מסקנות ממסיבה

xorgad

New member
זה לא העניין כאן, ציפור...

נשות הפורום, ברובן, מפגינות כאן צדקנות של בתולות. קיים הרושם כי קיום יחסי מין עם גבר, גם אם הוא לא כל כך מוכר, זאת פגיעה במוסר. גבירתי, גבירותי - אתן הולכות ומקשישות מיום ליום - וכדאי שתזכרו מה אמר זורבה היווני: אשה שמחמיצה זיון תירש גיהינום!

ben 911

New member
אני מבין שאתה לוקח על עצמך להיות המלאך הגואל

כדי שאף אחת חלילה לא תירש גהינום...כן?

בן אני הייתי שואלת אותו בכלל אם הוא מסוגל

להיות המלאך הגואל ,,יש לי ספקות בעניין....בדרך כלל גברים בגיליים האלה אלופים ברק לדבר... כמו שכבר אמרתי פקה פקה פקה ותו לא

תגיד לי אני באמת לא מצליחה להבין מה אתה רוצה?

אתה מצפה שנשות הפורום תשתפנה אותך וכל עם ישראל בחיינו האינטימים סלש מיניים נו באמת? רובנו כאן כבר עברנו את הגיל שבו יושבות ומספרות חוויות על הזיונים שלנו..ואם כן אז אם חברות ממש אבל ממש קרובות..הפורום הזה מורכב מגרעין של אנשים בוגרים חלקנו קשיי יום והמקום הזה הוא מן חוג חברתי , תומך, מקשיב נפגש לעיתים ומשתף בתחביבים ותחומים שונים כל אחד מביע את דעותיו בנושא כזה או אחר משתף את החברים בצילומים, יצירה.מה רע בזה? דיי תפסיק כבר עם ההטפות האלה..זה לא מקדם כלום, לא עושה לאף אחת כלום, באמת מיותר....

זה בדיוק העניין כאן.

אם תשוב ותקרא את ההודעה שממנה הבאת את טענתך, תבין שהכותבת בכלל לא דיברה על מין,אלא על חובת הזהירות הכללית.מעבר לזאת,מה אתה מציע בעצם? שנשים תאסופנה לתוך ביתן כל מי שחשקה נפשו בזיון,רק משום שהן כבר לא צעירות כל כך? וחוץ מזה, מה פירוש אתן הולכות ומקשישות? מה,אתה הולך ומצעיר? או שמא בעצם אתה חושב שגברים יכולים להשיג כל אשה מעצם היותם גברים?

xorgad

New member
כן, אתן ואנוכי הולכים ומקשישים...

ולכן - חבל להחמיץ את המיץ של החיים... ומה שיפה כאן בפורום ובכלל - כל אשה וגבר ינהגו על פי חישקם ומצפונם. וככל שאני מקשיש אני מבין שדרכי, לקטוף כל פרי "אסור" - היא הדרך הנכונה.

מישכיני , אני מכירה בדיחות יותר סקסיסטיות

אני חושבת שהקטע הזה בהומור , משלב בין נושא שנחשב מצחיק "הרדיפה של הגברים אחרי האשה הטובה במיטה" והנושא האיני דהיום בעידן הצריכה - שווק . האמת- במעגל הפנויים פנויות יש עניין של שווק עצמי . אני כחדשה עדיין לומדת זאת. כאשה שהייתה רוב חייה בזוגיות לא נצטרכתי למיומנויות האלה. כשקראתי את הקטע רציתי לכתוב : אשה שמשווקת את עצמה בצורה זאת, תמצא גבר שמחפש "אשה טובה במיטה" בלבד . מישכיני אם לאזן קצת את נעלבותך - אספר לך שגם נשים מחפשות גברים שהם טובים במיטה , גם לנשים הפן הזה חשוב. כמובן בתוספת עוד כמה וכמה תכונות טובות שהן מחפשות בגבר שלהן.

