודם כל מקצועי אם הוא נראה טוב או לא זה כבר לא רלוונטי...אצלנו בבנק יש פקידה וותיקה על סף פנסיה במשך שנים גם בצעירותה למרות שלא נראתה מצודדת ומושכת הלקוחות העדיפו לחכות לה כי היא נתנה שירות מקצועי ואדיב...אולי בתחומים אחרים שקשורים לאופנה, עיצוב שיער ,לקוח /חה יפנו לאשה שנראית טוב[יש גם את הפאן השיווקי ]..גם מעסיקים אני מקווה שלמדו לשפוט מועמדת לעבודה לפי הרזומה שלה ולא על פי המראה שלה..מי שבוחר אחרת כנראה שהוא מחפש פילגש במסווה של עובדת..

למעלה