מסקנות ממסיבה

MARCKO POLO

New member
מסקנות ממסיבה

המילה החמה היום בשוק העסקי היא שיווק . ‏אולם, ‏הרבה אנשים מבקשים להבין את המשמעות של שיווק באמצעות דוגמא פשוטה ככל האפשר. הנה היא: את אישה וראית בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ואומרת, "‏אני נהדרת במיטה". ‏ זהו שיווק ישיר. את במסיבה עם חברים ואת רואה בחור נאה. ‏אחד מחברייך ניגש לבחור, ‏ מצביע עלייך ואומר, "‏היא נהדרת במיטה". ‏זהו פרסום. את רואה בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ומשיגה את מספר הטלפון שלו. ‏למחרת, ‏את מתקשרת אליו ואומרת, "‏היי, ‏אני נהדרת במיטה". ‏זה טלמרקטינג. את רואה בחור במסיבה, ‏את מחליקה את שמלתך, ‏ניגשת אליו ומוזגת לו משקה. את אומרת, "‏אפשר ?" ‏ושלוחת את ידך כדי לישר את עניבתו תוך חיכוך קל של שדך כנגד זרועו, ‏ואז את אומרת, "‏דרך אגב, ‏אני נהדרת במיטה". ‏ אלה יחסי ציבור. את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏הוא ניגש אליך ואומר,"‏שמעתי שאת נהדרת במיטה". זהו סימן מסחרי. את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏את משכנעת אותו לחזור הביתה עם חברתך. זהו נציג מכירות. חברתך אינה מצליחה לספק אותו והוא מתקשר אלייך. ‏זוהי תמיכה טכנית. את בדרכך למסיבה כשאת נוכחת שעשויים להיות בחורים נאים בכל הבתים על פניהם את חולפת, ‏אז את מטפסת על אחד הגגות המרכזיים וצועקת במלוא גרונך "‏אני נהדרת במיטה !". ‏זה דואר זבל.

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifזה כל מה שעושים במסיבה הזו או לאחריה?

עכשיו סוף כל סוף אני מבינה את כל המושגים המסובכים הללו..
אתה הגית את זה?

MARCKO POLO

New member
למען גילוי נאות

אלו דבריה של חברה טובה...אבל גם את חברה שלי נכון?

מה יש לך אתה עם המסיבות...

רובנו כאן לא בליינים...אז איפוא נעשה שיווק???בסופר?...וואלה אני כבר מתארת לעצמי...בתור בסופר פארם ניגשת למשהוא..צ'מע אני נהדרת במיטה...או בהפסקה בתיאטרון נגשת למישהוא...מחליקה את עניבתו..ובקול סקסי אומרת לו...אתה מדליק אותי.....מרקופולו....אתה יודע מה יקרה לי????יחשבו שהצ' תגעתי...הטיפים האלו אולי מתאימים לפורום 30+ ששם גם אתה "כוכב"..

ערדניקית......./images/Emo6.gif

נזכרתי ב-"שיווק ישיר" שקרה לי לפני שבועיים { לטעמי האישי גסות רוח] אקדים ואומר שיצא לי לרקוד הרבה עם בני זוג מזדמנים שאיני מכירה וזה המקרה היחיד שנתקלתי ודי סלדתי מהאמירה . תוך כדי ריקוד כשהמבט חודר הוא אומר:"אני גומר פעמיים .את לא מאמינה?"

מרי יקרה..עוד בתחילת חברותי בפורום

סיפרתי שאני רחוקה מאוד מההויה של קצב החיים ססגוניותה של תל -אביב וסביבותיה...מה שתגידי אאמין...ושוב כאן ממקום חיי הדברים יותר איך נאמר? "סולידים"...לכן אני מרשה לעצמי "להתפרע" כאן...

ben 911

New member
הכלבים נובחים השיירה עוברת והנהדרת במיטה...

באמת.. לעולם נשארת. האומרת על עצמה "נהדרת במיטה" יכולה מצידי גם להיות נעדרת מהמיטה..
אבל הסימוכין משפת המחשב חמוד בעיני.

הנקודה המרכזית בכל הבדיחה הזו היא.....

הסקסיסטיות שלה. כל הזמן מדובר ב"היא" או "את" וכו'. מי שנהנה מזה שיבושם לו. אבל מה זה אומר בעצם עלינו, הגברים וגם הנשים?שכל מה שמעניין גברים אצל אישה זה המיניות שלה? והנשים מצידן הן כאלו טיפשות שהן חושבות שרק כך תוכלנה להשיג גבר? לא יודע מה איתכם, אבל אני דוחה זאת בכל תוקף. אפילו מרגיש מעט נעלב.