בהומור יש הקצנה כדי להבליט את

הרעיון המרכזי .גם אני הבנתי את ההשלכה של המושגים הנפוצים היום בשיווק לגבר או אישה שכל מה שמענין אותם זה הסקס בלבד. ציפור...מסכימה איתך שגם לנשים שהנושא הזה חשוב להן הפן הזה יהיה חשוב. אפשר לשאול כאן......עד כמה נושא ההתאמה המינית חשוב לכן/ם אצל הפרטנר?אני נתקלתי בכאלה שהיו רציניים בכוונות הקשר.....אבל...........גרועים מאוד בנושא החשוב עד כדי אמפוטנציה. אז מה? מצב לא נעים ודורש תגובה עדינה ומתחשבת מצד האישה אבל לא יכול להיות המשך לקשר כזה.אלא אם כן זה ממש לא חשוב לאישה.

...מאוד לא מקובל עליי המונח

"שווק עצמי". על מנת למצוא בן זוג ...יש לזה קונוטציה של שוק..וכמה שאנו סולדות מהמושג. ומהתופעה...ומההתיחסות ל"שוק הבשר" ,מה זאת אומרת לשווק?אנחנו יכולות לשזור לעצמנו מליון סופרלטיבים בנושא הנשיות או המיניות שלנו להקרין שפת גוף נשית ומושכת ...השאלה מה קורה במבחן התוצאה מה אנחנו באמת מחפשות,סטוץ.? או זוגיות אמיתית?..לדעתי להתנהג בטבעיות ,ומה שאנו באמת.זו הנוסחה הנכונה..השאר מסביב ...שוב... תלוי מה מחפשים..גם גברים...גם נשים מחפשים "פרטנר" טוב במיטה..אבל "נסלח" אם נמצא בן/בת זוג שלא מבצע/צעת הלכה למעשה את הקמה סוטרא אם הוא/היא פרטנרים לחיי זוגיות מענינים חבריים , רגישיםתוך התחשבות אחד בשני. ...ואת הפוזות שבקמא סוטרה נשאיר לפנטזייה..או לבדיחות סלון, או להתרברב בפני חברים/רות..וסימפטי יקר....זה שלא מדברים או כותבים על זה קבל פורום וארץ זה לא אומר שאנחנו פחות מיניים.ןאולי משום שאנו מחפשים קצת יותר עומק ורגש לא דוגלים באורח חיים כפי שאתה מתאר ..ולהתבדח בטח שאפשר..למה לא?

כשאמרתי שווק עצמי לא כיוונתי דווקא למיניות

אי אפשר להתכחש לעובדה שאדם גבר או אשה צריכים לגרום לאדם השני להתעניין ולרצות בהמשך קשר. לפעמים יש לעשות זאת בזמן הקצר של דייט ראשון . גם כשאת מספרת פה כמה את מבשלת מופלאה וחיש קל מנקה את הבית זה סוג של שווק עצמי (בלי לפגוע) . יש דרגות של "טוב במיטה" לכל אחד/ת יש את הדרישות שלו , אני חושבת שזה תלוי גם בהרגלים קודמים. אי אפשר להיות בזוגיות ארוכת טווח כשיש פנטזיות עקרוניות שנשארות בחלומות. אם הבן זוג לא מתאים (אני מדגישה- מתאים- כי לכל אחד מתאים משהו אחר ) יש הרגשה של חוסר במשהו . חוסר גורם להשלכות בתחומים האחרים של הזוגיות ויכול לקלקל אותה.

הבנתי..ברור..ולכן כתבתי שצריכים להיות

אמיתיים, כי בסוף נדרש לאמת..לדרג טוב, טוב מאוד, מספיק, או מספיק בקושי...חה..חה..חה..זה כל כך יחסי..גם אם ישנן פנטזיות עקרוניות אני מאמינה שאם נבנית זוגיות ואינטמיות טובה, ניתן לגשר על אותן "פנטזיות" [כמובן שאם זה לא גובל בסטייה] הרי את לא מצפה שכבר בתחילת הקשר אשאל את הגבר .[ועכשיו אנפץ לסימפטי סטיגמה] האם הוא אוהב מין אורלי למשל? או אלף אלפי הבדלות האם הוא אוהב כרוב ממולא...זהו תהליך..והיפה שבו שמגלים אותו לאט בהמשך...אם עונה ומספק את שני הצדדים ..נהדר..אם לא...חבל...לא קרה אסון...לפחות ניסינו..