מישכיני...בוקר טוב..בכל אמירה שלך

בכל זמן שמדובר ,בהוא" או "היא" אתה נוטה לעשות הכללות...ובסוף גם נעלב....למה??למה??לא חראם??

הכללות?

ראשית,מתי בכלל הגבתי על הוא או היא? שנית, קראי את הבדיחה,היא זו שמכלילה. ושלישית,התגובה שלך מזכירה לי "אב אומר לבנו, אמרתי לך מליון פעם לא להגזים" ודי לחכימא ברמיזא.

יקירי..חיפשתי בדיחה בכל הצדדים ..למעלה..למטה.

לא מצאתי בדיחה...אצטט את מילותיך..."הנשים מצידן כל כך טיפשות ]שהן חושבות שרק כך תוכלנה להשיג גבר? " הבעת את דעתך " אני דוחה זאת בתוקף.ואפילו נעלב"...אולי תאיר את עיניי במה אני מגזימה????[אתה יכול במסר באישי]

סימפתי

New member
יש הקצנה בפורום לגבי אי-חשיבות המיניות בחיים

לגיל הפוריות הנשית יש סייגים. וניתן להבין את הסילוד והבוז למיניות. נדמה לי שיש הקצנה בפורום לגבי התיעוב, הזלזול, השיקוץ, הגיעול והבחילה מסקס. ההדגשה של שובניזם, הצעקה על סקסייזים, האובססיה בסובלימציות רוחניות, אינם אלה הכחשת המציאות. זיגמונד פרויד או לא? על שלושה דברים העולם עומד: סקס, סקס, ועוד סקס. האשה, הנקבה, הבחורה, הגבירה, האדונה, המטרונה, הזמרת, השחקנית והמלכה, כ ל כ ו ל ן.. אוביקט מיני. כך בטבע, וכך בחיים... זה לא politically correct, אך זו מציאות כריחה וכרוחה. אשה חייבת לטפח מיניותה. עד גבול הים האחרון..

אני חושבת שאתה לא קורא את הפורום.

אין התכחשות של אף אחת למיניות שלה , דווקא אני מוצאת שמדברים ומדבדחים פה די חופשי על סקס. ההתגנדות אם ישנה היא להפיכת הסקס למוטיב עיקרי בחיים . סקס מאוד חשוב אבל הוא לא אלמנט בלעדי בזוגיות. תגיד לי אתה סימפתי - היית מקבל לזוגיות לאורך זמן אשה שתתן לך רק סקס? בלי הקשבה, בלי תמיכה ברגשותייך ובמעשייך, בלי חום ואהבה, בלי אפשרות לעניין בשיחה ..וכו"... באופן חד פעמי למרות שלא אופייני לך לענות - מצפה לתשובה

איש מלומד - סימפטי.מאין הקביעה הגורפת

"כל כולן אוביקט מיני, ? ואם אכן כך אתם הגברים רואים את הנשים , חבל אולי בגלל זה כל כך הרבה גברים ונשים מחפשים, מחפשים ונשארים לבד. אשה אינה אוביקט, אשה היא נשמה הנמצאת (משהו צריך להכיל אותה) בתוך גוף ולכן כאשר יש גברים שרואים באשה את החזה, הישבן ו עוד איברים משהו "דפוק" אצלם וחבל.......

ben 911

New member
אהבתי את התמונה..../images/Emo45.gif

על זה נאמר: "אישה שלא עומדת על שלה, עומדת על שלו".

xorgad

New member
סימפתי צודק! נשות הפורום, ברובן...

נוהגות להצטדק כל אימת שנקרית על דרכן אפשרות לקיום יחסי מין... מישהי שאלה כאן את חברתה "איך העזת להכניס אותו לביתך?"... גבירותי, החיים קצרים ואתן כבר לא קטינות! התבוננו שוב התמונה שסימפטי צירף לתגובתו...

לא להכניס הביתה לא קשור למין .

גם אם נדמה שמכירים אדם אחרי שיחות איתו בעצם לא יודעים מי הוא באמת . יש סיכון בלהכניס הביתה איש זר . נכון שהסיכון תמיד קיים גם לא דרך האינטרנט אבל באינטרנט האפשרות להתחזות גדולה יותר.

למעלה