האבסורד הוא ..

שאת השאלות החשובות לא שואלים
אם הוא מאוד אוהב כרוב ממולא ואינך יודע לעשות אותם ...עדיין תיתכן ביניכם מערכת יחסים מופלאה ארוכת שנים אם הוא אוהב במיוחד ומגיע לסיפוק בעיקר במין אוראלי ואת אינך מוכנה לעשות זאת...הזוגיות תיפגם או לא תתקיים בכלל. אז מה יותר חשוב לשאול ????????
אני לא שואלת כלום על סקס אפפם ... ולא מפני שלא מעניין אותי .. אלא מפני שדיבורים לחוד ומעשים לחוד. זה לא משנה כמה הגבר מעיד על עצמו שהוא טוב , משנה כמה הוא טוב (מתאים לי) באמת במיטה וזאת יודעים רק אחרי שמנסים, לפעמים רק אחרי שמנסים יותר מפעם אחת.!!!!

הבהרות

כשאני כותב "סקסיסטיות" אין הכוונה לבדיחות סקס. אלא לבדיחות המתייחסות למגדר אחד בלבד,עושות הכללה וגורמות בכך ליצירת דימוי מסויים מאוד.ובמקרה הזה מדובר בדימוייה של האשה ככלי לסיפוק יצרו של הגבר.לכן, הטיעונים שנשמעו כאן כגון,מכירה בדיחות יותר סקסיסטיות,או,מדובר בהומור,לא עונים על הבעייה. ציפור ומרי,וכי ראיתן היכן שהוא בהודעתי שאני לא מייחס חשיבות לעניין של "טובה במיטה" או טוב במיטה" .דרך אגב, מה זה בכלל? כלומר,איך תגדירו טוב או טובה? כל שאמרתי הוא,שהבדיחה הזו או ההומור הזה באים ממקום מאוד מסויים? נקודה למחשבה,מדוע כל הקטעים עוסקים בנשים בלבד? לדעתי זה לא סתם כך! מי שכתב את זה היה בעל דעה מאוד מוצקה על מעמדה של האשה ועל תפקידה.וזה שזה אכן מצחיק רק מוסיף חטא על פשע משום שהצחוק הזה מסיט את תשומת ליבנו מהעניין האמיתי. וכאן מתחיל העניין הזה של אלימות כלפי נשים!! ואל תגידו אל תגזים,משום שנשים "נורמטיביים" ייתייחסו לכך בבדיחות הדעת,אנשים קצת פחות נורמטיביים יאמרו שהאשה שאיתם לא ממלאת את תפקידה ואלו שנמצאים בתחתית הסקלה מהבחינה הנורמטיבית,פשוט ייקחו בכוח מה "ששייך להם" .וזו בדיוק הסיבה מרי,שהאיש ההוא בריקוד. אמר לך את מה שאמר.

מישכיני ......אתה לא מגזים בכלל

מסכימה איתך שהבדיחות האלה באות ממקום מסויים.לצערי יש הרבה בדיחות שובניסטיות כאלה.ראה בשרשור או בקטע שהביא שירקאן :"כל מה שצריך לעשות לאישה כדי שתהיה מאושרת ומה צריך גבר"--סגנון דומה. אגב....הרקדן שאמר מה שאמר [די נגעלתי מהסגנון]הבין היטב גם ללא מילים [שפת גוף]מה דעתי .מיותר לציין שהנסיון הריקודי איתו הספיק לי להחליט שלא ארצה לרקוד איתו. אגב...טוב במיטה בעיני זה אותו אחד שלא רואה את האישה ככלי לסיפוק יצרו. אלא רואה את האישה כשווה לו ומתנהג בהתאם.

למעלה